[quote=Naruto;1123532]בא לי להשתתף במשחק פוקימון בחת"ם למרות שאני חושב שזה חרטא ובגלל שמשעמם לי.. יש איזה אחד טוב שבאמת משקיעים בו?[/quote]
אם להיטמן היה מקום אז אצלו,
המשחק שלו ממש טוב.
Printable View
[quote=Naruto;1123532]בא לי להשתתף במשחק פוקימון בחת"ם למרות שאני חושב שזה חרטא ובגלל שמשעמם לי.. יש איזה אחד טוב שבאמת משקיעים בו?[/quote]
אם להיטמן היה מקום אז אצלו,
המשחק שלו ממש טוב.
למה (LEMA) אתה קורא השקעה?
למה להגיד לי את של היטמן אם אתה יודעים שאין מקום? אני צריך משהו עם מקום Xd
חוץ מזה שאני ראשון ברשימת המתנה ><''
כשמישהו יצא אני אכנס (ככה הוא אמר לי)
[quote=Naruto;1123540]למה להגיד לי את של היטמן אם אתה יודעים שאין מקום? אני צריך משהו עם מקום Xd[/quote]
זה המשחק שהכי טוב,
תבדוק איפה יש מקום.
[QUOTE=Naruto;1123532]בא לי להשתתף במשחק פוקימון בחת"ם למרות שאני חושב שזה חרטא ובגלל שמשעמם לי.. יש איזה אחד טוב שבאמת משקיעים בו?[/QUOTE]
רוצה לשלי?
אני יכול להככניס אותך
[quote=LordAbizi;1123539]למה (LEMA) אתה קורא השקעה?[/quote]
השקעה זה בשבילי כמה שהוא עבד על המשחק, העלילה והסיפור מסביב מאוד חשובים וצריך להשתמש בהם, אני בודק משחקים אם הם עוקבים אחרי כל זה.
וגם השקעה אני יכול לדעת מהתגובות של המנהל.. אם התגובות קצרות ותמציתיות מדי זה לא מעניין וכיף בשבילי.. אני צריך מישהו שיכול להעריך משחק ולעשות כמה שהוא יכול בכל תגובה ותגובה שלו..
חצי כאן..
[quote=Naruto;1123548]השקעה זה בשבילי כמה שהוא עבד על המשחק, העלילה והסיפור מסביב מאוד חשובים וצריך להשתמש בהם, אני בודק משחקים אם הם עוקבים אחרי כל זה.
וגם השקעה אני יכול לדעת מהתגובות של המנהל.. אם התגובות קצרות ותמציתיות מדי זה לא מעניין וכיף בשבילי.. אני צריך מישהו שיכול להעריך משחק ולעשות כמה שהוא יכול בכל תגובה ותגובה שלו..[/quote]
טוב, בנוגע לחושב על המשחק, כן אני מאוד חושב על המשחק.
בנוגע לעוקב אחרי זה? משתדל. לא תמיד יוצא.
בנוגע לתגובות אורוכות? ממש לא.
אני יכול להמציא מקומות בשני המשחקים שלי. אם תרגיש שאתה רוצה להרשם ל Pokemon Medieval Ages, אז רוב הסיכויים שאני אוכל להכין לך שם מקום.
גם של אביזי טוב
[quote=LordAbizi;1123559]טוב, בנוגע לחושב על המשחק, כן אני מאוד חושב על המשחק.
בנוגע לעוקב אחרי זה? משתדל. לא תמיד יוצא.
בנוגע לתגובות אורוכות? ממש לא.
אני יכול להמציא מקומות בשני המשחקים שלי. אם תרגיש שאתה רוצה להרשם ל Pokemon Medieval Ages, אז רוב הסיכויים שאני אוכל להכין לך שם מקום.[/quote]
אני לא אומר שהתגובות צריכות להיות חצי עמוד, אבל באותה מידה הן לא צריכות להיות חצי שעה עם פירוט מזערי, זה צריך לכלול פרטים חשובים, ולא סתם להגיד: "אתה הולך ורואה פוקימון"...
יש את החדש של היואב (caldino)
בהצלחה עם מציאת משחק שקד ><''
[quote=Born This Way;1123568]יש את החדש של היואב (caldino)[/quote]
חשבתי עליו אבל אני עדיין לא בטוח...
רצחתם לי את הנ''וד!
קבלו ח''ח Xd