-
[QUOTE=Woodpecker;1128760]כנראה שלא ראית תפרק
תנצר תממונה היא מפרסמת אתר מתחרה
ביי[/QUOTE]
איך אתר מתחרה? אנחנו מתחרים בנארוטו..?
טוב,אני אצנזר..
-
-
[QUOTE=Naruto;1128762]אתה הולך ליאור?[/QUOTE]
כן
[QUOTE=Druddigon man;1128761]איך אתר מתחרה? אנחנו מתחרים בנארוטו..?
טוב,אני אצנזר..[/QUOTE]
הוא אתר מתחרה
פעם פירסמנתי תאתר הזה וקיבלתי עליו באן ל3 שבועות
-
-
נארוטו פאן לא מתחרה שלנו...
-
[QUOTE=Woodpecker;1128764]כן
הוא אתר מתחרה
פעם פירסמנתי תאתר הזה וקיבלתי עליו באן ל3 שבועות[/QUOTE]
אתה רציני?!
טוב בכל מקרה,צנזרתי,או יותר נכון מחקתי לעזעזאל XD
-
[quote=Naruto;1128759]הפילר של אוטקאטה לא היה אמור להיות לפי המנגה, הם מעצנים אותי..[/quote]
+1
צודק לגמרי
-
יאגורה, הג'ינצ'וריקי של סאנבי, היה המיזוקאגה הרביעי בכפר "ערפל הדם"
-
[quote=Druddigon man;1128768]יאגורה, הג'ינצ'וריקי של סאנבי, היה המיזוקאגה הרביעי בכפר "ערפל הדם"[/quote]
אני יודע... פשוט לא זכרתי את השם שלו יא נודניק... O:
וכמו בציטוט, הפילר של אוטקאטה לא היה אמור להתרחש..
-
-
היי ארווין
מה קורה?
אנחנו מדברים על נארוטו פה D;
-
[QUOTE=Naruto;1128770]אני יודע... פשוט לא זכרתי את השם שלו יא נודניק... O:
וכמו בציטוט, הפילר של אוטקאטה לא היה אמור להתרחש..[/QUOTE]
סאנבי הוא הביג'ו השלישי הכי חלש, בעל שלושת הזנבות. הוא לוקח את דמותו של יצור דמוי צב ענקי. בעבר, הוא היה חתום בשינובי צעיר מקיריגאקורה, אך כפי הנראה השתחרר ממנו, ובכך הביא למותו של הג'ינצ'וריקי הנער, מאחר וכשדאיידארה וטובי מגיעים ללכוד אותו, הוא הסתובב חופשי. מהסיבה הזו, הוא הרבה פחות חכם מביג'ו אחרים, וכן גם חלש יותר. יכולותיו לא נחשפו, אך סביר להניח שהוא שולט בסויטון. על אף גודלו העצום, סאנבי די מהיר. הוא נלכד יחסית בקלות על ידי חברי האקאטסוקי דאיידארה וטובי ונחתם בפסל.
חח.. סתם.. XD
-
[quote=Druddigon man;1128773]סאנבי הוא הביג'ו השלישי הכי חלש, בעל שלושת הזנבות. הוא לוקח את דמותו של יצור דמוי צב ענקי. בעבר, הוא היה חתום בשינובי צעיר מקיריגאקורה, אך כפי הנראה השתחרר ממנו, ובכך הביא למותו של הג'ינצ'וריקי הנער, מאחר וכשדאיידארה וטובי מגיעים ללכוד אותו, הוא הסתובב חופשי. מהסיבה הזו, הוא הרבה פחות חכם מביג'ו אחרים, וכן גם חלש יותר. יכולותיו לא נחשפו, אך סביר להניח שהוא שולט בסויטון. על אף גודלו העצום, סאנבי די מהיר. הוא נלכד יחסית בקלות על ידי חברי האקאטסוקי דאיידארה וטובי ונחתם בפסל.
חח.. סתם.. XD[/quote]
די להביא מידע מנארוטו פאן XD
והוא לא הכי חלש.. שיקאקו (או שוקאקו, אני לא זוכר כבר) והזה של השני זנבות יותר חלשים בעיקרון..
-
[QUOTE=Naruto;1128772]היי ארווין
מה קורה?
אנחנו מדברים על נארוטו פה D;[/QUOTE]
אצלי טוב
מה שלומך ?
-
[QUOTE=Naruto;1128775]די להביא מידע מנארוטו פאן XD
והוא לא הכי חלש.. שיקאקו (או שוקאקו, אני לא זוכר כבר) והזה של השני זנבות יותר חלשים בעיקרון..[/QUOTE]
XD
ורשמתי שהוא השלישי הכי חלש,תבדוק אפילו...
איך קראו לביג'י של גאררה??