-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 7 2009, 01:51 PM
[b]
[b]ירין[/b]
אתה חוזר לדרך ומחפש כמה פוקימוני לילה אך קשה לך לראות ואתה ממשיך לחפש פתאום אתה רואה משהו זוהר שמסנוור אותך מה תעשה?? [/b][/quote]
אני מוציא את ליאונר ואמר לו" תאיר את המקום עם להביור"
-
ירין
ליאונר יוצא ומשתמש בלהביור קטן שיוצר אור ואתה רואה מולך את דארקרי מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 7 2009, 05:17 PM
[b] ירין
ליאונר יוצא ומשתמש בלהביור קטן שיוצר אור ואתה רואה מולך את דארקרי מה תעשה?? [/b][/quote]
"דארקי!? מה את צריך? יש לי משימה?" אני שואל אותו
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 7 2009, 05:55 PM
[b] ג'יאודוד תוקף בזריקת סלעים ופוגע בוולטורב, אתה זורק פוכדור מיוחד אך וולטורב העקשן לא נתפס פיתאום ג'ואודוד תוקף בטילטול אדמה ~או איך שתקרא לזה MAGNITUDE~ וולטורב נפגע בעוצמה מה תעשה?? [/b][/quote]
אני זורק עוד פעם את הפוכדור,ומחייך חיוך ענקי לכיוון ג'יודוד
"אתה מצוין ג'יודוד!" אני קורא אליו
-
תבקשו אבן פיתוח או חפץ פיתוח שאתם רוצים לקראת הלילה הלבן ובערב אתם תקבלו אפשרות להפוך את אחד הפוקימונים שלכם לזוהר =]
[b]טייגר[/b]
אתה זוררק את הפוכדור והוא תופס את וולטורב ג'יאודוד נראה מאושר והוא פיתאום מתחיל ליזהור ואז מפסיק מה תעשה??
[b]ירין[/b]
דרקראי מהנהן ואז אתה שומע תקול המצמרר שלו בראש שלך:"אני צריך שאתה תנצח את המכון הראשון ובזמן הקרב שלך תהפוך את המגמר הזוהר של המנהיג לאפל אחרי שתעשה את זה אני יצור איתך קשר בעיר גנדלווד" מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 7 2009, 05:25 PM
[b] תבקשו אבן פיתוח או חפץ פיתוח שאתם רוצים לקראת הלילה הלבן ובערב אתם תקבלו אפשרות להפוך את אחד הפוקימונים שלכם לזוהר =]
[b]ירין[/b]
דרקראי מהנהן ואז אתה שומע תקול המצמרר שלו בראש שלך:"אני צריך שאתה תנצח את המכון הראשון ובזמן הקרב שלך תהפוך את המגמר הזוהר של המנהיג לאפל אחרי שתעשה את זה אני יצור איתך קשר בעיר גנדלווד" מה תעשה?? [/b][/quote]
אני צריך אבן פיתוח למישהו?
חוץ מליאונר שיש לי..
----
"איך אני יהפוך אותו לאגדי?" אני שואל
-
דינגו
לא אתה לא צריך
~~~~~~~~~~
לא תהפוך אותו לכמו שרוסרייד הייתה
יש לך את היכולת הזאת וגם אתה יכול להפוך את עצמך כדי לפגוע באנשים וסתם לעשות את המטרה של הצד שלך במחשק שזה להשליט סדר ובלגן
~~~~~~~~~~~~~~~
"עם הכוחות שלך או שעדיין לא למדת להישתמש בהם פשוט תחזוב בראש מה שאתה רוצה לעשות וזה יקרה " אומר דרקרי ונעלם מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 7 2009, 05:31 PM
[b] דינגו
לא אתה לא צריך
~~~~~~~~~~
לא תהפוך אותו לכמו שרוסרייד הייתה
יש לך את היכולת הזאת וגם אתה יכול להפוך את עצמך כדי לפגוע באנשים וסתם לעשות את המטרה של הצד שלך במחשק שזה להשליט סדר ובלגן
~~~~~~~~~~~~~~~
"עם הכוחות שלך או שעדיין לא למדת להישתמש בהם פשוט תחזוב בראש מה שאתה רוצה לעשות וזה יקרה " אומר דרקרי ונעלם מה תעשה?? [/b][/quote]
אז אני אבקש יותר מאוחר..
-----
אבל אם אני יהפוך אותו הוא לא יפגע בי?
ואני יכול להפוך את הפוקימוים שלי לאפלים?
ואם אני פוגש פוקימוןן אני יכול להפוך אותו לאפל אם בא לי?
---
"טוב.." אני חושב לעצמי וממשיך לחפש-רצוי פוקימון חשמל..
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 7 2009, 05:14 PM
[b] דודי
אתם רבים של מיי הפוקימון הכי טוב ובסוף נרגעים מה תעשה?? [/b][/quote]
" בוא נחפש פוקימון מיים "
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 7 2009, 06:25 PM
[b] תבקשו אבן פיתוח או חפץ פיתוח שאתם רוצים לקראת הלילה הלבן ובערב אתם תקבלו אפשרות להפוך את אחד הפוקימונים שלכם לזוהר =]
[b]טייגר[/b]
אתה זוררק את הפוכדור והוא תופס את וולטורב ג'יאודוד נראה מאושר והוא פיתאום מתחיל ליזהור ואז מפסיק מה תעשה?? [/b][/quote]
"ואו ג'יודוד מה זה היה?" אני שואל,מסתכל עליו טוב,ולאחר מכן אני מסתובב ומחפש עוד וולטרוב ופיצ'ו
--
אני לא רוצה שאחד הפוקימונים העכשוויים שלי יהיה זוהר,אפשר לשמור את הפריבילגיה הזו לפוקימון שאני יתפוס יותר מאוחר במשחק?
-
כולם תבחרו איזה שהוא פוקימון סתם ככה ותיכתבו בהודעה אבל מבין הבאים
טוטודייל
ג'ירטינה
פלייגון
ואבסול
[b]טייגר[/b]
תגיד לי איזה פוקימון אתה רוצה תתפוס אותו עכשיו=]
~~~~~~~~~~~~~
אתה ממשיך לחפש ורואה כמה מגנמייטים אבל מתעלם מהם אתה ממשיך ללכת אל פנים התחנה וראה מדרגות האם תעלה למעלה??
[b]דודי[/b]
אתה מטיילים בחוף ורואים כמה בחורות בבגדי ים וגם מאמנים נלחמים ופיתאום אתה רואה קורפיש קטן וחמוד וילדו בויזל מה תעשה??
[b]יריו[/b]
הוא לא יפגע בך .
כן וכן
~~~~~~~~~
ממשיך לחפש ופיתאום רואה אלקיד מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 7 2009, 09:49 PM
[b] כולם תבחרו איזה שהוא פוקימון סתם ככה ותיכתבו בהודעה אבל מבין הבאים
טוטודייל
ג'ירטינה
פלייגון
ואבסול
[b]טייגר[/b]
תגיד לי איזה פוקימון אתה רוצה תתפוס אותו עכשיו=]
~~~~~~~~~~~~~
אתה ממשיך לחפש ורואה כמה מגנמייטים אבל מתעלם מהם אתה ממשיך ללכת אל פנים התחנה וראה מדרגות האם תעלה למעלה?? [/b][/quote]
מהרשימה או בכללי?
מהרשימה-פלייגון(טרפינץ')
לא מהרשימה-פיצ'ו
--
אני בזהירות מניח יד על המעקה החצי הרוס והמאובק,מנער בזהירות את האבק מידי ומתחיל לעלות מעלה
-
כולם פלייגון נבחר אז נשאר
טוטודייל אבסול וג'רטינה
טייגר
הרשימה זה בשביל מה שהוא אחרתקבל עוד כמה הודעות את הפיצ'ו הזוהר שלך
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה עולה למעלה במדרגות שמכוסות באבק וקורי עכביש,אתה מגיעה למעלה ואל מאמין למה שאתה רואה,... אתה רואה שם את ראיקו ~[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/243.png[/img]~.אתה לא מאמין למראה עינייך עד שראיקו מבין שאתה שם וונעלם מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 7 2009, 10:02 PM
[b] כולם פלייגון נבחר אז נשאר
טוטודייל אבסול וג'רטינה
טייגר
הרשימה זה בשביל מה שהוא אחרתקבל עוד כמה הודעות את הפיצ'ו הזוהר שלך
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה עולה למעלה במדרגות שמכוסות באבק וקורי עכביש,אתה מגיעה למעלה ואל מאמין למה שאתה רואה,... אתה רואה שם את ראיקו ~[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/243.png[/img]~.אתה לא מאמין למראה עינייך עד שראיקו מבין שאתה שם וונעלם מה תעשה?? [/b][/quote]
לא רוצה פיצ'ו זוהר,הוא נראה מגעיל ככה...
--
'ואו,מה זה היה?' אני שואל את עצמי,מחפש אותו בצדדים.
אני ממשיך לחפש וולטרוב ופיצ'ו,וכמובן את ראיקו
-
טייגר
אז איזה פוקימון זוהר אתה רוצה =]
~~~~~~~~~~~~~
אתה ממשיל לחפש ורואה מסדרון שחסום בקורי עכביש שמכוסים באבק מה תעשה??