[quote=Tigraro;1207306]אף פעם לא הבנתי מה הקטע של החפיסות האלו, ומזה טונר וכל זה..[/quote]
מה היה היוגי הו האחרון שראית [אם בכלל]?
Printable View
[quote=Tigraro;1207306]אף פעם לא הבנתי מה הקטע של החפיסות האלו, ומזה טונר וכל זה..[/quote]
מה היה היוגי הו האחרון שראית [אם בכלל]?
[QUOTE=Ilan;1207311]פוקימון זאת [B]חרא[/B] אנימה....
ליאור אתה קולט שבמנגה זה רד ולא אש נכון? חוץ מזה הכתב לא קריא תגדיל את הכתב ותשנה פונט...
שום התחלתי של אונובה לא שווה כלום אני לקחתי סניבי וזרקתי אותו ברגע שתפסתי דירלינג כי סניבי לא שווה כלום כנ"ל אמבואר וסמורוט
הדבר היחידי ששוה בסרפריור זאת יכולת עולם החלום שלו אבל בלעדיו כלום...
סמורוט באופן רגיל הכי שווה מבין השלושה אבל עדיין יש כל כך הרבה טובים ממנו שהוא כבר לא שווה[/QUOTE]
ברור שאני קולט
בצייר אני לא מצליח להגדיל או לשנות תפונט
כן גם אצלי זה בעיה זה וגם שחלק מהמילים נכנסות לתוך הפנים של הדמויות
[QUOTE=Primo;1207319]כן גם אצלי זה בעיה זה וגם שחלק מהמילים נכנסות לתוך הפנים של הדמויות[/QUOTE]
אתה צריך להקטין תכתב בשביל זה יתאים לבועה
הורדתי צייר חדש אז אני מכין מחדש
וואי איזה שיעמום גיהנומי
[QUOTE=Primo;1207323]וואי איזה שיעמום גיהנומי[/QUOTE]
צודק...
הפעם גיוונתי,פעם זה היה גיהנום משעמם עכשיו זה שיעמום גיהנומי
ליאור תעשה בפוטושופ... שם גם תוכל להגדיל את הכל כדי שיראו...
דניס טונר זה קלף מפלצת שאם מזמניםאותו ומספר מפלצות לא טונריים עם מספר כוכבים מתאים לזימון מפלצת סינקרון בעל סך מספר הכוכבים של הטונר+ הלא טונרים
Xyz זה זימון מפלצת על ידי הקרבה של מפלצות מאותה רמה בכל מיני תנאים + האפקטים שלהם פועלים רק כמספר המפלצות המוקרבות ובדרך כלל כאשר אי אפשר להפעיל את האפקט שלהן יותר יש להן חולשות מסוימות או שהן אפילו מושמדות
זה כמו שילוב רק הרבה יותר פשוט
[quote=Primo;1207314]מה היה היוגי הו האחרון שראית [אם בכלל]?[/quote]
ראיתי כמה פרקים מהזה שהם רוכבים באופנועים ומשחקים, זה שמשודר עכשיו
את היוגי הקלאסי כמעט הכל
ואת GX הכל
אני ראיתי בערך את כול היוגי הו המקורי [לא כולל מפלצות הקפסולה] עד העונה הרביעית של יוגי הו Gx עד סוף סאגת קראש טאון ועד הפרק העדכני ביותר של זקסל
מה קורה כולם? פירסמתי פרק 3!
טעות את הgx ראיתי את העונות הראשונות הכל אבל אחרי זה רק מדי פעם
זה שמות הפרקים הבאים
21 [COLOR=#3a3a3a]Yuma vs The Cleaning Robot Obomi[/COLOR]
[COLOR=#3a3a3a]22 [COLOR=#3a3a3a]The Seized Emperor's Key! Showdown, Kaito vs Shark[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#3a3a3a][COLOR=#3a3a3a]23 [COLOR=#3a3a3a]The Fated Duel! Astral VS Kaito[/COLOR][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#3a3a3a][COLOR=#3a3a3a][COLOR=#3a3a3a]שארק נגד קאיטו וגם אסטרל נגד קאיטו אלה חייבים להיות פרקים טובים,חבל שצריך לחכות כמעט חודש בשביל לראות את זה [/COLOR][/COLOR][/COLOR]
סימתי להכין דף תשני אין לי כוח
טוב עכשיו באמת זזתי לכתוב את הפרק~