-
[QUOTE=אח של Sans;1498095][B]מליפאן;[/B]
אתה בוחר להוציא מהפוכדור את צ'ינגלינג, שעושה סיבוב 'דאווין' קצר באוויר, מההתלהבות שבמעמד.
לוקח לך מספר שניות להבין, ואז אתה רואה שמתאספים סביבכם מעט מקומיים ותיירים. "בואו תראו את הקוסם הגדול!", מזמין אותם וקורא להם יריבך לקרב. אתה וצ'ינגלינג מתחילים, ופעמוניה מאירים באור ורדרד.
היא שולחת את הניצוצות הורודים אל עבר טאנגרווט', ומסוגלת לשלוט בגופו ע"פ תודעתו לזמן מוגבל.
טאנגרווט' שמנסה להחטיף מספר מכות עם סוג ידיו הארוכות, כושל ומסתבך מאט. "טאנגרווט', יום שמשי ואז פצצת זרע!" מורה הליצן, שלמרות נחישותו להדהים את הקהל נראה כי בטוח בעצמו.
טאנגרווט זוהר באור צהוב שוולה אל השמיים, ומיד גורם לשמש בהירה וחזרה להופיע. גופו של טאנגרווט זוהר הפעם בשנית, הפעם באור ירקרק. "אוי ואבוי, זה קלורופיל", אומר טובי. "קלורופיל?", שואלת זואי וטובי מסבירה שכאשר פוקימון עם היכולת קלורופיל נמצא במקום עם שמש, מהירותו תוכפל פי 2. טאנגרווט' המהיר מצליח להכות הפעם כאוגן, ושולח מספר פצצות זרעים על צ'ינגלינג שמועפת אחורה ונחבטת באדמה.
[B]לילי ;[/B]
את רצה לכיוון החוף וזורקת את הפוכדור של ספיל, הוא כמובן קופץ מיד למים ומתחיל לשחות אל עבר הקירליה.
את מתקדמת אל הילדה- מציגה את עצמך ושואלת לשלומה בזמן שספיל שועט במהירות אל הפוקימון, זוג חברייך מתקדמים גם הם ומסבירים את פניהם גם כן. "אני פרל.. אני שומרת על קירליה.. היא של אחי הגדול...", היא ממלמלת ומביטה בדאגה בספיל וקירליה.
קירליה פותחת את עיניה ורואה את ספיל לצידה, היא תופסת בו והוא מתחיל לשחות חזרה אל החוף. נשימתה של פרל חוזרת לנורמה, ומבטה הדואג משתנה במבט אסיר תודה. "תודה תודה!", היא אומרת בשמחה, "אני חייבת לך!", היא מוסיפה בזמן שקירליה חוזרת לדרוך על היבשה. "ואת, קירליה.. תפסיקי עם ההשתגרות! ידעתי שזה עלול להיגמר באסון! את יודעת מה היה קורה אם לילי לא הייתה פה.."
[IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/064.gif[/IMG][IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/281.gif[/IMG]
[B] דור ;[/B]
"זה הפה שלי, אליו כל המאמנים יגיעו בסוף!", הוא שואג בעודו מצביע על הפוקימונים שלך.
"ליקיטאנג תשתמש בלשון שלך עם מתקפת ליקוק, וויסקאש, צלילה" הוא אומר בבטחון. וויסקאש קופץ אל תוך האדמה, ומים יוצאים מהמקום בו היה ברגעים אלו. ליקיטאנג שולח את לשונו האדירה לכיוון נאזליף וסניזל, שניהם.
"ילד, אתה משוגע יותר מרטטה על סמים!", משמיץ אותך טאם קנצ'.
[IMG]https://49.media.tumblr.com/c1ec909de090b3612e1d5aa80597caeb/tumblr_nsaeok2nGr1une09mo1_250.gif[/IMG][CENTER][COLOR=#7DB743][I] [/I][/COLOR][/CENTER][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/108.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/340.gif[/IMG]
[B]
עידן ;[/B]
כאב ראש חזק מטלטל אותך, אבל אתה קם על רגליך בכל זאת. 'איפה אני?', אתה שואל את עצמך, בעודך מביט ומחפש אחר הבוויזל שלך. לאחר מספר רגעים, אותם צלילי 'בוי בוי!' מגיחים מאחוריך ואתה שמח שבויזל בריאה.
בוויזל מביטה סביב, לא בטוחה איך הגעתם או מה זה המקום, ולך אין מה להוסיף.
"היי אתה!", נשמע קול. לרגע נדמה כאילו דמיינת, אולי הראש שלך עוד כואב.. אבל לא, גם בויזל שמעה.
"אתה בסדר?", נשמע שוב, ואתה רואה אדם רץ לכיוונך מחוף הים, מחזיק גלשן. לצידו פוקימון כבד.
[IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/119.gif[/IMG][IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/296.gif[/IMG]
--
קח תזמן, אבל תגיב [;
[B]
אייס @TOTODILE ;[/B]
טוטודייל נראה עייף, ולעומתו נראה שאת סנייבי הדבר רק הלהיט יותר.[/QUOTE]
"טוטודייל, תנוח. סנייבי אלו רק את ואני בקרב הבא. תסרקי את השטח בתקווה ליריב ראוי, תחפשי אולי יש פה ג'יאודוד או פוקימון אבן אחר שיוכל לתת לנו טיפה יותר מידע בקרבות כמו במכון."
-
[B]מליפאן;
[/B]צ'ינגלינג קמה, היא מרחפת לה ומהנהנת בראשה הזעיר.
"טאנגרווט', זוז!", מורה לו הליצן וטאנגרווט שולח את שתי ידיו אל עבר צ'ינגלינג, הן זוהרות בירוק שתיהן והוא מצליף בהן שוב ושוב (POWER WHIP), לאחר מספר החטאות מצליח טאנגרווט' לפגוע בצ'ינגלינג, מועך אותה על הרצפה.
"גרווטגרווט'..", הוא ממלמל לעצמו בהתלהבות, ומרים את היד לחשוף את הצ'ינגלינג המעוכה. -"גרווט?", הוא שואל שוב כשמגלה שום דבר מתחת לידו. אתה גם לא מבין, ונראה שהליצן דווקא כן.
"טריק נחמד, ללמוד לבד את המתקפה הזו זה כלל לא פשוט!", הוא אומר בחיוך. נראה שטובי מבין עכשיו גם הוא.
"מליפאן, צ'ינגלינג השתמשה בכפיל!" הוא מאיר לך. אתה מביט אל זירת הקרב, ורואה שצ'ינגלינג האמיתית מרחפת מאחורי טאנגרווט', נראה שטאנגרווט' המבולבל עוד לא מבין מה קורה. אף אחד לא שם לב לצ'ינגלינג, וברשותך לנצל זאת.
--
[I]צ'ינגלינג למדה SUBSITUTE! (איך באלך לקרוא לזה? כפיל? שיבוט? כפרה? שחקן ספסל? הטעייה? מצאתי מלא פירושים אבל משום מה אף אחד מהם לא הצליח לרצות אותי, אז זה תלוי בך.)[/I][B]
אייס;
[/B]די כבר עם הציטוטים האלה ימעייף אחד
--
אתה מוצא פוקימון דמוי חיפושית שמתאמן לו בקרבת מקום, נראה שהוא תוקף כמה בולי עץ, מתאמן בנחישות רבה.[IMG]http://urpgdex.monbrey.com.au/art/models/166-2.gif[/IMG][B]
עידן @UZUMAKI^NARUTO ;[/B]
"מממממ.. מממהממהמממ.. ממממממהההמ... אתה בעיר שלי, כן כן. אתה פה" הוא מזמזם לו, "העולם הוא בסך הכל נהר ילד, ואני, המלך שלו", הוא אומר וממשיך לזמזם לעצמו מוזיקה מוכרת. "יש לי מכונת גילוח, אך תיאלץ לקחת אותה ממני." הבחור קורע את בגדיו מעליו, ומתחיל להתנפח, גופו משתנה.. והוא הופך לטאם קנצ'. "עכשיווווו, בוא נראה למה אתה מסוגל!", הוא אומר ומוציא פוכדור. "צא, פאקינ צ'סנאווט!", הוא אומר וזורק פוכדור ממנו יוצא פוקימון ענק, בעודך יושב על הרצפה ומביט בבוויזל שלך. "אתה עושה קקי? קום והילחם!!", צועק עליך טאם קנצ'.
[IMG]https://49.media.tumblr.com/c1ec909de090b3612e1d5aa80597caeb/tumblr_nsaeok2nGr1une09mo1_250.gif[/IMG][IMG]http://urpgdex.monbrey.com.au/art/models/652-3.gif[/IMG]
-
[QUOTE=אח של Sans;1498201][B]מליפאן;
[/B]צ'ינגלינג קמה, היא מרחפת לה ומהנהנת בראשה הזעיר.
"טאנגרווט', זוז!", מורה לו הליצן וטאנגרווט שולח את שתי ידיו אל עבר צ'ינגלינג, הן זוהרות בירוק שתיהן והוא מצליף בהן שוב ושוב (POWER WHIP), לאחר מספר החטאות מצליח טאנגרווט' לפגוע בצ'ינגלינג, מועך אותה על הרצפה.
"גרווטגרווט'..", הוא ממלמל לעצמו בהתלהבות, ומרים את היד לחשוף את הצ'ינגלינג המעוכה. -"גרווט?", הוא שואל שוב כשמגלה שום דבר מתחת לידו. אתה גם לא מבין, ונראה שהליצן דווקא כן.
"טריק נחמד, ללמוד לבד את המתקפה הזו זה כלל לא פשוט!", הוא אומר בחיוך. נראה שטובי מבין עכשיו גם הוא.
"מליפאן, צ'ינגלינג השתמשה בכפיל!" הוא מאיר לך. אתה מביט אל זירת הקרב, ורואה שצ'ינגלינג האמיתית מרחפת מאחורי טאנגרווט', נראה שטאנגרווט' המבולבל עוד לא מבין מה קורה. אף אחד לא שם לב לצ'ינגלינג, וברשותך לנצל זאת.
--
[I]צ'ינגלינג למדה SUBSITUTE! (איך באלך לקרוא לזה? כפיל? שיבוט? כפרה? שחקן ספסל? הטעייה? מצאתי מלא פירושים אבל משום מה אף אחד מהם לא הצליח לרצות אותי, אז זה תלוי בך.)[/I][/QUOTE]
כפיל זה מספיק טוב.
ולמה לעזאזל מישהו נלחם נגד משהו שהדרך הכי טובה שלי לתאר אותו זה כ"מפלצת ממייפל סטורי"? whatever, אני צריך להתמקד בעניינים שלי.
--
"זה הזמן, צ'ינגלינג! תמשיכי עם התכנית המקורית, תעופי מהר לכיוון אחת מהידיים שלו, תיכרכי סביבה, ותטיחי את היד שלו בפנים שלו!"
-
[B]מליפאן;
[/B]אוי אל תשאל. הם נקלעו לעימות לא נעים
--
צ'ינגלינג מרחפת בהבנה אל עבר הכתף של הטאנגרווט', שרק עכשיו מצליח להבין מה בדיוק התרחש.
הוא שולח את ידו השנייה לתפוס אותה, אך צ'ינגלינג זריזה מספיק וממשיכה לנוע לכיוון כף היד. "גרווט!", הפוקימון זועם ומנסה להעיף אותה, באותה עוטפת ולוחצת על ידו.
"תטיחי את היד שלו בפנים!", אתה מורה לה וצ'ינגלינג מתרכזת מעט, וזוהרת באור הורוד-כחלחל המוכר. היא מתחילה לשעוט באותה כרוכה על היד עם פעמוניה, מנסה להטיח את היד בפנים עם קצת עזרה ממתקפת הבלבול. מנגד טאנגרווט' משתמש בהצלפת כוח, והיד אותה צ'ינגלינג מנסה להטיח זוהרת בירוק.
נראה כי מי שיגבור על השני, ינצח את הקרב.
צ'ינגלינג משתדלת אפילו יותר והאור הורורד מתחזק, נראה כי היא מצליחה לרכז את כוחה ולעמוד מנגד לכוח ההצלפה של טאנגרווט', ואף להכות אותו עם התקפתו שלו והבלבול.
העימות ממשיך מספר רגעים, עד שישנה הכרעה. הגפן של טאנגרווט' פוגעת בגופה של צ'ינגלינג, מרסקת אותה על הרצפה, ומעלפת אותה במקום. טאנגרווט' העייף מתנשף בכבדות, עייף ותשוש מהקרב עם צ'ינגלינג. "ובכן.. זה היה קרב משעשע במיוחד, תודה רבה לך!", מודה הליצן.
"אמנם לא ניצחת ולכן לא אלמד את הפוקימונים שלך את הטריקים שברשותי, ובכל זאת- נראה כי הצ'ינגלינג שלך יודעת כמה טריקים בעצמה. כל הכבוד, נלחמתם היטב" הוא מודה לך שוב, ומחזיר את טאנגרווט'.
-
[QUOTE=אח של Sans;1498206][B]מליפאן;
[/B]אוי אל תשאל. הם נקלעו לעימות לא נעים
--
צ'ינגלינג מרחפת בהבנה אל עבר הכתף של הטאנגרווט', שרק עכשיו מצליח להבין מה בדיוק התרחש.
הוא שולח את ידו השנייה לתפוס אותה, אך צ'ינגלינג זריזה מספיק וממשיכה לנוע לכיוון כף היד. "גרווט!", הפוקימון זועם ומנסה להעיף אותה, באותה עוטפת ולוחצת על ידו.
"תטיחי את היד שלו בפנים!", אתה מורה לה וצ'ינגלינג מתרכזת מעט, וזוהרת באור הורוד-כחלחל המוכר. היא מתחילה לשעוט באותה כרוכה על היד עם פעמוניה, מנסה להטיח את היד בפנים עם קצת עזרה ממתקפת הבלבול. מנגד טאנגרווט' משתמש בהצלפת כוח, והיד אותה צ'ינגלינג מנסה להטיח זוהרת בירוק.
נראה כי מי שיגבור על השני, ינצח את הקרב.
צ'ינגלינג משתדלת אפילו יותר והאור הורורד מתחזק, נראה כי היא מצליחה לרכז את כוחה ולעמוד מנגד לכוח ההצלפה של טאנגרווט', ואף להכות אותו עם התקפתו שלו והבלבול.
העימות ממשיך מספר רגעים, עד שישנה הכרעה. הגפן של טאנגרווט' פוגעת בגופה של צ'ינגלינג, מרסקת אותה על הרצפה, ומעלפת אותה במקום. טאנגרווט' העייף מתנשף בכבדות, עייף ותשוש מהקרב עם צ'ינגלינג. "ובכן.. זה היה קרב משעשע במיוחד, תודה רבה לך!", מודה הליצן.
"אמנם לא ניצחת ולכן לא אלמד את הפוקימונים שלך את הטריקים שברשותי, ובכל זאת- נראה כי הצ'ינגלינג שלך יודעת כמה טריקים בעצמה. כל הכבוד, נלחמתם היטב" הוא מודה לך שוב, ומחזיר את טאנגרווט'.[/QUOTE]
"כן, זה היה קרב מעניין. תודה לך על זמנך." אומר לליצן ואגש לצ'ינג לינג. "זה בסדר, לא הייתי יותר מדי בטוח בסיכויים שלך בקרב הזה, אבל אני רואה שהפקת ממנו די הרבה, אז עשית את העבודה שלך. לא כל קרב צריך לנצח. מותר לך להיות מאוכזבת קצת, אבל באמת שאין לי שום תלונות. חזרי כעת." אחזיר אותה, ואסתכל סביב כדי לראות מה עוד יש בסביבה, האם מישהו מבין הליצנים שעוקבים אחריי אולי יאמר משהו בעצמו, וכו'.
-
[b]לילי @alice ;[/b]
את רצה לכיוון החוף וזורקת את הפוכדור של ספיל, הוא כמובן קופץ מיד למים ומתחיל לשחות אל עבר הקירליה.
את מתקדמת אל הילדה- מציגה את עצמך ושואלת לשלומה בזמן שספיל שועט במהירות אל הפוקימון, זוג חברייך מתקדמים גם הם ומסבירים את פניהם גם כן. "אני פרל.. אני שומרת על קירליה.. היא של אחי הגדול...", היא ממלמלת ומביטה בדאגה בספיל וקירליה.
קירליה פותחת את עיניה ורואה את ספיל לצידה, היא תופסת בו והוא מתחיל לשחות חזרה אל החוף. נשימתה של פרל חוזרת לנורמה, ומבטה הדואג משתנה במבט אסיר תודה. "תודה תודה!", היא אומרת בשמחה, "אני חייבת לך!", היא מוסיפה בזמן שקירליה חוזרת לדרוך על היבשה. "ואת, קירליה.. תפסיקי עם ההשתגרות! ידעתי שזה עלול להיגמר באסון! את יודעת מה היה קורה אם לילי לא הייתה פה.."
אני חושבת שלהשתגר אל תוך ים דורש כשרון. אז הקירליה הזאת די כשרונית
~~~
"זה בסדר, אני שמחה לעזור" אומר לפרל בחיוך. "את בסדר קירליה?" אתכופף לקירליה ואשאל אותה. לאחר שהיא תענה אפנה שוב אל פרל. "הכל בסדר? אם את צריכה עזרה בעוד משהו אשמח לעזור" אומר בנימוס. "וכל הכבוד לך ספל!" אשבח את ספל ואחזיר אותו לאחר מכן לפוקדור.
-
לא מצטט מעכשיו פרנציפ
-------
"סנייבי it's your time baby" אלחש לה בחושניות. "תשתמשי במשיכה ואז תקפי בחבטה." אוציא את דקסטר כי אני החלטתי לקרוא לו כמו לפוקידקס של המלך ואסרוק את הפוקימון.
-
[U][B]אייס | דרך 116 | 16:50 |@TOTODILE |[/B][/U]
אופס. התכוונתי שתפסיק להשתמש רק בציטוטים, ותיתן עוד פעולות. כמו שעשית בתגובה עכשיו
--[CENTER][IMG]http://urpgdex.monbrey.com.au/art/models/166-3.gif[/IMG]
[I]"לדיאן, פוקימון חמשת הכוכבים.
נאמר שבארצות עם שמיים נקיים, בהן הכוכבים ממלאים את השמיים- יש אינספור לדיאן. הסיבה הטובה לכך היא שהלדיאן משתמשים בכוכבים כאנרגיה שלהם."
[/I]--[/CENTER]
סנייבי עוצמת את עיניה, ושולחת מספר לבבות אל עבר הפוקימון. לדיאן מבחין במתקפה, ומפרק את הלבבות לרסיסים עם מספר חבטות עוצמתיות, כשלפתע משום מקום קופצת סנייבי וחובטת בגופו, מעיפה אותו אחורנית. "דיאןן..", הוא מזמזם, ונראה רגוז ביותר. אגרופיו השמאליים של לדיאן נחבטים וזוהרים באור לבן, ובמהירות האור הוא שועט אל סנייבי ומכה בה הצידה. (Mach Punch)
[U][B]לילי | צפון העיר רסטבורו | 15:30 |@ALICE |[/B][/U]
"האמת ש.." ממלמלת פרל, מביטה עליכם. "אני חושבת שנצטרך ללכת אל מרכז הפוקימונים" היא אומרת, ומביטה בקירליה בדאגה. קירליה מושכת בכתפיה ומנידה בראשה, היא מביטה על צ'רובי ומאריפ, ואז גם על סאנדייל ובאטרפרי בבחינה.
"קירל!", היא נעמדת, ומצביעה על צ'רובי. "אה?", שואלת פרל בחוסר הבנה, "את לא יכולה להילחם! רוג'ר אמר לי שלא!", מסבירה פרל אך נראה שקירליה להוטה לקרב. קאיטו בינתיים מנסה לבחון את ההתנהגות של קירליה מרחוק, לצד שון שמאכיל את באטרפרי.
[U][B]מליפאן | העיירה ורדנטורף | 19:14|[/B][/U]
אתה מודה לליצן על הקרב, "כמובן, תודה לך!", הוא אומר וניגש אל עסקיו עם מתמודד צעיר אחר שצפה בקרב ונואש באחד גם כן. אתה מודה גם לצ'ינגלינג, שמושכת ב(כתפיה?), מחייכת בהבנה וחוזרת אל הפוכדור בשביעות רצון.
אתם ממשיכים להתהלך לכם ברחבי העיירה, זואי מספרת לכם על המשק של ההורים שלה ומעון היום שהמשפחה שלה מנהלת, נראה שטובי מכיר את המקום היטב ומתלהב כמו ילד בחנות ממתקים, דבר הגורם לך ולזואי לצחוק מעט. אתה רואה שהעיר האביבית והפורחת גדולה יותר מכפי נראתה קודם לכן, ומנהלת בתוכה חיים שלווים ורגועים. אתה מביט על הגבעה הגדולה במרכז העיר שוב, שמלאה פרחים צבעוניים, ותוהה מה יש עליה.
"כן, היכל ורדנטרוף בהחלט בין האטרקציות המרשימות יותר בעיירה שלנו", אומרת אישה שיושבת על ספסל בקרוב אליכם.
בידיה של האישה נח לו פוקימון סגלגל מכוסה עלי כותרת, שיערה של האישה חום בוהק והיא מביטה בשלושתכם בהתלהבות.
[IMG]http://www.serebii.net/conquest/bushou/n8.png[/IMG][IMG]http://urpgdex.monbrey.com.au/art/models/421.gif[/IMG]
-
[QUOTE=floatzel שולט;1498453][U][B]מליפאן | העיירה ורדנטורף | 19:14|[/B][/U]
אתה מודה לליצן על הקרב, "כמובן, תודה לך!", הוא אומר וניגש אל עסקיו עם מתמודד צעיר אחר שצפה בקרב ונואש באחד גם כן. אתה מודה גם לצ'ינגלינג, שמושכת ב(כתפיה?), מחייכת בהבנה וחוזרת אל הפוכדור בשביעות רצון.
אתם ממשיכים להתהלך לכם ברחבי העיירה, זואי מספרת לכם על המשק של ההורים שלה ומעון היום שהמשפחה שלה מנהלת, נראה שטובי מכיר את המקום היטב ומתלהב כמו ילד בחנות ממתקים, דבר הגורם לך ולזואי לצחוק מעט. אתה רואה שהעיר האביבית והפורחת גדולה יותר מכפי נראתה קודם לכן, ומנהלת בתוכה חיים שלווים ורגועים. אתה מביט על הגבעה הגדולה במרכז העיר שוב, שמלאה פרחים צבעוניים, ותוהה מה יש עליה.
"כן, היכל ורדנטרוף בהחלט בין האטרקציות המרשימות יותר בעיירה שלנו", אומרת אישה שיושבת על ספסל בקרוב אליכם.
בידיה של האישה נח לו פוקימון סגלגל מכוסה עלי כותרת, שיערה של האישה חום בוהק והיא מביטה בשלושתכם בהתלהבות.
[IMG]http://www.serebii.net/conquest/bushou/n8.png[/IMG][IMG]http://urpgdex.monbrey.com.au/art/models/421.gif[/IMG][/QUOTE]
אני אגש אל הספסל והאישה שבמקרה נמצאת עליו.
"ומדוע את אומרת דבר כזה? מה יש בו?" אשאל אותה בנוגע להערה שלה.
-
[QUOTE=floatzel שולט;1498453][U][B]אייס | דרך 116 | 16:50 |@TOTODILE |[/B][/U]
אופס. התכוונתי שתפסיק להשתמש רק בציטוטים, ותיתן עוד פעולות. כמו שעשית בתגובה עכשיו
--[CENTER][IMG]http://urpgdex.monbrey.com.au/art/models/166-3.gif[/IMG]
[I]"לדיאן, פוקימון חמשת הכוכבים.
נאמר שבארצות עם שמיים נקיים, בהן הכוכבים ממלאים את השמיים- יש אינספור לדיאן. הסיבה הטובה לכך היא שהלדיאן משתמשים בכוכבים כאנרגיה שלהם."
[/I]--[/CENTER]
סנייבי עוצמת את עיניה, ושולחת מספר לבבות אל עבר הפוקימון. לדיאן מבחין במתקפה, ומפרק את הלבבות לרסיסים עם מספר חבטות עוצמתיות, כשלפתע משום מקום קופצת סנייבי וחובטת בגופו, מעיפה אותו אחורנית. "דיאןן..", הוא מזמזם, ונראה רגוז ביותר. אגרופיו השמאליים של לדיאן נחבטים וזוהרים באור לבן, ובמהירות האור הוא שועט אל סנייבי ומכה בה הצידה. (Mach Punch)
[IMG]http://www.serebii.net/conquest/bushou/n8.png[/IMG][IMG]http://urpgdex.monbrey.com.au/art/models/421.gif[/IMG][/QUOTE]
'אם אני לא טועה, אגרוף מאך לא אמור להשפיע כל כך על סנייבי.' אחשוב על מה צריך לעשות ואסרוק את הזירה מסביבי.
"סנייבי השתפשי בטורנדו עלים, תנסי להעיף אותו על משטח כמו גזע של עץ או משהו בסגנון, לאחר מכן תשתמשי במשיכה" לאחר הפקודות על סנייבי, אתבאס שזה הפוקימון הכי טוב שמצאתי להלחם בו בתקווה למצוא פוקימון אדמה (לא רומז פה כלום).
-
[U][B]התחלה לסול | העיירה אמברט, מחוז קאלוס | 9:30 ;[/B][/U][I]
החלטתי שההתחלה שלך תהיה ממש לא ORDINARY חחח, אז פשוט תזרום מאיפה ששמתי אותך.[/I][B]
--
[/B]"קדימה פרואקי", אתה מזרז את הפוקימון ההתחלתי שלך בעודך עולה על האנייה אל הואן.
"להתראות סול, תבלה!", צועק לך אבא, אמא מניפה בידה, "נתגעגע, תשמור על קשר!". אתה נפרד מהם שוב ועולה אל הסיפון, כשפרואקי עוקב אחריך.. והאנייה מתחילה להפליג.
אתה יושב ומביט בשמיים, מזג האוויר נחמד ביותר. אתה נזכר בהשתלשלות האירועים שהביאה אותך לסיפון הזה- כל הויכוח עם ההורים לגבי הרצון לעשות משהו שונה, לבלות במקום אחר, אנשים אחרים, לבד. אתה זוכר כמה קשה היה לשכנע אותם, אבל הנה אתה היום, נח לך על הסיפון להואן. פרואקי בינתיים יושב בצד, בוחן את הסביבה. פרופסור סיקאמור, שהביא לך את פרואקי, אמר בעצמו שהוא די מחבב להתבודד ולנתק את עצמו מהשאר, אבל בכל זאת.. בחרת בו.
לאחר כשעתיים האנייה עוצרת. אתה מרים את ראשך ורואה שהאנייה עצרה לצד אי גדול ומיושב. הגלים סביב האי חזקים וסוערים, ואתה יכול להבחין בהרבה אנשים גולשים עליהם עם פוקימונים. אתה יכול להבחין גם במרכז הפוקימונים שבמרכז העיר, בחנות שלצידו, ובבניין גדול מאחוריהם- קצת שונה מאיך שהוא היה במחוז קאלוס, אבל בכל זאת אתה מצליח לזהותו בתור מכון העיר. על כן אתה מבין שהגעת אל האי דיופורד, מה שאומר שפרופסור בירץ' אמור לחכות לך ממש פה.
אתה יורד מהאנייה ומשחרר את פרואקי שיהנה גם הוא מהנוף. השעה כרגע 12:30.
אתם מתחילים ללכת לכיוון מרכז הפוקימונים, כשלפתע אתה רואה אדם די מסורבל עם חלוק מעבדה לבן. "בירץ'?", אתה שואל אותו, והוא מהנהן, "רק רגע!", הוא קורא ומחטט בתיק שלו. לאחר כדקה, הוא חוזר. "כן! מה היה השם שלך שוב?"
אתה מציג את עצמך ואת פרואקי, ונראה שהפרופסור נורא מתלהב מהפוקימון צפרדע שלך. "פוקימונים כאלו ממש ממש מועטים פה בהואן, איזה יופי!", הוא מתכופף להביט בפרואקי שנשאר אדיש לדבר. "אוקיי..", ממלמל הפרופסור, "ובחזרה אליך! פרופסור סיקאמור ביקש ממני להעביר לך את זה" הוא אומר, ומגיש לך מכשיר אלקטרוני בצבע אדום. "זו היא הפוקידע, מכשיר לקבלת מידע על פוקימונים. ואלה...", הוא מוסיף ומוציא שקית עם חמישה פוכדורים, "אלה פוכדורים, אבל אני מאמין שאתה כבר יודע איך להשתמש בהם, לא? שכחתי משהו?" הוא שואל.
[U][B]מליפאן | העיירה ורדנטורף | 19:28|[/B][/U]
"הו, אתה מתכוון מלבד המגוון הרב של הפוקימונים, פרחים, שיחים ועצים שנטועים שם?" היא שואלת, ומצחקקת בשקט. "ובכן, זו היא גם זירת הקרב של מכון ורדנטורף. אין דבר יותר מספק מלחימה אינטנסיבית לצד בריזה נעימה ורקע אביבי שכזה, מה גם שרואים משם את העיירה היפה שלנו", היא אומרת בבטחון, וקמה. הפוקימון לצידה ממהר לקפץ על הרצפה ומחייך. "צ'רים צ'רים!", הוא מאשר את דבריה.
[U][B]אייס | דרך 116 | 17:16 |@TOTODILE |
[/B][/U]WELL, מצטער ידידי אבל אתה טועה חח
--
אתה סורק את הסביבה במהירות. רקע ירוק, הרבה דשא, עשבים ושיחים. פה ושם נטועים להם עצים גדולים ועבים.
לא רחוק מכם עומדת לה המערה של הוויסמארים, ולצידה גבעה. "סניי..", ממלמלת סנייבי להוראותיך, ומסובבת את זנבה במהירות, גורמת לרוח אדירה ומסתחררת לאסוף עלים ולהעיפם על הלדיאן. נראה כי המתקפה לא משפיעה מידי על הלדיאן, אם כי הוא מועף בקלות אחורנית ומוטח על האדמה, נפצע מעט, אך מיד מדלג מחדש על זוג רגליו. לדיאן עוצם את עיניו ומאתר את סנייבי מחדש עם זוג מחושיו, כשמיד לאחר מכן שולח מספר גלים כחולים אל עבר סנייבי. (Supersonic)
[CENTER][/CENTER]
-
[QUOTE=floatzel שולט;1498491]
[U][B]מליפאן | העיירה ורדנטורף | 19:28|[/B][/U]
"הו, אתה מתכוון מלבד המגוון הרב של הפוקימונים, פרחים, שיחים ועצים שנטועים שם?" היא שואלת, ומצחקקת בשקט. "ובכן, זו היא גם זירת הקרב של מכון ורדנטורף. אין דבר יותר מספק מלחימה אינטנסיבית לצד בריזה נעימה ורקע אביבי שכזה, מה גם שרואים משם את העיירה היפה שלנו", היא אומרת בבטחון, וקמה. הפוקימון לצידה ממהר לקפץ על הרצפה ומחייך. "צ'רים צ'רים!", הוא מאשר את דבריה.
[/QUOTE]
"cool story" אענה לה, "אך לא אצה לי השעה להילחם במכון כרגע. המוח שלי מתחיל בתהליך התנוונות מעריכי אחרי השעה 7 בערב. מליפאן אביזי. ואת?"
-
[COLOR=#000000][B][U]מליפאן | העיירה ורדנטורף | 19:40;[/U][/B]
[RIGHT][FONT=Arial]בזמן שאתה משוחח עם האישה, זואי מדברת עם הוריה, וטובי מאכיל את נאטו.[/FONT]
[FONT=Arial]"אני קאמיליה, אתם יכולים לקרוא לי קאמיל" היא אומרת בחיוך, "ולמעשה..", היא אומרת, קצת שוקלת את דבריה.[/FONT]
[FONT=Arial]"בעצם, לא משנה. זה לא אקטואלי כרגע", היא אומרת, ומחייכת עוד הפעם. "עליי ללכת, להתראות, תהנו מהעיר!", היא מוסיפה וממהרת ללכת מן המקום. [/FONT][/RIGHT][/COLOR]
-
[QUOTE=floatzel שולט;1498491][U][B]התחלה לסול | העיירה אמברט, מחוז קאלוס | 9:30 ;[/B][/U][I]
החלטתי שההתחלה שלך תהיה ממש לא ORDINARY חחח, אז פשוט תזרום מאיפה ששמתי אותך.[/I][B]
--
[/B]"קדימה פרואקי", אתה מזרז את הפוקימון ההתחלתי שלך בעודך עולה על האנייה אל הואן.
"להתראות סול, תבלה!", צועק לך אבא, אמא מניפה בידה, "נתגעגע, תשמור על קשר!". אתה נפרד מהם שוב ועולה אל הסיפון, כשפרואקי עוקב אחריך.. והאנייה מתחילה להפליג.
אתה יושב ומביט בשמיים, מזג האוויר נחמד ביותר. אתה נזכר בהשתלשלות האירועים שהביאה אותך לסיפון הזה- כל הויכוח עם ההורים לגבי הרצון לעשות משהו שונה, לבלות במקום אחר, אנשים אחרים, לבד. אתה זוכר כמה קשה היה לשכנע אותם, אבל הנה אתה היום, נח לך על הסיפון להואן. פרואקי בינתיים יושב בצד, בוחן את הסביבה. פרופסור סיקאמור, שהביא לך את פרואקי, אמר בעצמו שהוא די מחבב להתבודד ולנתק את עצמו מהשאר, אבל בכל זאת.. בחרת בו.
לאחר כשעתיים האנייה עוצרת. אתה מרים את ראשך ורואה שהאנייה עצרה לצד אי גדול ומיושב. הגלים סביב האי חזקים וסוערים, ואתה יכול להבחין בהרבה אנשים גולשים עליהם עם פוקימונים. אתה יכול להבחין גם במרכז הפוקימונים שבמרכז העיר, בחנות שלצידו, ובבניין גדול מאחוריהם- קצת שונה מאיך שהוא היה במחוז קאלוס, אבל בכל זאת אתה מצליח לזהותו בתור מכון העיר. על כן אתה מבין שהגעת אל האי דיופורד, מה שאומר שפרופסור בירץ' אמור לחכות לך ממש פה.
אתה יורד מהאנייה ומשחרר את פרואקי שיהנה גם הוא מהנוף. השעה כרגע 12:30.
אתם מתחילים ללכת לכיוון מרכז הפוקימונים, כשלפתע אתה רואה אדם די מסורבל עם חלוק מעבדה לבן. "בירץ'?", אתה שואל אותו, והוא מהנהן, "רק רגע!", הוא קורא ומחטט בתיק שלו. לאחר כדקה, הוא חוזר. "כן! מה היה השם שלך שוב?"
אתה מציג את עצמך ואת פרואקי, ונראה שהפרופסור נורא מתלהב מהפוקימון צפרדע שלך. "פוקימונים כאלו ממש ממש מועטים פה בהואן, איזה יופי!", הוא מתכופף להביט בפרואקי שנשאר אדיש לדבר. "אוקיי..", ממלמל הפרופסור, "ובחזרה אליך! פרופסור סיקאמור ביקש ממני להעביר לך את זה" הוא אומר, ומגיש לך מכשיר אלקטרוני בצבע אדום. "זו היא הפוקידע, מכשיר לקבלת מידע על פוקימונים. ואלה...", הוא מוסיף ומוציא שקית עם חמישה פוכדורים, "אלה פוכדורים, אבל אני מאמין שאתה כבר יודע איך להשתמש בהם, לא? שכחתי משהו?" הוא שואל.
[CENTER][/CENTER][/QUOTE]
"מפה נראה לי תעזור קצת ואולי הכוונה" אומר לו בחוסר וודאות בזמן שאסתכל סביבי ואבדוק את השטח ואחפש מאיפה להתחיל את המסע.
-
[QUOTE=floatzel שולט;1498495][COLOR=#000000][B][U]מליפאן | העיירה ורדנטורף | 19:40;[/U][/B]
[RIGHT][FONT=Arial]בזמן שאתה משוחח עם האישה, זואי מדברת עם הוריה, וטובי מאכיל את נאטו.[/FONT]
[FONT=Arial]"אני קאמיליה, אתם יכולים לקרוא לי קאמיל" היא אומרת בחיוך, "ולמעשה..", היא אומרת, קצת שוקלת את דבריה.[/FONT]
[FONT=Arial]"בעצם, לא משנה. זה לא אקטואלי כרגע", היא אומרת, ומחייכת עוד הפעם. "עליי ללכת, להתראות, תהנו מהעיר!", היא מוסיפה וממהרת ללכת מן המקום. [/FONT][/RIGHT]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אגש אל זואי.
"היא מנהיגת המכון, נכון? אף אדם אחר לא יתחיל להטריד זרים בנוגע למכון העיר. לא חשוב, נגלה מחר. אני חושב שאני אלך למרכז הפוקימונים, אולי יש שם מישהו מעניין. מה את מתכוונת לעשות?"