-
[QUOTE=Ilan;1207327]ליאור תעשה בפוטושופ... שם גם תוכל להגדיל את הכל כדי שיראו...
דניס טונר זה קלף מפלצת שאם מזמניםאותו ומספר מפלצות לא טונריים עם מספר כוכבים מתאים לזימון מפלצת סינקרון בעל סך מספר הכוכבים של הטונר+ הלא טונרים
Xyz זה זימון מפלצת על ידי הקרבה של מפלצות מאותה רמה בכל מיני תנאים + האפקטים שלהם פועלים רק כמספר המפלצות המוקרבות ובדרך כלל כאשר אי אפשר להפעיל את האפקט שלהן יותר יש להן חולשות מסוימות או שהן אפילו מושמדות
זה כמו שילוב רק הרבה יותר פשוט[/QUOTE]
הבעיה שהוא הופך לי תכתב
-
איך אסטרל יילחם רק יומה רואה אותו לא [יש מצב שגם אבא שלו למה הוא הבעלים הקודמים של מפתח הקיסר]
-
וואי עוד שבוע בית ספר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o
-
לא!!!!!!!!!
החופש היה קצר
-
מישהו רוצה לקרוא אתה הסיפור שלי? :(
-
-
[IMG]http://img402.imageshack.us/img402/2105/14444444.jpg[/IMG]
התוצאה הסופית
-
מה יותר טוב [ביוגי הו]
המשחק
האנימה
או המנגה
אני שהמשחק,במנגה קשה להבין,האנימה הדמויות שמה מטומטמות ואין מתח אבל במשחקים באמת [מי שמשחק בדואלינג נטרווק,wc,טאג פורס או שהוא משחק עם הקלפים האמיתיים בטורניר או נגד חברים] יש מתח,יש קושי יש עניין
-
היי חזרתי אני בפרק 5 בזי אקסל
עומר אני כמוך קודם המשחקים אחר כך אנימה ואז מנגה
-
[QUOTE=Primo;1207355]מה יותר טוב [ביוגי הו]
המשחק
האנימה
או המנגה
אני שהמשחק,במנגה קשה להבין,האנימה הדמויות שמה מטומטמות ואין מתח אבל במשחקים באמת [מי שמשחק בדואלינג נטרווק,wc,טאג פורס או שהוא משחק עם הקלפים האמיתיים בטורניר או נגד חברים] יש מתח,יש קושי יש עניין[/QUOTE]
האנימה
המשחקים
המנגה
אוף שיצא כבר הפרק החדש של ואן פיס
-
[quote=anubis;1207356]היי חזרתי אני בפרק 5 בזי אקסל[/quote]
תזכיר לי מה קורה בפרק חמש?
-
-
נראה לי שאלך עוד מעט לראות את יוגי ז פרק 8
מקוה שעד אז יצאו הפרקים של נארוטו וואן פיס במנגה
-
תזכיר לי מה קורה בפרק 8?
למה אני לא זוכר במדויק
-
שהטמבל הקטן מנסה לדחוף ליומה קלף מספר והחברים של יומה לא נותנים לו ואז הוא שולח לו אותו בדואר מעריצים