-
[QUOTE=הראשון מהסוף;617391][B][COLOR=Gray]מייקל-[/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray] אתם מחפשים ומוצאים באיזור שמצאתם את "שליחיו של האל" עוד ספר, שמפרט רבות על האינפרנל. את סיכום המידע בספר ניתן למצוא בעמוד האינפרנל ב[URL="http://infernals.wiki.co.il/index.php/%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%A4%D7%A8%D7%A0%D7%9C"]ויקי[/URL]. "טוב, זאת התחלה." אומר אייס.[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו-[/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple] "תראה, כל האינפרנלים הכלואים לא מעוניינים לשתף איתנו פעולה." אומר סטן. "אין לנו ברירה אלא לכלוא אותם. אבל אינפרנלים שמכירים במה שאנחנו עושים זוכים לחופש, כמו קיידן כאן."[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"אז אתה אומר שאם אני לא אשתף איתכם פעולה אז אתם תכניסו אותי לכלא? יופי.. אתם הופכים את האינפרנלים הלא כלואים לפודלים צייתנים. אל תפגע כמובן קיידן,אתה בסדר."אגיד בעצבים.[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"הוא טמבל... אבל לא אשמתו, הוא נולד ככה." אומר ריי. פתאום יש שקט.. לאחר כמה שניות אתה שומע נחירה עמומה ורואה שהוא נרדם.[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]"זה די נכון." אומר סטן. "אבל אנחנו לא בדיוק מעבידים אתכם. אתם עושים את העבודה, מקבלים משכורת, וחופשיים עד העבודה הבאה." אתם עוצרים. הוא מסתובב אליך. "אתה מעוניין?"[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;617882][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]"הוא טמבל... אבל לא אשמתו, הוא נולד ככה." אומר ריי. פתאום יש שקט.. לאחר כמה שניות אתה שומע נחירה עמומה ורואה שהוא נרדם.[/COLOR][/spoiler]
][/quote]
"זה היה מוזר "אחשוב לעצמי והארגן את המיטה שלי .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]המיטה מאורגנת ואתה מוכן לשינה. כדאי להזכיר שאתה גם מרגיש עייף[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;617894][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]המיטה מאורגנת ואתה מוכן לשינה. כדאי להזכיר שאתה גם מרגיש עייף[/COLOR][/spoiler][/quote]
אני הלך לישון בזמן שאני חושב על כל הדברים שעברתי בימים האחרונים .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]אתה נרדם מהר מאוד. לאחר הרבה מאוד זמן, אתה חולם חלום שאתה מצליח לזכור. שני נשרים, דומים אחד לשני כמו שתי טיפות מים, נלחמים בינהם מעל ניו יורק. הם יורקים אש וחשמל וזורעים הרס נורא בעיר. מתחתיהם אתה רואה אנשים רבים שאתה מכיר וכמה שאתה לא- אייס, שרה, אשלי, ריי, פול, ועוד כמה פרצופים שאתה לא מזהה. הנשרים לובשים צורת אדם ואתה מזהה את ג'ייקוב וסטן. עכשיו אתה מצליח לזהות את הדימיון בין שני האחים, שעדיין מנסים להרוג אחד את השני במכות, וכל מכה שלהם יוצרת פיצוץ קטן בעיר. אתה מקיץ מהחלום ומוצא את עצמך בחדר כמעט ריק מאדם. [/COLOR][/SPOILER][COLOR=Gray][/COLOR]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;617913][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]אתה נרדם מהר מאוד. לאחר הרבה מאוד זמן, אתה חולם חלום שאתה מצליח לזכור. שני נשרים, דומים אחד לשני כמו שתי טיפות מים, נלחמים בינהם מעל ניו יורק. הם יורקים אש וחשמל וזורעים הרס נורא בעיר. מתחתיהם אתה רואה אנשים רבים שאתה מכיר וכמה שאתה לא- אייס, שרה, אשלי, ריי, פול, ועוד כמה פרצופים שאתה לא מזהה. הנשרים לובשים צורת אדם ואתה מזהה את ג'ייקוב וסטן. עכשיו אתה מצליח לזהות את הדימיון בין שני האחים, שעדיין מנסים להרוג אחד את השני במכות, וכל מכה שלהם יוצרת פיצוץ קטן בעיר. אתה מקיץ מהחלום ומוצא את עצמך בחדר כמעט ריק מאדם. [/COLOR][/spoiler][/quote]
"זה היה מוזר "אחשוב לעצמי בפחד.
"יכול להיות שסטן באמת יהפוך לאינפרנל ?"אחשוב.
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]לפני שאתה ממשיך להרהר יותר מידי אייס מגיע. הוא נראה לא משהו. "ישנתי ליד איזה מישהו, חפר לי כל הלילה." הוא אומר[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;617968][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]לפני שאתה ממשיך להרהר יותר מידי אייס מגיע. הוא נראה לא משהו. "ישנתי ליד איזה מישהו, חפר לי כל הלילה." הוא אומר[/COLOR][/spoiler][/quote]
הצחק טיפה ואז אומר "ידעת שסטן וגייקוב אחים ?"
[/SPOILER]
-
[COLOR=Gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Gray]הוא נראה ממש מופתע. "מאיפה לך?"[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;617972][COLOR=gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=gray]הוא נראה ממש מופתע. "מאיפה לך?"[/COLOR][/spoiler][/quote]
"במשך הלילה דיברתי עם איזה זקן אחד "אומר .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"זקן אחד? והוא מכיר את ג'ייקוב?" שואל אייס בעניין.[/COLOR][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;617882][B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"הוא טמבל... אבל לא אשמתו, הוא נולד ככה." אומר ריי. פתאום יש שקט.. לאחר כמה שניות אתה שומע נחירה עמומה ורואה שהוא נרדם.[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]"זה די נכון." אומר סטן. "אבל אנחנו לא בדיוק מעבידים אתכם. אתם עושים את העבודה, מקבלים משכורת, וחופשיים עד העבודה הבאה." אתם עוצרים. הוא מסתובב אליך. "אתה מעוניין?"[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"כל עוד אני יכול לסמוך עליכם שלא תכלאו אותי מתישהו,כן אני מעוניין."[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו-[/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple] סטן נראה מרוצה. "אנחנו נשמח לקבל מישהו עם כוח כמו שלך!" אומר סטן. "כן, הרבה זמן לא היה לנו אינפרנל עם מתת המעבר." מוסיף קיידן[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;618342][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]"זקן אחד? והוא מכיר את ג'ייקוב?" שואל אייס בעניין.[/COLOR][/spoiler][/quote]
"הוא סיפר לי מי הוא אז כנראה שכן "אומר לאייס.
[/SPOILER]