-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 5 2009, 10:16 PM
[b]
תמיר
"רב פקד בדימוס אנדרסן, נעים מאוד. כן, אבל אני לא אתן לך את המספר שלי עדיין, אני קודם אקח את המספר שלך, ולאחר מכן אוודא שהמספר הזה בסדר ושלא מצוטטים לו ושטויות כאלה, ואז אני ארשה לעצמי להתקשר אליך" הוא אומר, והוא סיים ללבוש את בגדי ההסוואה. "תזכור, שמור על קשר עין איתי בזמן שאתה הולך, ואל תסתכל לכיוון הנהר כשתגיע לשוטרים" [/b][/quote]
"אוקיי..." אני אומר בכעס על החשדנות שלו,נותן לו את המספר,והולך לעבר השוטרים,וכשאני פוגש אחד אני מבקש ממנו לעבור לצד השני/לעלות פסגה/לא הבנתי בידיוק לאן אני צריך ללכת,אבל אני מבקש ממנו ללכת לשם
-
מקס
"אוקיי, אז תחתום כאן, זה אישור שאומר שאם אתה מתפרק בזמן שאתה עובר את ההר המשטרה אינה אחראית לכך" הוא אומר ומושיט לך לוח עם דף עליו, ועט.
תמיר
אתה נמצא בנהר, שיורד מהר מסויים, ואתה עולה לבערך אמצע הגובה של ההר, ששמה רמת הגובה של זאוגוויל.
"לעבור את הר רום? אוקיי אז תחתום כאן, זה אישור שאומר שאם אתה מתפרק בזמן שאתה עובר את ההר, השמטרה אינה אחראית לכך" הוא אומר ומושיט לך לוח עם דף עליו, ועט.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 6 2009, 11:21 AM
[b]
תמיר
אתה נמצא בנהר, שיורד מהר מסויים, ואתה עולה לבערך אמצע הגובה של ההר, ששמה רמת הגובה של זאוגוויל.
"לעבור את הר רום? אוקיי אז תחתום כאן, זה אישור שאומר שאם אתה מתפרק בזמן שאתה עובר את ההר, השמטרה אינה אחראית לכך" הוא אומר ומושיט לך לוח עם דף עליו, ועט. [/b][/quote]
"איזה סלנג משונה..." אני אומר בקט וחותם לו,ואז ממשיך במעלה ההר,מחפש פוקימוני אדמה/אבן/מעופף
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 6 2009, 10:21 AM
[b] מקס
"אוקיי, אז תחתום כאן, זה אישור שאומר שאם אתה מתפרק בזמן שאתה עובר את ההר המשטרה אינה אחראית לכך" הוא אומר ומושיט לך לוח עם דף עליו, ועט.
[/b][/quote]
"אוקיי" אני אומר וחותם
--
הרגשה שלי שני הולך להיפצע/למות/מחלה נפשית חח
-
תמיר
לא הבנת נכון, זה לא הרס טפיס, זה פשוט קיר אבנים שהם יעזרו לך לעלות.
--
"אוקיי, תלבש את החגורה הזאת, וגש לחבל שנמצא ליד ההר. חבר את התיבה שיש על החגורה לתבנית שמתאימה לזה על החבל, ואז תפעיל את המתג." הוא אומר ומושיט לך חגורה.
מקס
לא
--
"אוקיי, תלבש את החגורה הזאת, וגש לחבל שנמצא ליד ההר. חבר את התיבה שיש על החגורה לתבנית שמתאימה לזה על החבל, ואז תפעיל את המתג." הוא אומר ומושיט לך חגורה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 6 2009, 12:42 PM
[b] מקס
לא
--
"אוקיי, תלבש את החגורה הזאת, וגש לחבל שנמצא ליד ההר. חבר את התיבה שיש על החגורה לתבנית שמתאימה לזה על החבל, ואז תפעיל את המתג." הוא אומר ומושיט לך חגורה. [/b][/quote]
אני עושה את כל מה שהוא אמר ומפעיל את המתג
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 5 2009, 08:34 PM
[b] ניתאי
יריית החוט פוגעת בידיים של טוטודייל, וכך הוא מתקשה לנווט בליקטיטונג, וליקטיטונג מתחיל להתחקשר, ותוקף אותו בליקוק. לאחר מכן מגבי משתמש בגחלת ופוגע בטוטודייל. טוטודייל תמאושש ומשתמש באקדח מים על מגבי ופוגע. [/b][/quote]
"מגבי,תעדוף את אקדח המים עם להביור!"
"ליקטיטונג,תמשיך ללקק אותו!"
"לאודרד,תנסה לצעוק בעוצמה רבה!"
"וורמפל,תנסה לקשור אותו כמה שיותר!"
-
מקס
לפתע אתה מתחיל לעלות למעלה, ולאחר כמה זמן לבסוף אתה נמצא בראש של קיר ההר, ואז שוטר אחד תופס אותך, ומושך אותך למעלה.
"את החגורה בבקשה" אומר השוטר.
ניתאי
לאודרד צועק והקול יוצא מהמגברים שעל הראש שלו, בעצמה די חזקה, מה שמרפיע לטוטדוייל, ולכן הוא נפגע מההתקפות של ליקטיטונג ומגבי, ואז נקשר באמצעות יריית החוט.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 6 2009, 02:39 PM
[b] ניתאי
לאודרד צועק והקול יוצא מהמגברים שעל הראש שלו, בעצמה די חזקה, מה שמרפיע לטוטדוייל, ולכן הוא נפגע מההתקפות של ליקטיטונג ומגבי, ואז נקשר באמצעות יריית החוט. [/b][/quote]
"מגבי להביור עד שהוא לא יוכל להילחם!" אני אומר ומחכה עד שהוא יגיע למצב שהוא לא יוכל להילחם,ואז זורק פוכדור
----------------------
החוט אמור להישרף,מה שאמור להגדיל את עוצמת השריפה O:
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 6 2009, 01:42 PM
[b] תמיר
לא הבנת נכון, זה לא הרס טפיס, זה פשוט קיר אבנים שהם יעזרו לך לעלות.
--
"אוקיי, תלבש את החגורה הזאת, וגש לחבל שנמצא ליד ההר. חבר את התיבה שיש על החגורה לתבנית שמתאימה לזה על החבל, ואז תפעיל את המתג." הוא אומר ומושיט לך חגורה. [/b][/quote]
כמו רכבל כזה?
--
אני עושה את מה שהשוטר אמר לי,ולוחץ על המתג.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 5 2009, 09:16 PM
[b] דודי
זה כמו לחפש חנות באמצע נתיבי איילון. אתה נמצא בין שני ערים...שהם די קרובות, אז אין כאן חנויות. רק בערים יש, ובין ערים די רחוקות.
[/b][/quote]
אני הולך לעיר היותר קרובה
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 6 2009, 02:39 PM
[b] מקס
לפתע אתה מתחיל לעלות למעלה, ולאחר כמה זמן לבסוף אתה נמצא בראש של קיר ההר, ואז שוטר אחד תופס אותך, ומושך אותך למעלה.
"את החגורה בבקשה" אומר השוטר. [/b][/quote]
אני מביא לו את החגורה
-
תמיר
אם שיחקת CALL OF DUTY 4, אז זה כמו החבלים שהם משתמשים בהם כדי לרדת למטה, אם לא ברגע שתהיה לי אפשרות, אני אשחק ואקח תמונה של החבלים האלה ואראה לך.
--
אחרי שלחצת את המתג, אתה מתחיל לעלות למעלה במעלה החבל, ולבסוף אתה מגיע לקצה של החבל ושוטר אחד מרים אותך, וכעת עברת את ההר.
"את החגורה בבקשה" אומר השוטר
דודי
אתה הולך מעט, ולבסוף חזרת שוב למרוול.
מקס
השוטר לוקח את החגורה. ומסתובב מעט שם.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 6 2009, 04:46 PM
[b] מקס
השוטר לוקח את החגורה. ומסתובב מעט שם. [/b][/quote]
אני ממשיך ללכת.....
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 6 2009, 05:46 PM
[b] תמיר
אם שיחקת CALL OF DUTY 4, אז זה כמו החבלים שהם משתמשים בהם כדי לרדת למטה, אם לא ברגע שתהיה לי אפשרות, אני אשחק ואקח תמונה של החבלים האלה ואראה לך.
--
אחרי שלחצת את המתג, אתה מתחיל לעלות למעלה במעלה החבל, ולבסוף אתה מגיע לקצה של החבל ושוטר אחד מרים אותך, וכעת עברת את ההר.
"את החגורה בבקשה" אומר השוטר [/b][/quote]
"אין בעיה" אני אומר לו,מוריד את החגורה
'ואו,זה היה מפחיד אבל כיף!' אני חושב לעצמי,מסתכל לצידי ההר כדי לחפש פוקימוני אדמה.