הלכתי
עומר יש לך הזדמנות לעקוף אותי
Printable View
הלכתי
עומר יש לך הזדמנות לעקוף אותי
ביי ליאור
חזרתי
היי דניס. יבש היום בנו"ד :)
הוספתי כבר קודם..
[QUOTE=cladino;1117489]למדת אצלה בעיקר כישופי כיוון- אתה יודע, ווינסטריס, מבמודיאן, וכו'
אבל הכישוף הכי טוב שהיא לימדה אותי נקרא גרידאהגרו. אתה בטח שמעת עליו.אומנם כישופים כאלה זה לא המומחיות שלה אבל היא מכירה גם אותם.
למי שלא מכשף:
כשפי כיוון- כשפים שפועלים כמו מצפן. כל אחד מכוון לכוון אותך למשהו אחר- ווינסטריס לעיר הקרובה, מבמודיאן ליער הקרוב וכו' וכו'.
גרידאהגרו- כישוף שיוצר עמודי סלע ענקיים שפוגעים בעוצמה רבה ביריב כשהם מתרוממים עליו מעיפים אותו באוויר, וחובטים בו.[/QUOTE]
לא את זה אני אלמד מקסימום עם ביקושס,הרי המומחיות שלו זה תחום האדמה והצמחים...
בינתיים אצלו למדתי כבר כמה לחשי קסם על צמחים ומים.... בכל מקרה,מורנה לימדה אותי את כישוף כדור האנרגיה הזה.... גם למדתי על מיקוד האנרגייה בגופי!
אני כבר ברמה 11! עוד מעט אהיה בשיעור עם קוני שילמד אותי כמו שאתה יודע את כישוף ההגנה...
זאת אומרת,שעד סוף היום אהיה ברמה 13!
במה?
[QUOTE=Druddigon man;1117497]לא את זה אני אלמד מקסימום עם ביקושס,הרי המומחיות שלו זה תחום האדמה והצמחים...
בינתיים אצלו למדתי כבר כמה לחשי קסם על צמחים ומים.... בכל מקרה,מורנה לימדה אותי את כישוף כדור האנרגיה הזה.... גם למדתי על מיקוד האנרגייה בגופי!
אני כבר ברמה 11! עוד מעט אהיה בשיעור עם קוני שילמד אותי כמו שאתה יודע את כישוף ההגנה...
זאת אומרת,שעד סוף היום אהיה ברמה 13![/QUOTE]
אני כבר בדרגה 27. עוד שלוש דרגות אני אלמד אוכל להחיות את פוקימון! שזה אומר- מחר אני מחיה את טורטרה למציאות :)
ודניס- הוא קורא לזה רמה, אני דרגה, וזה בעצם דרגות\ רמות של מכשפים. אני ועומר שנינו מכשפים :)
[QUOTE=Real Spartan;1117498]במה?[/QUOTE]
היי דניס מה קורה.?
מה במה..?
אגב,האוו האוו!!
על מה אתם מדברים?
[QUOTE=Real Spartan;1117501]על מה אתם מדברים?[/QUOTE]
כשפים. שנינו מכשפים אמיתיים שיודעים להפעיל כשפים.
אהווו! אהווו!
[QUOTE=cladino;1117499]אני כבר בדרגה 27. עוד שלוש דרגות אני אלמד אוכל להחיות את פוקימון! שזה אומר- מחר אני מחיה את טורטרה למציאות :)
ודניס- הוא קורא לזה רמה, אני דרגה, וזה בעצם דרגות\ רמות של מכשפים. אני ועומר שנינו מכשפים :)[/QUOTE]
טעות! אני כבר רמה 14! התבלתי בחישוב! כדור הארגייה האדום בעצם העלה אותי ב2 רמות!! :D
אתה קולט! עוד 6 רמות ואני מקבל ארון! יהיה לי עוף חול! ועוד סוג שמתקשר עם בני אדם :)
~~~
דניס,אהוו אהוו!
ממתי אתם מכשפים?
חזרתי מאוכל,
[color=#000080]אהווו! אהווו!.[/color]