סיימתי את המכון
Printable View
סיימתי את המכון
[quote=מאסטר פלריון;819059]סתם המשחק הזה נהיה לי משעמם,אני לא מוצא דרכים לפתרון,מאמצע החופש הגדול המשחק החדש שלי מתחנן וצועק "תשחרר אותי לעולם עומר תשחרר אותי!".[/quote]
חבל ...אבל בגלל שאמרת את זה אני חייבת להודות שאני עדיין זוכרת שמאיזה תוכנית מישהי אמרה שהשמלה בחנות אמרה לה"תקני אותי !" כבר חודשיים Xdd
איזה משחק פוקימון אתה משחק דניס?.
ברקת
[quote=Akainu;819063]טוב
בטח שברת שיא פתיחת משחקי חת''ם[/quote]
והתחלתי עם זה רק לפני [B]חצי שנה [/B][את יצור משחקי התפקידים]
תנין האופל שלי רמה 47
עומר אני אולי אצטרף.
אההה, סיימתי את המשחק הזה איזה 10 פעמים ואפילו יותר.
מה קורה בר ועומר?.
עוד 29 הקדשה
[QUOTE=Avi;819077]אההה, סיימתי את המשחק הזה איזה 10 פעמים ואפילו יותר.
מה קורה בר ועומר?.[/QUOTE]
אני בסדר .
עניתי לך בפרטי
[SIZE=4]הנה הפרומו למשחק[קטעים נבחרים מין הרקע][/SIZE]
[COLOR=lime][FONT=Arial][SIZE=3]"עוזרו של גרי לירנס נכנס למעבדה וראה את אותו מאובן מסתורי שגרי מצא באותה שנייה גרי נכנס למעבדה אקדח בידו ולירנס מת"[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial][COLOR=#00ccff][FONT=Arial][SIZE=3]"אחרי מותו המצער של לירנס אחיו הגדול הידוע בתור "המסכה" "[/SIZE][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial][COLOR=#00ccff][FONT=Arial][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=3]"בזמן שבני האדם נלחמים זה בזה יש פוקימון אחד שרק רוצה להחזיר את העולם כמו שהוא צריך להיות בני אדם לחוד ופוקימונים לחוד...[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]זה היה בנו,האדם הזה הוא היחיד שיוכל למחוק מין העולם את אחד הזנים ולשגר אותם לעולם אחר לעולם ללא קיום לזן השני".[/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial][COLOR=#00ccff][FONT=Arial][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][COLOR=black]נשמע מעניין,חכו ותראו...[/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]
עוד 50 הקדשה
[QUOTE=Guille;819082]עוד 50 הקדשה[/QUOTE]
בהצצלחה
נו מה אתם אומרים על הפרומו?!
הלכתי