-
[QUOTE=Blackbeard;1319993]שיחקתי נגד עצמי עם קלפי הואנגארד שלי וחבר שלי[xd], לואנגארד שלי עם בוסט(ווינגאל->טריסטן] 14k, ליריב[אארמו->יאקשה] 15k.
אני קורא ליוניקורן לזירה, שמוסיף 2k לטריסטן עם יכולתו ושם אותו על 16!
כשמגיע לתקוף ליריב יש 5 נזק, ולכן הוא מגן עם 5k מהיד ועולה ל20!
דרייב צ'ק - בריג'יט גרייד 3, אין טריגר.
אבל מה?! לטריסטן יש יכולת שמעלה ב5k אם חשפת גרייד 3 בדרייב צ'ק! עולה ל21k עובר הגנה ועושה נזק 6!!!!
וזה אחרי שעשה לי סופריאור ריידו עם יאקשה וברסרקר דרגון שגם זרק לי תבלאסטר שלי. ועוד שלא היה לי גרייד 3 כל המשחק.[/QUOTE]
יש פה כמה דברים שלא נשמעים הגיוניים...
דבר ראשון יאקשה יש לו 9 זה שמאחוריו היה ארמו לא הופך אותו ל16 כאשר הוא נתקף...
ואיך הוא הגיע ל5נזק שאתה תקוע על גרייד2
-
ליאור כל כמה זמן יוצא צפטר חדש של DBSD? הצלחתי להגיע לעדכני בבערך יום אחד.
[QUOTE=Blackbeard;1319993]שיחקתי נגד עצמי עם קלפי הואנגארד שלי וחבר שלי[xd], לואנגארד שלי עם בוסט(ווינגאל->טריסטן] 14k, ליריב[אארמו->יאקשה] 15k.
אני קורא ליוניקורן לזירה, שמוסיף 2k לטריסטן עם יכולתו ושם אותו על 16!
כשמגיע לתקוף ליריב יש 5 נזק, ולכן הוא מגן עם 5k מהיד ועולה ל20!
דרייב צ'ק - בריג'יט גרייד 3, אין טריגר.
אבל מה?! לטריסטן יש יכולת שמעלה ב5k אם חשפת גרייד 3 בדרייב צ'ק! עולה ל21k עובר הגנה ועושה נזק 6!!!!
וזה אחרי שעשה לי סופריאור ריידו עם יאקשה וברסרקר דרגון שגם זרק לי תבלאסטר שלי. ועוד שלא היה לי גרייד 3 כל המשחק.[/QUOTE]
ולזה אני קורא בשפה מקצועית: ג'יבריש אחד גדול
[QUOTE=Blackbeard;1320001]כן ><
אין משחק פיארטים אחד טוב בעולם. אני משתגע. סיד מאיירס הוא הטוב בין גרועים, יש בו המון דברים נחמדים אבל לא מספיק. וגם סיימתי בערך[/QUOTE]
כשאתה אומר משחקי פיראטים אתה מתכוון למשחקי op, נכון?
איזה כיף אם היה לps2 משחק כמו bt3 רק של וואן פיס! אתה לוחץ L2+משולש פתאום כתוב לך "Gomu Gomu no... משהו!"
-
[QUOTE=♣Gogeta ssj4♣;1320004]ליאור כל כמה זמן יוצא צפטר חדש של DBSD? הצלחתי להגיע לעדכני בבערך יום אחד.
ולזה אני קורא בשפה מקצועית: ג'יבריש אחד גדול
כשאתה אומר משחקי פיראטים אתה מתכוון למשחקי op, נכון?
איזה כיף אם היה לps2 משחק כמו bt3 רק של וואן פיס! אתה לוחץ L2+משולש פתאום כתוב לך "Gomu Gomu no... משהו!"[/QUOTE]
אין לי מושג כל כמה זמן יוצא פרק חדש,מנחש אולי חודש.
-
-
-
אני לא מבין משהו אחד ברביעיית הצליל הזאת,הם נותנים לסאסוקה להיות המנהיג שלהם?
למה?
-
Lol איזה קטן אתה.. ברביעיית הצליל.
עידן, התחלת לשחק?
-
מה אתה רוצה,אני התחלתי רק לפני חודש-חודש וחצי
-
כבר עבר חודש? וואה החיים קצרים..
אני מרגיש כל יום זה שנה אם כל העבודות שיש לנו לעשות. /=
-
ורק לפני שבועיים בערך היינו בחופשת פסח...
-
עומרי - טעות באמת גדולה עם אארמו כשאתה משחק בשביל 2 הדקים קשה להתרכז, אבל ה5000 תוספת מיכולת טריסטן מה הבעיה?
גוגטה - לא, התכוונתי לפיראטים רגילים. קודם שיהיה זה, משחק Op טוב לא יהיה בחיים. אולי בסוף Op בעוד כמה שנים.
-
[QUOTE=Blackbeard;1320001]כן ><
אין משחק פיארטים אחד טוב בעולם. אני משתגע. סיד מאיירס הוא הטוב בין גרועים, יש בו המון דברים נחמדים אבל לא מספיק. וגם סיימתי בערך[/QUOTE]
יש משחקים של וואן פיס לווי ול-DS אם לזה אתה מתכוון
הכי טוב זה החדש שיצא ל-PS3 שאני מזמין 3>
-
[QUOTE=Death The Kid;1320012]ורק לפני שבועיים בערך היינו בחופשת פסח...[/QUOTE]
אל תגיד דברים כאלה זה מרגיש לי כאילו עברה איזו חצי שנה מאז היה לי חופש
-
מה פתאום, אתה התחלת לפני הרבה יותר מחודש..
ועומר עדיין לא ניסיתי, אני מנסה עכשיו.. הוא נראה משעמם חח..
-
[QUOTE=Blackbeard;1320013]עומרי - טעות באמת גדולה עם אארמו כשאתה משחק בשביל 2 הדקים קשה להתרכז, אבל ה5000 תוספת מיכולת טריסטן מה הבעיה?
גוגטה - לא, התכוונתי לפיראטים רגילים. קודם שיהיה זה, משחק Op טוב לא יהיה בחיים. אולי בסוף Op בעוד כמה שנים.[/QUOTE]
בדרך כלל שהואנגארד תוקף מגנים בשביל 2 טריגרים אף פעם אי אפשר לדעת... ובכל זאת וטריסטון רק גרייד2 להגיע ל5 נזק לוקח זמן...