-
[quote=omer2012;1354333]היי, אני ראיתי שלפני כמה זמן אתה הספמת במ״ת שלי.[/quote]
סליחה אחי, פשוט זה היה מצחיק שכולם כועסים עליו (לא זוכר מי זה)
ד"א למה עשית אותו רק ל4? רציתי להירשם אבל הייתי חייב לזוז ולא היה לי זמן לכתוב רקע ועד שחזרתי כבר נגמר המקום:(:(:(
-
[quote=Ritsuka kun;1354352]בוקר~ D:[/quote]
בוקר טוב P:
-
הבן של הפלאש הצהוב וה-Red-Hot Habanero [אין לי מושג איך לפרש את זה :S] זה ההוקאגה הכתום XD
-
-
-
[quote=יצוראחד;1354354]סליחה אחי, פשוט זה היה מצחיק שכולם כועסים עליו (לא זוכר מי זה)
ד"א למה עשית אותו רק ל4? רציתי להירשם אבל הייתי חייב לזוז ולא היה לי זמן לכתוב רקע ועד שחזרתי כבר נגמר המקום:(:(:([/quote]
כי אני רוצה מ״ת קטן.
-
[quote=omer2012;1354386]כי אני רוצה מ״ת קטן.[/quote]
למה? במ"ת קטן זה שנים עד שמשהו זז ובמ"ת גדול הכל רץ
-
[QUOTE=Monkey D Luffy;1354367]וואי ממש משעמם לי O.o[/QUOTE]
לך תקרא את התגובה שלי :P
-
[quote=יצוראחד;1354387]למה? במ"ת קטן זה שנים עד שמשהו זז ובמ"ת גדול הכל רץ[/quote]
פשוט אין לי גם כל כך כוח לעשות לכולם המשכים אז אני החלטתי לעשות מ״ת קטן כדי שאצטרך להגיב תגובות יותר קצרות ( פחות המשכים )
-
עומר,אני לא מגביל את מספר הרשומים כי אני רוצה לפתוח את המ"ת לציבור וזה מגדיל את העניין
-
-
[QUOTE=Spider Man!;1354392]עומר,אני לא מגביל את מספר הרשומים כי אני רוצה לפתוח את המ"ת לציבור וזה מגדיל את העניין[/QUOTE]
מי שלא מבין בשיט באוואטאר גם יכול להרשם?
-
[QUOTE=omer2012;1354395]מי שלא מבין בשיט באוואטאר גם יכול להרשם?[/QUOTE]
כן. אתה רק צריך לקרוא את מה שכתבתי במ"ת ואז תבין מה צריך לכתוב. אז אתה יכול להירשם עם תעקוב אחר כל מה שכתבתי(מפה והכול).
-
[QUOTE=Spider Man!;1354396]כן. אתה רק צריך לקרוא את מה שכתבתי במ"ת ואז תבין מה צריך לכתוב. אז אתה יכול להירשם עם תעקוב אחר כל מה שכתבתי(מפה והכול).[/QUOTE]
נשארו בכלל מקומות?
-
הוא אמר הרגע שהוא לא הגביל כמה מקומות יהיו Xp