-
[QUOTE=chopper;1422841]עמית מנהל מוסיקה[/QUOTE]
אהה עמית הדיסלקט.
ידעתי שאני העמית שינצח בסוף!! מוחאחאחאחא!!
[QUOTE=scizor-x;1422842]וואו כרגע סיימתי את הקרב של נארוטו וגאארה.... מדהים.
(כן, ראיתי את זה רק עכשיו)[/QUOTE]
למה ראית את זה עכשיו?
בכ״מ גם אני חושב שזה היה קרב מדהים כמו כל קרב בנארוטו, חוץ מהקרב של סאקורה נגד אינו והקרב בין קיבה לנארוטו.
-
למה לעזאזל אני פייל קטה )):
טוב נו, אני אנסה את זיגגס Next Time
והאולט של קטה מציקקקקקקק
-
-
[quote=scizor-x;1422842]וואו כרגע סיימתי את הקרב של נארוטו וגאארה.... מדהים.
(כן, ראיתי את זה רק עכשיו)[/quote]
אה... פרק 79 של נארוטו בלי שיפודן. הפרק האהוב עליי מנארוטו בלי שיפודן.
-
הסבירו לנו על מגמות היוםםםם
-
[QUOTE=Anime;1422856]הסבירו לנו על מגמות היוםםםם[/QUOTE]
איזה מגמה נראלך שתלכי ?
-
אני רוצה לנסות להתקבל לאומנות 3:
-
[QUOTE=Anime;1422860]אני רוצה לנסות להתקבל לאומנות 3:[/QUOTE]
בהצלחה
-
[QUOTE=Tom Cruise;1422849]למה לעזאזל אני פייל קטה )):
טוב נו, אני אנסה את זיגגס Next Time
והאולט של קטה מציקקקקקקק[/QUOTE]
האולט שלה סוס
q
e
w
r
ביי ביי למי שהיא לא נגדו
-
תודה רבה אני מקווה שאצליח#:
-
בתגובה לרותם כי הוא נעל את הנושא:
"אתה בעצמך אומר, אין לך שום אינטרס לתרום לפורום. משמע, מה שאתה אומר הוא שההצעה הזאת לא באה לתרום - אין סיבה שאני אעשה שינויים שלא יתרמו בכלום. הגיוני, לא?"
מה הקשר? אמרתי שאין לי אינטרס לתרום לפורום, זה אומר שההצעה שלי לא טובה או שהיא לא תתרום? זה שאני לא הולך להשקיע שוב שעות מהחיים שלי עבור קהילה שלא רוצה להיות חלק ממנה לא אומר שכל הערה שלי חייבת לא לתרום גם היא.
זה הכל עניין של היגיון. אתם נותנים פה באנים על ספאם ודורשים סדר, ומהצד השני משאירים פורום נטוש לחלוטין פתוח ולא מטפלים במערכת הפורומים בצורה סבירה. זה כאילו שאתם דורשים משהו שאתם בעצמכם לא עושים. בכל אופן אם פורום ללא שימוש צריך להישאר פתוח זה כבר עניין של דעה, רק רציתי להגיב לגבי החלק הראשון בתגובה שלך, כי אתה אומר "משמע אתה אומר" על משהו שאני לא באמת אומר.
-
[QUOTE=D.Teach;1422865]בתגובה לרותם כי הוא נעל את הנושא:
"אתה בעצמך אומר, אין לך שום אינטרס לתרום לפורום. משמע, מה שאתה אומר הוא שההצעה הזאת לא באה לתרום - אין סיבה שאני אעשה שינויים שלא יתרמו בכלום. הגיוני, לא?"
מה הקשר? אמרתי שאין לי אינטרס לתרום לפורום, זה אומר שההצעה שלי לא טובה או שהיא לא תתרום? זה שאני לא הולך להשקיע שוב שעות מהחיים שלי עבור קהילה שלא רוצה להיות חלק ממנה לא אומר שכל הערה שלי חייבת לא לתרום גם היא.
זה הכל עניין של היגיון. אתם נותנים פה באנים על ספאם ודורשים סדר, ומהצד השני משאירים פורום נטוש לחלוטין פתוח ולא מטפלים במערכת הפורומים בצורה סבירה. זה כאילו שאתם דורשים משהו שאתם בעצמכם לא עושים. בכל אופן אם פורום ללא שימוש צריך להישאר פתוח זה כבר עניין של דעה, רק רציתי להגיב לגבי החלק הראשון בתגובה שלך, כי אתה אומר "משמע אתה אומר" על משהו שאני לא באמת אומר.[/QUOTE]
סבבה. טעות שלי.
-
יש לכם רעיון מה לייצר לקבלה לאומנות? חשבתי שאחד מהציורים יהיה זאב אולי..
-
תראי להם איך את מציירת חפץ כמו ארגטל. כשבאתי בתיכון להתקבל לאומנות פלסטית, היא רצתה שאצייר אגרטל ואת כל קווי המתאר שלו. כמובן עוד עבודות אומנות שגם לא חייבות להיות ציור יכולות לבוא בחשבון. בהצלחה
-