-
[QUOTE=monster;755129][B][COLOR="Red"]יגאל
שלג'ון תוקף ברראשיה את בעיטת המגה של קומבסקין.שתיהן מתץנגשות ויוצרת מסך עשן.אתה לא רואה את שלג'ון או קומבסקין במסך העשן.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
אתה עולה על הספינה.אתה שומע את הקפטן אומר לכל האנשים"שלום אננשים בעוד שעה תגיעו לאי המאוחד.אך לפני שתגיעו עליכם לעבור מבחן.עליכם פשוט לנצח מישהו מפה.אז זהאומר שרק חצי מכם יגיעו לאי המאוחד.מי שמפסיד פשוט חוזר.מקוה שהבנתם מותר לכם להילחם פפעם 1"מה תעשה
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
טראפינץ' לא מצליח להתחמק מן הזנב ברזל של ראיצ'ו וננפגע קשה.טראפינץ' משתמש במכת חול אך ראיצ'ו מתחמק ממנה בקלות.טראפינץ' יורה פצצת בוץ אל ראיצ'ו.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק מן פצצת הבוץ ולכן נפגע קשה.ראיצ'ו מתאושש.אלכס אומר לראיצ'ו שלו"זנב ברזל"ראיצ'ו משתמש בזנב ברזל וזנבו הופך ללבן.מה תעשי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ג'וניי
אתה חוזר חזרה למרכז הפוקימונים ונכנס אליו.האחות ג'וי אומרת לך"אתה הוא ג'וני בעל תג 1.אתה רוצה להשתתף באיונט האי המאוחד."מה תכעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
ולפקיס לא מצליחה להתחמק מפצצת הרעל של איוזאר.ולפקיס נפגעת קשה.פצצת הרעל משתקת את ולפםקיס.בביינתים איוזאר יורה עלי טער לכיונהשל ולפקיס[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מחכה עד שהעשן יתפזר ואחר כך אני אומר לשלגון לתקוף בזעם דרקון
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
תוך דקה העשן מתפזר מאוויר.שלג'ון תוקף בזעם דרקון..קומבסקין לא מספיק להגיב ונפגע מהסעם דרקון של שלגון.קומבסקין משתמש בלהביור שפוגע בשלגון קצת.מה תעשה*[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;755136][B][COLOR="Red"]יגאל
תוך דקה העשן מתפזר מאוויר.שלג'ון תוקף בזעם דרקון..קומבסקין לא מספיק להגיב ונפגע מהסעם דרקון של שלגון.קומבסקין משתמש בלהביור שפוגע בשלגון קצת.מה תעשה*[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לשלגון לתקוף בראשיה ואחר כך בזעם דרקון
-
[quote=monster;755129][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה עולה על הספינה.אתה שומע את הקפטן אומר לכל האנשים"שלום אננשים בעוד שעה תגיעו לאי המאוחד.אך לפני שתגיעו עליכם לעבור מבחן.עליכם פשוט לנצח מישהו מפה.אז זהאומר שרק חצי מכם יגיעו לאי המאוחד.מי שמפסיד פשוט חוזר.מקוה שהבנתם מותר לכם להילחם פפעם 1"מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
'אני ממקווה שייצא לי מישהו קל' אני אומר בליבי
-
[quote=monster;755129][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ולפקיס לא מצליחה להתחמק מפצצת הרעל של איוזאר.ולפקיס נפגעת קשה.פצצת הרעל משתקת את ולפםקיס.בביינתים איוזאר יורה עלי טער לכיונהשל ולפקיס[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לולפקיס: "תתחזרי לפוכדור ולפקיס", אני אומר: "צא הרקרוס, תשתמש בשבירת לבנים ואז באגרוף ממוקד הכי חזקים שלך".
-
[quote][b][color=#000080]ג'וניי
אתה חוזר חזרה למרכז הפוקימונים ונכנס אליו.האחות ג'וי אומרת לך"אתה הוא ג'וני בעל תג 1.אתה רוצה להשתתף באיונט האי המאוחד."מה תכעשה[/color][/b]
[/quote]"בוודאי!"אומר לאחות ג'ואי
-
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
האחות ג'וי אומרת לך"אוקי ג'וני,עכשיו לך לדלת הירוקה כנס לדלת ומשם כבר תדעאיך להמשיך.בהצלחה לך ג'וני"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
אתה מחפש בחטר קל להילחם.בחור אחד שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr126.png[/IMG] אומר לך"היי אני אלכס.יש לי תג אחד תרצה נגדי קרב 2על 2 ואז תפסיד לי"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]ג'ון
ולפקיס מתחמקת מהעלי טער של איזאר.אתה מחזיר את ולפקיס לפוכדור שלה.אתה מוציא את הקרוס שלך לקרב.הקרוס משתמש בשבירת לבנים על איזואר.איזור מתחמק בקלות מהשבירת לבנים של הקרוס.הרקרוס משתמש באגרוף ממוקד על איזאר.איזואר גם מזה מתחמק בקלות.אלכס אומר לאיזאר שלו"תשתמש בעלי טער עליו"איזאר משגר עלי טער על הרקרוס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
שלדון רץ אל קומבסקין בראשיה.קומבסקין לא מצליח להתחמק מהראשיה של שלגון ונפגע קצת.שלגון משתמש בזעם דרקון על קומבסקין.קוומבסקין מתחמק בקלות מהזעם דרקון של שלגון.אלכס אומ לקומבסקין"אגרוף אש"קומבסקין משתמש באגרוף אש.[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;755647][B][COLOR=green]דניס [/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מחפש בחטר קל להילחם.בחור אחד שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr126.png[/IMG] אומר לך"היי אני אלכס.יש לי תג אחד תרצה נגדי קרב 2על 2 ואז תפסיד לי"מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אסרוק את החדר ואחפש אם יש אנשים יותר קלים לפני שאני עונה לו
~~~~
תוסיף לפוקימונים שלי מתקפות לקרב..
-
[quote=monster;755647][B][COLOR=navy]ג'וני[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]האחות ג'וי אומרת לך"אוקי ג'וני,עכשיו לך לדלת הירוקה כנס לדלת ומשם כבר תדעאיך להמשיך.בהצלחה לך ג'וני"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]דניס [/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מחפש בחטר קל להילחם.בחור אחד שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr126.png[/IMG] אומר לך"היי אני אלכס.יש לי תג אחד תרצה נגדי קרב 2על 2 ואז תפסיד לי"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]ולפקיס מתחמקת מהעלי טער של איזאר.אתה מחזיר את ולפקיס לפוכדור שלה.אתה מוציא את הקרוס שלך לקרב.הקרוס משתמש בשבירת לבנים על איזואר.איזור מתחמק בקלות מהשבירת לבנים של הקרוס.הרקרוס משתמש באגרוף ממוקד על איזאר.איזואר גם מזה מתחמק בקלות.אלכס אומר לאיזאר שלו"תשתמש בעלי טער עליו"איזאר משגר עלי טער על הרקרוס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]שלדון רץ אל קומבסקין בראשיה.קומבסקין לא מצליח להתחמק מהראשיה של שלגון ונפגע קצת.שלגון משתמש בזעם דרקון על קומבסקין.קוומבסקין מתחמק בקלות מהזעם דרקון של שלגון.אלכס אומ לקומבסקין"אגרוף אש"קומבסקין משתמש באגרוף אש.[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר להרקרוס: "תתחמק מהר מהעלי טער שלו ואז תשתמש באס אווירי ואז בשבירת לבנים הכי חזקים שלך".
-
[B][COLOR="Green"]דניס
אתה סורק את הספינה אך אתה לא מוצא מאמן אחר.מה תעשה[/COLOR][/B]
הקרוס מתחמק בקלות מהעלי טער של איוזאר.הרקרוס עף לאויר ומשתמש באס אוירי על איוזאר.איזואר מתחמק ממנה בקלות.הרקרוס משתמש בשבערת לבנים וידו הופכת ללבנה.איוזאר מצליח להתחמק גם מהשבירת לבנים של הרקרוס.אלכס אומר לאיזואר"כול הכבוד לך עכשיו פצצת רעל"איוזאר משגר פצצת רעל אל הרקרוס שלך.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;755786][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה סורק את הספינה אך אתה לא מוצא מאמן אחר.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
"בסדר" אענה למאמן בעודי מושך בכתפיי
-
[quote=monster;755786][B][COLOR=darkgreen]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]הקרוס מתחמק בקלות מהעלי טער של איוזאר.הרקרוס עף לאויר ומשתמש באס אוירי על איוזאר.איזואר מתחמק ממנה בקלות.הרקרוס משתמש בשבערת לבנים וידו הופכת ללבנה.איוזאר מצליח להתחמק גם מהשבירת לבנים של הרקרוס.אלכס אומר לאיזואר"כול הכבוד לך עכשיו פצצת רעל"איוזאר משגר פצצת רעל אל הרקרוס שלך.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר להרקרוס: "הרקרוס, תתחמק מהר מהפצצת רעל שלו ואז תשתמש בשבירת לבנים פעמיים עליו בכל הכוח כדי לנצח אותו סופית".
-
[I][B][COLOR="DarkGreen"]דניס
אלכס אומר לך"אוקי תתקוף 1.צא ארון לקרב תעזור לי" אלכס מוציא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/304.png[/IMG] ארון קטן[/COLOR][/B][/I]
[B][COLOR="SeaGreen"]ג'ון
הרקרוס מנסה להתחמק מפצצת הרעל של איוזאר אל לא מצליח.הרקרוס נפגע קשה.האפקטשל פצצת הרעל פוע על הקרוס ומונע מינו לתקוף.איוזאר תוקף בשוטי גפן[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;755819][I][B][COLOR=darkgreen]דניס[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR=darkgreen]אלכס אומר לך"אוקי תתקוף 1.צא ארון לקרב תעזור לי" אלכס מוציא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/304.png[/IMG] ארון קטן[/COLOR][/B][/I]
[B][COLOR=seagreen]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]הרקרוס מנסה להתחמק מפצצת הרעל של איוזאר אל לא מצליח.הרקרוס נפגע קשה.האפקטשל פצצת הרעל פוע על הקרוס ומונע מינו לתקוף.איוזאר תוקף בשוטי גפן[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר להרקרוס: "הרקרוס תתחמק מהר משוטי גפן ואז תשתמש במכת קרן ואז בשבירת לבנים הכי חזקים שלך".
-
[quote=monster;755819][I][B][COLOR=darkgreen]דניס[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR=darkgreen]אלכס אומר לך"אוקי תתקוף 1.צא ארון לקרב תעזור לי" אלכס מוציא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/304.png[/IMG] ארון קטן[/COLOR][/B][/I][/quote]
"צא!" אני זורק את הפוקדור של ארון "פצצת בוץ!"
-
[QUOTE=monster;755647][B][COLOR="Navy"]ג'וני
האחות ג'וי אומרת לך"אוקי ג'וני,עכשיו לך לדלת הירוקה כנס לדלת ומשם כבר תדעאיך להמשיך.בהצלחה לך ג'וני"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
אתה מחפש בחטר קל להילחם.בחור אחד שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr126.png[/IMG] אומר לך"היי אני אלכס.יש לי תג אחד תרצה נגדי קרב 2על 2 ואז תפסיד לי"מה תעשה[/COLOR][/B]
ולפקיס מתחמקת מהעלי טער של איזאר.אתה מחזיר את ולפקיס לפוכדור שלה.אתה מוציא את הקרוס שלך לקרב.הקרוס משתמש בשבירת לבנים על איזואר.איזור מתחמק בקלות מהשבירת לבנים של הקרוס.הרקרוס משתמש באגרוף ממוקד על איזאר.איזואר גם מזה מתחמק בקלות.אלכס אומר לאיזאר שלו"תשתמש בעלי טער עליו"איזאר משגר עלי טער על הרקרוס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
שלדון רץ אל קומבסקין בראשיה.קומבסקין לא מצליח להתחמק מהראשיה של שלגון ונפגע קצת.שלגון משתמש בזעם דרקון על קומבסקין.קוומבסקין מתחמק בקלות מהזעם דרקון של שלגון.אלכס אומ לקומבסקין"אגרוף אש"קומבסקין משתמש באגרוף אש.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לשלגון לתקוף את הגרוף האש בראשיה
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
שלג'ון תוקף את אגרוף האש של קומבסקין בראשיה.שתי המתקפות מתנגשות ושתי הפוקימונים נפגעים.אלכסאומר לך"זה לא יעבוד לך.קומבסקין אגרוף אש שוב"קומבסקין משתמש באגרוף אש[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
אתה מוציא את ארון שלך לקרב.ארון שלך משתמש בפצצת בוץ ומשגר אותה אל ארון של אלכס.ארון של אטלכס מתחמק מזה בקלות.לפתע ארון שלך משתמש בציפורן ברזל.ארון של אלכס לא מצליח להתחמק ונפגעקשה מהציפורן ברזל.ארון שלך למד ציפורן ברזל.אלכס אומר"ארון ראשיה"ארון של אלכס רץ אל ארון שלך בראשיה[/COLOR][/B]
הרקרוס מתחמק מהמשוטי גפן של איוזאר.הרקרוס משתמש במכת קרן על איוזאר.איוזאר מחמק בקלות מהמכת קרן של הקרוס.הרקרקוס משתמש בשבירת לבנים על איוזאר.שוב איוזאר מתחמק מהמכה של הרקרוס.האפקט של הרעל מוריד להרקרוס קצת חיים.אלכס אומר לאיוזאר שלו"עלי טער על הרקרוס שלו"איוזארשולח עלי טער אלהרקרוס שלך.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;755935][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מוציא את ארון שלך לקרב.ארון שלך משתמש בפצצת בוץ ומשגר אותה אל ארון של אלכס.ארון של אטלכס מתחמק מזה בקלות.לפתע ארון שלך משתמש בציפורן ברזל.ארון של אלכס לא מצליח להתחמק ונפגעקשה מהציפורן ברזל.ארון שלך למד ציפורן ברזל.אלכס אומר"ארון ראשיה"ארון של אלכס רץ אל ארון שלך בראשיה[/COLOR][/B][/quote]
"פצצת בוץ מטווח אפס!" אני אומר לו ומתפלל בליבי להצלחה
-
[B]כינוי: PokeStyle[/B]
[B]שם במשחק:אדם[/B]
[B]גיל: 15[/B]
[B]רקע: אדם היה ילד רגיל כמו ממחוז האש,הוא מאוד אהב פוקימונים אש ותמיד התחבר איתם.[/B]
[B]אדם היה רק בן 12 שהחליט שהוא רוצה להיות מאמן פוקימונים. הוא התחיל להתאמן ולאט לאט כולם ראו שהוא מאוד טוב בזה.[/B]
[B]הוא ניצח בטורנירים שהיו לגילו וגם תחרויות וגם אביו וגם מנהלי המחוז ראו זאת,יום אחד מנהל המחוז בא לביתו של אדם ונתן לו מכתב שבו היה כתוב שמגייסים צוות מאמנים שיעזרו בפיענוח של תעלומת האגדיים.[/B]
[B]אדם חשב שזוהי הזדמנות חייו לצאת למסע שחיכה לו הרבה זמן ומיד הסכים בלי שום היסוס.[/B]
[B]עכשיו אדם מוכן לצאת למסעו ולעזור לחקור את תעלומת הפוקימונים האגדיים.[/B]
[B]מחוז: מחוז האש[/B]
[B]פקימון התחלתי: טורצ'יק[/B]
[B]פוקימונים אצל הפרופסור: (לא לגעת)[/B]
[B]כסף: 5000$[/B]
[B]ציוד:1מאסטר בול, 5פוקדורים,5אולטרה בולים,טלפון, פוקדע[/B]
[B]הערות/בקשות: לתפוס אולי טרטוויג או מדקיפ D:[/B]
-
[B][COLOR="Green"]דניס
ארון שולח פצצת בוץ מטווח אפס אל ארון של אלכס.פצצת הבוץ פגעת בארון של אלכס ומבטלת את מתקפת הראשיה שלו.ארון מתאושש.אלכס אומר לארון שלו"תשתמש בנשיכה"ארון רץ ומשתמש בנשיכה מה תתעשה[/COLOR][/B]
טוב אדם רשום תגיב להתחלה שבעמ' 1
-
[quote=monster;756052][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ארון שולח פצצת בוץ מטווח אפס אל ארון של אלכס.פצצת הבוץ פגעת בארון של אלכס ומבטלת את מתקפת הראשיה שלו.ארון מתאושש.אלכס אומר לארון שלו"תשתמש בנשיכה"ארון רץ ומשתמש בנשיכה מה תתעשה[/COLOR][/B]
[/quote]
"פצצת בוץ לתוך הפה של ארון!" אני מורה לו "ראשיה!"
-
[quote=monster;648207]
[SIZE=5][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]התחלה לכולם[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=sandybrown]אתם קמים לבוקר יפה אתם שומעים את צלצול השעון המעורר שלכם ואתם רואים שהשעה 7 בבוקר.אתם יורדים למטה אמכם אומרת לכם"בהצלחה" ומגישה את ארוחת הבוקר לכם.לאחר שסימתם את ארוחת הבוקר אתם יוצאים מן הבית והולכים אל עבר המעבדה.אתם מגיעים למעבדה ודופקים בדלת קול מוזר עונה מי זה? מה תעשו?[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
'זה לא הקול של הפרופסור מוזר כנראה זה העוזר שלו' אחשוב לעצמי
"זה אדם אני באתי לקבל את הפוקימון שלי" אגיד בהתרגשות
-
[quote=monster;755935][B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]שלג'ון תוקף את אגרוף האש של קומבסקין בראשיה.שתי המתקפות מתנגשות ושתי הפוקימונים נפגעים.אלכסאומר לך"זה לא יעבוד לך.קומבסקין אגרוף אש שוב"קומבסקין משתמש באגרוף אש[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מוציא את ארון שלך לקרב.ארון שלך משתמש בפצצת בוץ ומשגר אותה אל ארון של אלכס.ארון של אטלכס מתחמק מזה בקלות.לפתע ארון שלך משתמש בציפורן ברזל.ארון של אלכס לא מצליח להתחמק ונפגעקשה מהציפורן ברזל.ארון שלך למד ציפורן ברזל.אלכס אומר"ארון ראשיה"ארון של אלכס רץ אל ארון שלך בראשיה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]הרקרוס מתחמק מהמשוטי גפן של איוזאר.הרקרוס משתמש במכת קרן על איוזאר.איוזאר מחמק בקלות מהמכת קרן של הקרוס.הרקרקוס משתמש בשבירת לבנים על איוזאר.שוב איוזאר מתחמק מהמכה של הרקרוס.האפקט של הרעל מוריד להרקרוס קצת חיים.אלכס אומר לאיוזאר שלו"עלי טער על הרקרוס שלו"איוזארשולח עלי טער אלהרקרוס שלך.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר להרקרוס: "הרקרוס תתחמק מהר מהעלה טער שלו ואז תשתמש בשבירת לבנים פעמיים כדי לסיים עם זה".
-
כינוי: adidas
שם במשחק:טוני
רקע:טוני גר במחוז העשב יחד עם שני הוריו ואחיו.
מבין אחיו טוני הוא שונה,הוא יותר רגיש,טוב לב ואיכפתי.
חלומו היחיד של טוני הוא להפוך למאמן פוקימונים דגול ומבגל לזה הוא מצפה כל כך למסע שלו שיתחיל בקרוב.
מחוז: אש
פקימון התחלתי:סינדקוויל
פוקימונים אצל הפרופסור: (לא לגעת)
כסף: 5000$
ציוד: (תבחרו מה שבא לכם חוץ מחכה)
הערות/בקשות:
-
טוני רשום תגיב להתחלה שבעמ' 1
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס מצליח להתחמק מהעלי טער של איוזאר.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים כפולה.שתי ידיו הופכות ללבנות.איוזאר לא מצליח להתחמק מהשבירת הלבנים הכפולה של הקרוס.ולכן נפגע קרשה מאוד.אלכס אומר לך"מהלך יפה המצאת כרגע כול הכבוד לך.איוזאר פצצת רעל על הרקרוס"איוזאר משגר פצצת רע לאל הרקרוס.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אדם
אתה מחכה שניות בחוץ ואז נפתחת הדלת ומולך עומד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr068.png[/IMG] פרופסור אוק.פרופסור אוק אומר לך"בוא תיכנס למעבדה שלי"אתה והפרופסור מננכנכסים למעבדה.אוק סוגר את הדלת.אוק אומר לך"נו אדם באיזה פוקימון תבחר בחרת כבר.אם כן תגיד לי"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="red"]דניס
ארון שלך משגר פצצת בוץ אל פיו של ארון של אלכס.ארון של אלכס לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.ארון שלך רץ בראשיה אל ארון היריב.ארון לא מצליח להתחמק מן הראשיה של ארון שלך ולכן נפגע קשה.אלכס אומר לארון"ציפורן ברזל על ארון שלו"ארון היריב משתמש בציפורן ברזל[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;756518][B][COLOR=red]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]ארון שלך משגר פצצת בוץ אל פיו של ארון של אלכס.ארון של אלכס לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.ארון שלך רץ בראשיה אל ארון היריב.ארון לא מצליח להתחמק מן הראשיה של ארון שלך ולכן נפגע קשה.אלכס אומר לארון"ציפורן ברזל על ארון שלו"ארון היריב משתמש בציפורן ברזל[/COLOR][/B][/quote]
אומרים טופר מתכת, לא ציפורן ברזל..
----
"גם אתה טופר מתכת!" אני מורה לארון
-
[B][COLOR="Olive"]דניס תודה על התיקון
ארון שלך משתמש בטופר מתכת על טופר המתכת השני.שני טופרי המתכת מתנגשים ופוגעים ביריב קשה.התנגשוות יוצרת ענן אבק גדול שבגללו אתה לא רואה כבר את ארון שלך או את ארון היריב ואת מאמנו אלכס.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;756523][B][COLOR=olive]דניס תודה על התיקון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]ארון שלך משתמש בטופר מתכת על טופר המתכת השני.שני טופרי המתכת מתנגשים ופוגעים ביריב קשה.התנגשוות יוצרת ענן אבק גדול שבגללו אתה לא רואה כבר את ארון שלך או את ארון היריב ואת מאמנו אלכס.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
על לא דבר
---
"פצצת בוץ לכל הכיונים!" אני מורה לארון
-
[B][COLOR="Green"]דניס
לפתע פצצות בוץ עפות לכל הכיונים.וכעבור דקה ענן האבק נעלם לגמרי ואתה רואה את ארון שלך ואת ארון של אלכס.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;756529][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]לפתע פצצות בוץ עפות לכל הכיונים.וכעבור דקה ענן האבק נעלם לגמרי ואתה רואה את ארון שלך ואת ארון של אלכס.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
"פצצת בוץ ומיד אחר כך ראשיה!" אני מורה לארון שלי
-
[B][COLOR="Green"]דניס
ארון משתמש בפצצת בוץ ומשגר אותה אל ארון השני.ארון השני לא מצליח להתחמק מפצצת הבוץ של ארון שלך.ארון רץ אל ארון השני בראשיה.ארון השני זז הצידה ומתחמק מהראשיה של ארון שלך.אלכס אומר לארון"טופר מתכת עכשיו"ארון השני משתמש בטופר מתכת.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;756533][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ארון משתמש בפצצת בוץ ומשגר אותה אל ארון השני.ארון השני לא מצליח להתחמק מפצצת הבוץ של ארון שלך.ארון רץ אל ארון השני בראשיה.ארון השני זז הצידה ומתחמק מהראשיה של ארון שלך.אלכס אומר לארון"טופר מתכת עכשיו"ארון השני משתמש בטופר מתכת.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
"תסתובב עם טופר מתכת!" אני מורה לו "כשהטופרים יתנגשו תשתמש בפצצת בוץ!"
-
[B][COLOR="Green"]דניס
ארון משתמש בטופר מתכת ומסתובב.שני טפרי המתכת מתנגשים בשני ושני הפוקימונים נפגעים.ארון משתמש בפצצת בוץ ומשגר אותה אל ארון השני.בשל המרחק אין להארון השני מספיק זמן להתחמק.ארון השני נפגע מפצצת הבוץ ומתעלף על ריצפת הסיפון.אלכס מחזיר את הארון שלו ואומר לך"כול הכבוד אתה ילד"[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;756540][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ארון משתמש בטופר מתכת ומסתובב.שני טפרי המתכת מתנגשים בשני ושני הפוקימונים נפגעים.ארון משתמש בפצצת בוץ ומשגר אותה אל ארון השני.בשל המרחק אין להארון השני מספיק זמן להתחמק.ארון השני נפגע מפצצת הבוץ ומתעלף על ריצפת הסיפון.אלכס מחזיר את הארון שלו ואומר לך"כול הכבוד אתה ילד"[/COLOR][/B][/quote]
"תוציא את הפוקימון השני שלך" אני אומר למאמן
-
[quote=monster;756518]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הרקרוס מצליח להתחמק מהעלי טער של איוזאר.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים כפולה.שתי ידיו הופכות ללבנות.איוזאר לא מצליח להתחמק מהשבירת הלבנים הכפולה של הקרוס.ולכן נפגע קרשה מאוד.אלכס אומר לך"מהלך יפה המצאת כרגע כול הכבוד לך.איוזאר פצצת רעל על הרקרוס"איוזאר משגר פצצת רע לאל הרקרוס.[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר להרקרוס: "הרקרוס תתחמק מהר מהפצצת רע שלו ואז תשתמש בשבירת לבנים כפולה עוד פעם כדי לסיים את זה".
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס מתחמק מפצצת הרעל של איוזאר.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים כפולה.שתי ידיו הופכות ללבנות.איוזארלא מצליח להתחמק מן שבירת הלבנים של הקרוס ולכן נפגעקשה.לפתע איוזאר מתעלף על ריצפת הסיפון וגם הרקרוס.הקר נגמר 3 2 לך.ג'ון ניצחת.אלכס מחזיר את איוזאר שלו ואומר"לא פייר" הולך לדרכו.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
אלכס אומר לך"תגלה בעוד רגע.צא פיצ'ו מכת ברק על ארון שלו"אלכס מוציא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/172.png[/IMG] פיצ'ו.פיצ'ו של אלכס תוקף במכת ברק[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;756568][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אלכס אומר לך"תגלה בעוד רגע.צא פיצ'ו מכת ברק על ארון שלו"אלכס מוציא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/172.png[/IMG] פיצ'ו.פיצ'ו של אלכס תוקף במכת ברק[/COLOR][/B][/quote]
"פצצת בוץ!" אני מורה לו
---
פיצ'ו? O.O פיצ'ויים מתעלפים ממכות ברק, תמיד ><"
-
[quote=monster;756568][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הרקרוס מתחמק מפצצת הרעל של איוזאר.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים כפולה.שתי ידיו הופכות ללבנות.איוזארלא מצליח להתחמק מן שבירת הלבנים של הקרוס ולכן נפגעקשה.לפתע איוזאר מתעלף על ריצפת הסיפון וגם הרקרוס.הקר נגמר 3 2 לך.ג'ון ניצחת.אלכס מחזיר את איוזאר שלו ואומר"לא פייר" הולך לדרכו.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לאלכס: "אמרתי לך שאני יראה לך, טוב ביי ובהצלחה בהמשך" ומחכה להוראות נוספות כדי להגיע לאי המאוחד.
-
[B][COLOR="Green"]דניס
ארון מצליח להתחמק מהמכת ברק של פיצ'ו.ארון משגר פצצת בוץ אאל פיצ'.פיצ'ו מצליח להתחמק מפצצת הבוץ של ארון.אלכס אומר לפיצ'ו"תשתמש בנשיה מתוקה על ארון"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה שומע את הקפטן"מזל טוב לכל מי שניצחבקרב שלו.עכשיו כול מי שניצח שירד אנו מגיעים עוד דקה.כל מישהפסיד חוזר למחוזה עשב וממשיך את מסעו.כול מי שניצח שירד עכשיו זהו האי המאוחד"מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;755935][B][COLOR="Red"]יגאל
שלג'ון תוקף את אגרוף האש של קומבסקין בראשיה.שתי המתקפות מתנגשות ושתי הפוקימונים נפגעים.אלכסאומר לך"זה לא יעבוד לך.קומבסקין אגרוף אש שוב"קומבסקין משתמש באגרוף אש[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
אתה מוציא את ארון שלך לקרב.ארון שלך משתמש בפצצת בוץ ומשגר אותה אל ארון של אלכס.ארון של אטלכס מתחמק מזה בקלות.לפתע ארון שלך משתמש בציפורן ברזל.ארון של אלכס לא מצליח להתחמק ונפגעקשה מהציפורן ברזל.ארון שלך למד ציפורן ברזל.אלכס אומר"ארון ראשיה"ארון של אלכס רץ אל ארון שלך בראשיה[/COLOR][/B]
הרקרוס מתחמק מהמשוטי גפן של איוזאר.הרקרוס משתמש במכת קרן על איוזאר.איוזאר מחמק בקלות מהמכת קרן של הקרוס.הרקרקוס משתמש בשבירת לבנים על איוזאר.שוב איוזאר מתחמק מהמכה של הרקרוס.האפקט של הרעל מוריד להרקרוס קצת חיים.אלכס אומר לאיוזאר שלו"עלי טער על הרקרוס שלו"איוזארשולח עלי טער אלהרקרוס שלך.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לשלגון לתקוף שוב בראשיה ואחר כך בזעם דרקון