[QUOTE=Sire Despair;1326771]לא נכון,שלך בערך חצי משלי.
[B]אנחנו מדברים על חתימות. חשבתם שאנחנו מדברים על משהו אחר הא? סוטים.אלכס-אני הייתי נותן להם באן.[/B][/QUOTE]
אל תחמם לי אותו
Printable View
[QUOTE=Sire Despair;1326771]לא נכון,שלך בערך חצי משלי.
[B]אנחנו מדברים על חתימות. חשבתם שאנחנו מדברים על משהו אחר הא? סוטים.אלכס-אני הייתי נותן להם באן.[/B][/QUOTE]
אל תחמם לי אותו
[QUOTE=triner;1326784]אל תחמם לי אותו[/QUOTE]
חחחח אל תדאג....
שלום לכולם
[QUOTE=Pooh;1326780]יש אלכס הלך עכשיו אפשר להתחיל להתפרע ולהאריך את החתימות שלנו[/QUOTE]
XD
~~~
אלכס, אתה שומע אותי סוף סוף?!
יש!!!
עכשיו אתה מודה שהאזהרות הקודמות לא היו מוצדקות!
רק חבל שבשביל להוכיח את זה קיבלתי אזהרה אחרת.. ~.~
[QUOTE=Pooh;1326776]נפסלת?[/QUOTE]
אתה לא מכיר "נפסלתי"? :O
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קיבלת אזהרה ברצינות? זה ממש לא בסדר צריך לעשות נגד זה משהו
[QUOTE=triner;1326788]אתה לא מכיר "נפסלתי"? :O[/QUOTE]
מתוך you laugh you lose?
רואים למה בזמנו הצעתי ששיפור של חיי החברה בפורום מחייב הורדה של אלכס? הוא פשוט שיכור מכח. בזמנו רותם השכיל להקשיב לי, והוריד אותו. אבל מיד אחרי שקיבלתי באן, ביצעו את ההחלטה הפזיזה מאחורי גבי והחזירו אותו. יש הרבה דברים שאלכס יכול לתרום לפורום, ניהול של הפורום בדרגות גבוהות זה לא אחד מהם.
[QUOTE=Blackbeard;1326789]חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קיבלת אזהרה ברצינות? זה ממש לא בסדר צריך לעשות נגד זה משהו[/QUOTE]
למה זה דווקא ממש מצחיק אם נהפוך אותו לילד הכאפות של המנהלים, נעביר אליו את כל האזהרות שלנו או משהו XDDDD
[QUOTE=Pooh;1326790]מתוך you laugh you lose?[/QUOTE]
לא, כל פעם כשמפרשים משהו כמשהו מיני אומרים נפסלתי
תגידו אם שולחים לרותם הודעה פרטית הוא רואה את זה?
[QUOTE=Blackbeard;1326789]חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קיבלת אזהרה ברצינות? זה ממש לא בסדר צריך לעשות נגד זה משהו[/QUOTE]
מה אתה רציני?
[B]היום הוא נתן לי אזהרה שאמרתי "מפגר"[/B]
[B]אתמול הוא נתן לי אזהרה שקיללתי דמות בנארוטו[/B]
זה האזהרה הכי נורמלית שלו!
[QUOTE=Prince;1326794]תגידו אם שולחים לרותם הודעה פרטית הוא רואה את זה?[/QUOTE]
אני לא חושב שבשנה וחצי האחרונות ובשנה וחצי הקרובות הפורום יזיז לו, הוא כל הזמן בצבא.. X:
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=a29BbOr06FA[/YOUTUBE]
[QUOTE=triner;1326795]אני לא חושב שבשנה וחצי האחרונות ובשנה וחצי הקרובות הפורום יזיז לו, הוא כל הזמן בצבא.. X:
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=a29BbOr06FA[/YOUTUBE][/QUOTE]
1+
[quote=triner;1326795]אני לא חושב שבשנה וחצי האחרונות ובשנה וחצי הקרובות הפורום יזיז לו, הוא כל הזמן בצבא.. X:
[youtube]a29BbOr06FA[/youtube][/quote]
אני רק שואל אם הוא רואה את זה , כי ראיתי אותו כמה פעמים מתחבר
[QUOTE=Hit Man;1326791]רואים למה בזמנו הצעתי ששיפור של חיי החברה בפורום מחייב הורדה של אלכס? הוא פשוט שיכור מכח. בזמנו רותם השכיל להקשיב לי, והוריד אותו. אבל מיד אחרי שקיבלתי באן, ביצעו את ההחלטה הפזיזה מאחורי גבי והחזירו אותו. יש הרבה דברים שאלכס יכול לתרום לפורום, ניהול של הפורום בדרגות גבוהות זה לא אחד מהם.[/QUOTE]
תן לי בנאדם אחד שיורת מתאים ממנו. חוץ ממך.