היי דניס ה-dn לא עובד לי :(
Printable View
היי דניס ה-dn לא עובד לי :(
באסה..
מה זאת אומרת?
אני מפרסם שוב את הנושא על פרשת השבוע לך לך: [url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=46412[/url]
אפשר גם לזכות בנקודות לחנות המתנות של פורום יהדות והלכה. :)
אני מצליח להיכנס,נגיד אני לוחץ על האפשרות של הצ'אט לא משנה מה תמיד יש 0,נגיד אני נכנס לאפשרות חוץ מ-exit זה עושה לי מסך שחור,מדי פעם אני יכול להחליף\לשנות קלפים\חפיסות אבל אחרי 2-5 דקות יש לי לוסט :(
הי
איטרנט מעצבן לא עבד לי איזה שעה
לורדאביזי לא ענית בקשר למשחק שלי כבר יומיים
גם לי יש על אפס כל הזמן, אבל אני נכנס למשהו [דק/חדר הקרבות] וזה מסתדר
מישהו יודע מתי משחררים את "חצויה 3" וכן אני אוהב את הסדרה הזו...
מי שזוכר אני ושחר [פרש מזמן וחזר ופרש וחזר ופרש] הקמנו קבוצה "הערפדים" זה היה בתקופה שהיו כול מיני קבוצות,הספרטנים,המתמטקאים,החתולים ועוד כמה,וזה היה קשור לזה,אפילו ניצן הכינה משהו שקשור לזה
גם לי הייתה בעיה באינטרנט לא מזמן,היא נפתרה מעצמה.. =0
אני זוכר
צה"לי שרדה הכי הרבה זמן רצוף- בגלל שלא עושים בה כלום Xd
אם אנחנו משביתים את הנו"ד אנחנו גורמים להפרת החופש של הפורום .
אין איפה להגיב ולשאול מה קורה את המשתמשים , חופש הדיבור שלנו ייסתם תוך שנייה .
nightwalker
אני מסכים איתך שהפורומים לא פעילים אך השבתת הנו"ד היא לא הפיתרון הכי אידיאלי
הלכתי לשחק בpokemon tcg...
ביי עידן
אני מסכים.
אם המשתמשים אינם רוצים להתעניין בשום דבר מחוץ לנו"ד, (וההנחה היא שהמשתמשים יודעים מה הם רוצים לעשות, ויכולים להחליט בשביל עצמם) אז אין שום סיבה לכפות עליהם להתעניין במשהו אחר. זו אותה הגישה שאני משתמש בה בחת"ם.
[QUOTE=Horus;1250761]מישהו יודע מתי משחררים את "חצויה 3" וכן אני אוהב את הסדרה הזו...
מי שזוכר אני ושחר [פרש מזמן וחזר ופרש וחזר ופרש] הקמנו קבוצה "הערפדים" זה היה בתקופה שהיו כול מיני קבוצות,הספרטנים,המתמטקאים,החתולים ועוד כמה,וזה היה קשור לזה,אפילו ניצן הכינה משהו שקשור לזה[/QUOTE]
שכחתי שגם אני חבר בקבוצה
חבל שאני כבר לא בהוט
נראה לי שאראה באיטרנט חצויה 3
תבדוק בדף הרשמי של חצויה בפייסבוק לא ממש הבנתי מתי
העונה החדשה תעסוק במאחורי הקלעים של הסדרה
כתוב ב1 לדצמבר אז עוד חודש
אבל המשתמשים תקועים בתוך הנו"ד.לכן צריך להשבית את הנו"ד זמנית כדי לתת להם את חופש הפעולה גם במקומות אחרים שיאפשרו לשיפור הפורום והתרחבות הקהילה...
וכן יש להם חופש דיבור עדיין,יש את הה"פ...
מה שאני מציע זה לתת לנו"ד להיות פחות X שעות ובכל שאר הזמן Y שעות לשאר הפורמים...ככה כולם יהיו שמחים...
[URL="http://www.myforum.co.il/member.php?u=4520"][COLOR=#191970]LordAbizi-[/COLOR][/URL]
אם ככה,אז בשביל מה כל הפורמים האלה קיימים?