[QUOTE=itayQT;1469590]חבל :embarrassed:[/QUOTE]
O_0
Printable View
O_0
[quote=totodile;1469567]היום השחקן הטוב בעולם מבחינתי עוזב את מילאן אהובתי, תודה על הכל קאקה. :cry:[/quote]
לפחות תודה על כך שהוא עבר לליגה הכי טובה בעולם: ה-mls.
והיה כאשר דיברתי. היום ייקבע רבע הגמר שהוא מלחמת העולם השנייה, ומחר ארצות הברית גם כן תצטרף לשמונה הגדולות.
בספק לגבי ארה"ב.. בלגיה חזקים נורא.
[QUOTE=LordAbizi;1469592]לפחות תודה על כך שהוא עבר לליגה הכי טובה בעולם: ה-mls.
והיה כאשר דיברתי. היום ייקבע רבע הגמר שהוא מלחמת העולם השנייה, ומחר ארצות הברית גם כן תצטרף לשמונה הגדולות.[/QUOTE]
מהמר על בלגיה
אני יכול להבין אותך - הם הפייבוריטים שלי לזכות בטורניר, אבל אני אוהד את ארצות הברית ולכן בלגיה צריכה להפסיד.
[QUOTE=LordAbizi;1469592]לפחות תודה על כך שהוא עבר לליגה הכי טובה בעולם: ה-mls.
והיה כאשר דיברתי. היום ייקבע רבע הגמר שהוא מלחמת העולם השנייה, ומחר ארצות הברית גם כן תצטרף לשמונה הגדולות.[/QUOTE]
אבל כמו כל אוהד מילאן רציתי שיפרוש במילאן וזה רגע עצוב.
עומדת לצאת עוד עונה לסדרה מגי?
זה נגמר בסוף פתוח מידי כש[COLOR="#FFFF00"]סינדריה וקואו פתאום הכריזו אחד על שהני מלחמה.
והאמא של אומת קואו שעדיין חיה ומשוגעת
והקוריאו וג'ודאר שמתכננים נקמה או משהו...[/COLOR]
מישהו?
חח.. תגיד לא אמרת שאתה עושה איזה פעילות?
2-1 אלג'יריה גרמניה ,גרמניה מנצחת. צרפת גרמניה הולך להיות אדיר. זה היה יכול להיות חצי גמר נחמד. איזה משחק טוב של גרמניה בסוף.........הגול של אלג'יריה היה בסוף ממש גול יפה אבל לא מועיל להם.
אלוהה
[QUOTE=טלי;1469605]אלוהה[/QUOTE]
שו?
1-0 לארגנטינה על שוויץ. היה משחק לא הכי טוב מצד ארגנטינה, די מריה הציל אותם מצפה שברבע הם ישחקו טוב יותר..
נ.ב המשחק של בלגיה-ארה"ב כרגע בהארכה 2-1 לבלגיה..
[QUOTE=ShadowBall;1469618]1-0 לארגנטינה על שוויץ. היה משחק לא הכי טוב מצד ארגנטינה, די מריה הציל אותם מצפה שברבע הם ישחקו טוב יותר..
נ.ב המשחק של בלגיה-ארה"ב כרגע בהארכה 2-1 לבלגיה..[/QUOTE]
איך השדרנים עצבנו אותי במשחק הזה יאוווו!!!
די- מריה מבקיע גול ומשחק מדהים, והם לא מפסיקים לדבר על מסייייייי
כן, אבל הוא נתן אחלה בישול..
[QUOTE=Kooki_Pakuki;1469607]שו?[/QUOTE]
ארן
מנשמע דור
או שאני טועה שוב ח