פרטי
Printable View
פרטי
למה נראה לך שארווין ידע את השם המלא שלי? הוא לא ראה אותי בחיים שלו (כלומר הוא ראה אבל מבחינתו הייתי סתם עוד בן אדם ברחוב) היחידי שאולי יכול לאמת את זה זה מור שפרש/מעדיף שיתייחסו אליו כאל דר פרופסור פטריק.
שנית, זה די כיף לך ארווין שאתה יכול לכתוב למישהו "מצידי אל תקרא את הסיפור", כי רוב בני האדם צריכים להאבק על כל קורא....
חזרתי!
מישהו זוכר אותי?
לא אני
מי אתה? :doubt:
[QUOTE=LordAbizi;1281935]למה נראה לך שארווין ידע את השם המלא שלי? הוא לא ראה אותי בחיים שלו (כלומר הוא ראה אבל מבחינתו הייתי סתם עוד בן אדם ברחוב) היחידי שאולי יכול לאמת את זה זה מור שפרש/מעדיף שיתייחסו אליו כאל דר פרופסור פטריק.
שנית, זה די כיף לך ארווין שאתה יכול לכתוב למישהו "מצידי אל תקרא את הסיפור", כי רוב בני האדם צריכים להאבק על כל קורא....[/QUOTE]
אני לא אכריח מישהו לקרוא במיוחד שהוא מסתלבט עליי .
[QUOTE=Aichi Sendou;1281937]חזרתי!
מישהו זוכר אותי?[/QUOTE]
למה שנשכח מי אתה כולה לא היית פה מס' ימים?
ברוך הבא
ליאור תקרא את סקייפייט
ליאור בלבלת אותי בזיהוי אמ"מ, אמרת שדיג'ימון 3 זה חלק מהשם; היית אמור לכתוב שזה כן דיג'ימון אבל לא 3, בלבלת אותי =/
[quote=Erwin;1281942]אני לא אכריח מישהו לקרוא במיוחד שהוא מסתלבט עליי .[/quote]
זה בטח נכון, במיוחד כשאי אפשר להכריח מישהו לעשות משהו דרך הפורום...
אבל הנקודה שלי היא שבמילא יש לך מאגר קוראים גדול גם ככה אז אתה לא צריך להלחם על כל קורא... (לעומת רוב בני התמותה הרגילים בעולם)
אני צריך להיות אובייקטיבי ולכן אני לא אדבר עליו כאן .
[QUOTE=Ash Is A Nub;1281945]ליאור בלבלת אותי בזיהוי אמ"מ, אמרת שדיג'ימון 3 זה חלק מהשם; היית אמור לכתוב שזה כן דיג'ימון אבל לא 3, בלבלת אותי =/[/QUOTE]
כע צודק היתי צריך לכתוב יותר במדיוק למרות שאני רואה שהבנת ששזה נכון בקשר לדיג'ימון
אה ואין דבר כזה Digimon Adventure Season 4
לעונה 4 ש דיג'ימון קוראים דיג'ימון פרנטייר
אוקי ארווין
כולם! תגיבו בנושא שלי בפורום משוב!
אני רוצה לשמוע את דעתכם!
את דעתי אני כבר אמרתי .
[quote=Erwin;1281948]אני צריך להיות אובייקטיבי ולכן אני לא אדבר עליו כאן .[/quote]
כן, יש משהו מוזר בנוגע לבן אדם הזה...
הגעתי גם למסקנה שהוא עריק מצבא ההגנה לישראל... וזאת לפי שורת הטענות הבאות:
1. מתישהו זכור לי שהוא כתב שהוא בעתודה והוא לומד עכשיו.
2. מתישהו זכור לי שהוא כתב שהוא נמצא בספרד ושזו המולדת שלו וששם הוא יישאר, ושהוא בפורום רק כדי לשמור על השפה העברית.
מ-1 ומ-2 נובע שהוא התחמק משירות צבאי.
אבל עליי להסתייג מהנאמר:
1. ייתכן והזיתי את 1 או את 2.
2. ייתכן והארועים האלו קרו, אך אני לא זוכר היטב את אשר נאמר בהם.
3. ייתכן ותרנגולים שולטים בי עת כתיבת ההודעה הזו, ולכן אינני אחראי למעשיי.
[QUOTE=LordAbizi;1281956]כן, יש משהו מוזר בנוגע לבן אדם הזה...
הגעתי גם למסקנה שהוא עריק מצבא ההגנה לישראל... וזאת לפי שורת הטענות הבאות:
1. מתישהו זכור לי שהוא כתב שהוא בעתודה והוא לומד עכשיו.
2. מתישהו זכור לי שהוא כתב שהוא נמצא בספרד ושזו המולדת שלו וששם הוא יישאר, ושהוא בפורום רק כדי לשמור על השפה העברית.
מ-1 ומ-2 נובע שהוא התחמק משירות צבאי.
אבל עליי להסתייג מהנאמר:
1. ייתכן והזיתי את 1 או את 2.
2. ייתכן והארועים האלו קרו, אך אני לא זוכר היטב את אשר נאמר בהם.
3. ייתכן ותרנגולים שולטים בי עת כתיבת ההודעה הזו, ולכן אינני אחראי למעשיי.[/QUOTE]
הוא אמר אחד מהם אני חושב שאת 2 .
אבל זה סתם חרטוט ,אני לא מאמין לשטויות האלה.