-
[quote=Machine X;1264871]שלום. אני מרגיש חרא.[/quote]
למה?
[quote=ITA;1264870]לא הבנתי מה הקטע של לייט אנד דארקנס [יכולת]
קלפים מומלצים לדק פוטון?[/quote]
הוא לא יכול להיות מזומן בזימון מיוחד,בכול פעם שהיריב מפעיל יכולת של קלף הוא מנגד אותו ומאבד 500 התקפה+הגנה [ברגע שזה מגיע ל-0\0 בפעם הבאה הוא מושמד] שהוא מושמד הוא משמיד איתו את כול הקלפים בזירה שלך ואתה יכול לזמן מפלצת אחת מבית הקברות.
-
נשארו לי עוד 4 קלפים להכניס לדק פלוס אקסטרה ואולי גם סייד
הלכתי לעבוד
-
-
[QUOTE=Vepor;1264872]למה?
הוא לא יכול להיות מזומן בזימון מיוחד,בכול פעם שהיריב מפעיל יכולת של קלף הוא מנגד אותו ומאבד 500 התקפה+הגנה [ברגע שזה מגיע ל-0\0 בפעם הבאה הוא מושמד] שהוא מושמד הוא משמיד איתו את כול הקלפים בזירה שלך ואתה יכול לזמן מפלצת אחת מבית הקברות.[/QUOTE]
חבר טוב שלי. הוא התאבד אתמול בלילה.
-
-
[QUOTE=Vepor;1264876]רציני?[/QUOTE]
מאוד.
-
משתתף בצערך
ונעבור לדברים אחרים,תגיד בחתימה שלך מי זה Benvictor באיזה עונה הוא היה [כן אני רואה קצת בן 10 מה לעשות,אני לא כולי 100% יוגי הו]
-
[QUOTE=Vepor;1264878]משתתף בצערך
ונעבור לדברים אחרים,תגיד בחתימה שלך מי זה Benvictor באיזה עונה הוא היה [כן אני רואה קצת בן 10 מה לעשות,אני לא כולי 100% יוגי הו][/QUOTE]
בן ויקטור,החייזר הראשון של בן שהיו לו כוחות חשמליים.
הוא הופיע בסדרה המקורית של בן 10, אבל אני לא זוכר באיזה פרק- אני רק זוכר שבן השתנה אליו רק פעם אחת.
-
-
בן ויקטור זה לא הפרופסור/מדען הזה עם החשמל? זה ששיתף פעולה עם הזאב והמומיה?
-
[IMG]http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20110508233255/ben10/images/thumb/d/d6/Benvicktor_2.jpg/348px-Benvicktor_2.jpg[/IMG]
אה, ונזכרתי- ההופעה היחידה שלו הייתה בפרק- afraid of the dark.
הוא חייזר ממערכת שמש שנקראת אנור, שבה כל החייזרים הם כאילו מפלצות כאלה- הכוכב שממנו בן ויקטור בא נקרא "אנור טרנסיל" והוא חייזר מגזע טרנסיליאן.
טיגרארו-הוא ולא אחר. אבל בן סרק אותו לשעון.
-
נראה לי אני זוכר אותו,זה עם העמודים על הגב נכון?
עריכה:
כן זה הוא,הם ניסו להחיות את הרוח הזו של בן לא?
-
[QUOTE=Vepor;1264883]נראה לי אני זוכר אותו,זה עם העמודים על הגב נכון?
עריכה:
כן זה הוא,הם ניסו להחיות את הרוח הזו של בן לא?[/QUOTE]
לא בפרק שהוא הופיע.
בפרק שהוא הופיע הם ניסו,בעזרתו של המנהיג שלהם-רוח פחד,מהשעון של בן, להפוך את כדור הארץ לכוכב כמו כוכבים במערכת אנור.
-
נכון בעזרת לווין כולשהו נכון?
הם כמעט הצליחו,בני האדם הפכו למין יצורים בצבע סגול או ירוק אני חושב לא?
-
[QUOTE=Vepor;1264885]נכון בעזרת לווין כולשהו נכון?
הם כמעט הצליחו,בני האדם הפכו למין יצורים בצבע סגול או ירוק אני חושב לא?[/QUOTE]
צודק.