מישהו מוכן להסביר לי מה זה בדיוק שרשורים, או מה שזה לא יהיה..
Printable View
מישהו מוכן להסביר לי מה זה בדיוק שרשורים, או מה שזה לא יהיה..
[quote=TEEN WOLF;1412744]מישהו מוכן להסביר לי מה זה בדיוק שרשורים, או מה שזה לא יהיה..[/quote]
פרצה בחוק שמתירה סיפורי בהמשכים. או במילים אחרות: בריאה של השטן שמטרתה להביא רשע לעולם הזה.
[QUOTE=LordAbizi;1412746]פרצה בחוק שמתירה סיפורי בהמשכים. או במילים אחרות: בריאה של השטן שמטרתה להביא רשע לעולם הזה.[/QUOTE]
אהמ.. ונגיד שהבנתי..:what:
[QUOTE=TEEN WOLF;1412749]אהמ.. ונגיד שהבנתי..:what:[/QUOTE]
XDתתעלם ממנו
שרשור זה סוג של סיפור בהמשכים אבל שונה
בוחרים נושא למשל אמ...תקיעה על אי בודד
שני אנשים נגיד מחליטים לשחק יחד כל אחד כותב מנקודת המבט שלו ויכול להביא לשינוי בעלילה איך שירצה או לכוון את העלילה לכייון המנוגד מחברו.
למשל:
שחקן א': התעוררתי על חוף ים, הרגשתי מוזר ולא הצלחתי בדיוק לזכור מה קרה לי זכרתי משהו שקשור לספינה.. רגע לא אולי זה מסוק? נעמדתי וגיליתי שאכן שכבתי על חוף ים ומסביבי נפרש יער רחב יידים, שום מגע אנוש לא נראה בסביבה, בטני קרקרה והבנתי מיד שעליי לחפש מקור מזון
שחקן ב':התחלתי ללכת על החוף מוטש שלפתע ראיתי דמות כלשהיא עומדת על החוף מלפניי ונראת לא עבודה פחות ממני, זה היה נער צעיר כבן גילי בעל שיער ג'ינג'י קצוץ ''אמ..שלום'' אמרתי לעבר הנער שהסתובב אליי בהפתעה ''שלום!'' הוא ענה ''אתה יודע למה אנחנו כאן?'' הוא שאל
וככה הלאה
[QUOTE=asuna;1412750]XDתתעלם ממנו
שרשור זה סוג של סיפור בהמשכים אבל שונה
בוחרים נושא למשל אמ...תקיעה על אי בודד
שני אנשים נגיד מחליטים לשחק יחד כל אחד כותב מנקודת המבט שלו ויכול להביא לשינוי בעלילה איך שירצה או לכוון את העלילה לכייון המנוגד מחברו.
למשל:
שחקן א': התעוררתי על חוף ים, הרגשתי מוזר ולא הצלחתי בדיוק לזכור מה קרה לי זכרתי משהו שקשור לספינה.. רגע לא אולי זה מסוק? נעמדתי וגיליתי שאכן שכבתי על חוף ים ומסביבי נפרש יער רחב יידים, שום מגע אנוש לא נראה בסביבה, בטני קרקרה והבנתי מיד שעליי לחפש מקור מזון
שחקן ב':התחלתי ללכת על החוף מוטש שלפתע ראיתי דמות כלשהיא עומדת על החוף מלפניי ונראת לא עבודה פחות ממני, זה היה נער צעיר כבן גילי בעל שיער ג'ינג'י קצוץ ''אמ..שלום'' אמרתי לעבר הנער שהסתובב אליי בהפתעה ''שלום!'' הוא ענה ''אתה יודע למה אנחנו כאן?'' הוא שאל
וככה הלאה[/QUOTE]
אה.. הבנתי בערך, דרך אגב עשית דאבל לתשומת ליבך.. :wink:
כע ראיתיxd מחקתי לא שמתי לב סליחה
[QUOTE=asuna;1412753]כע ראיתיxd מחקתי לא שמתי לב סליחה[/QUOTE]
כן ראיתי שמחקת ערכתי ת'הודעה כשראיתי את זה, על מה את מבקשת ממני סליחה..:embarrassed:
[QUOTE=RedLikeBlood;1412742]איפה? טל לא קיבלה כלום וגם אני <:[/QUOTE]
אף אחד לא דיבר על שליחת הודעה פרטית
שאלתי שאלה את טל אתמול פה בנו"ד בנוגע לחת"ם ולא קיבלתי תשובה, למרות שהיא אכן הייתה פעילה
Killzone 3
D::::::::
[QUOTE=Tasha Godspell;1412756]אף אחד לא דיבר על שליחת הודעה פרטית
שאלתי שאלה את טל אתמול פה בנו"ד בנוגע לחת"ם ולא קיבלתי תשובה, למרות שהיא אכן הייתה פעילה[/QUOTE]
אני פעילה רוב הזמן כי אני משאירה את הפורום פתוחXD ובכלל אני לא מתסלכת בנ''וד 24\7:nose_pick:
מה הייתה השאלה?:sorry:
היי, איזה ייבוש יש לנו''ד הזה...
שלום לכולם,
טל תחדשי על הניהול D: (כה אני יודע, באיחור של יומיים) מאי תחדשי גם את :)
הפורום הזה באמת מת הא? כמה זמן אפשר להמשיך נו"ד אחד?
[QUOTE=asuna;1412758]אני פעילה רוב הזמן כי אני משאירה את הפורום פתוחXD ובכלל אני לא מתסלכת בנ''וד 24\7:nose_pick:
מה הייתה השאלה?:sorry:[/QUOTE]
[QUOTE]אני לא תומך במנהל פורום מוזיקה שטוען שהמוזיקה של היום כולה חרא, ששנות השישים-שבעים היו הכי טובות, ולא נותן צ'אנס לז'אנרים שונים
אגב, גברת מנהלת חת"ם,
יש מצב שאני אוציא מהקפאה את המשחק האחרון שלי? או לחילופין, לפתוח אותו מחדש כדי שירשמו אנשים חדשים (כי כרגע רוב הרשומים למשחק לא פעילים)? או, להחיות משחק אחר שלי שהיה קיים לפני 200 שנה בערך?[/QUOTE]
זאת הייתה התגובה ^
אמ...שים אותו בנושא של הבקשות החייאה ואני אסתכל אוקיי?^^
That Son Of A Bitch ):