-
[QUOTE=Shikamaru;1174794]שאלה בנוגע לפרויקט מה זאת אומרת סיקור על הכלי נגינה? על הכלי נגינה עצמו או שהמורים יוכלו גם לעשות מדריכים איך לנגן שירים על אותו כלי שהם מנגנים בו?[/QUOTE]
הכוונה היא סוג של מאמר... כאילו להסביר על כל מיני דברים, איך לנגן יותר טוב. זה מה שאני עושה. אבל, אני נותן למורים יד חופשית לעשות מה שהם רוצים.
-
[quote=Druddigon man;1174798]יש מצב שאתה נותן לי בה"פ הצצה למ"ת החדש שלך..? S:[/quote]
לא אפשרי כרגע, רק התחלתי להכין אותו :) אבל עוד מאט (כניראה מחר כי אין לי ממש כוח היום XD)
-
[QUOTE=~!~Judas~!~;1174797]על העצבים :nose_pick:[/QUOTE]
וואי, כמוני D:
-
[quote=Shikamaru;1174802]לא אפשרי כרגע, רק התחלתי להכין אותו :) אבל עוד מאט (כניראה מחר כי אין לי ממש כוח היום XD)[/quote]
כמה טיפים (= טיפ אחד)
השתדל לדאוג שהכל יהיה ברור. אחד הקריטריונים, שלפחות אני מקפיד עליו זה שלא יווצרו יותר מדי סימני שאלה מעל הראש של השחקן.
-
[QUOTE=Shikamaru;1174802]לא אפשרי כרגע, רק התחלתי להכין אותו :) אבל עוד מאט (כניראה מחר כי אין לי ממש כוח היום XD)[/QUOTE]
יא עצלן :nose_pick:
סתם גם אני די עצלן... אין לי כוח להקדיש.. ~
-
[QUOTE=LordAbizi;1174807]כמה טיפים (= טיפ אחד)
השתדל לדאוג שהכל יהיה ברור. אחד הקריטריונים, שלפחות אני מקפיד עליו זה שלא יווצרו יותר מדי סימני שאלה מעל הראש של השחקן.[/QUOTE]
ארכימדס! כמה זמן לא ראינו אותך בנו"ד...מה קורה? אגב, יש משחק שלי שישלח בימים הקרובים לאישורך.
-
[QUOTE=Druddigon man;1174803]וואי, כמוני D:[/QUOTE]
אני מנגן למשפחה שלי על העצבים בערך כל הזמן
-
[quote=CrashRide;1174810]ארכימדס! כמה זמן לא ראינו אותך בנו"ד...מה קורה? אגב, יש משחק שלי שישלח בימים הקרובים לאישורך.[/quote]
אני ממש מחכה בקוצר רוח.
-
למה כמה עמודים יש לנו"ד גלעד..? לא הרבה S:
-
[QUOTE=Druddigon man;1174814]למה כמה עמודים יש לנו"ד גלעד..? לא הרבה S:[/QUOTE]
על מה אתה רוצה לדבר?
-
[QUOTE=LordAbizi;1174812]אני ממש מחכה בקוצר רוח.[/QUOTE]
אתה יודע, לדעתי הכי טוב זה בסידורי המ"ת שהכל יהיה מסודר בתוך ספוילרים, ככה זה לא ייתקע את העמוד כל פעם מחדש.. S:
גלעד, ממתי אתה בפורום?
-
[QUOTE=Druddigon man;1174817]אתה יודע, לדעתי הכי טוב זה בסידורי המ"ת שהכל יהיה מסודר בתוך ספוילרים, ככה זה לא ייתקע את העמוד כל פעם מחדש.. S:
גלעד, ממתי אתה בפורום?[/QUOTE]
מתי נרשמתי? אם כן אז 4 ימים לפניך
-
[QUOTE=BlackGroudon;1174818]מתי נרשמתי? אם כן אז 4 ימים לפניך[/QUOTE]
חח.. באמת? איזה קטע D:
מה זאת התמונה הזאת בסמל האישי..? מתי הספקת להחליף..? :oing:
-
[quote=Druddigon man;1174817]אתה יודע, לדעתי הכי טוב זה בסידורי המ"ת שהכל יהיה מסודר בתוך ספוילרים, ככה זה לא ייתקע את העמוד כל פעם מחדש.. S:
גלעד, ממתי אתה בפורום?[/quote]
עניין של פותח המשחק.
-