פרינס, יש הבדל בין לראות לבין לראות ולעשות משהו בנדון. זה מה שטרינר מנסה להסביר לך.
Printable View
פרינס, יש הבדל בין לראות לבין לראות ולעשות משהו בנדון. זה מה שטרינר מנסה להסביר לך.
אחות, זוכר את הזמן הזה בעבר, פעם פעם? שדיברנו על השירשור?
הוא יקרה מתישהו או שסתם המצאתי לעצמי איש שמביא סמוחטה על נמלות ומפוצץ אותם..?
[QUOTE=Prince;1326797]אני רק שואל אם הוא רואה את זה , כי ראיתי אותו כמה פעמים מתחבר[/QUOTE]
וואלק אין לי שמץ
סייר, אניאניאניאניאניאניאניאניאניאניאניאניאניאניאניאניאניאניאניאניאניאניאניאניאניאניאניאניאני
[quote=הנואש לווינר;1326800]אחות, זוכר את הזמן הזה בעבר, פעם פעם? שדיברנו על השירשור?
הוא יקרה מתישהו או שסתם המצאתי לעצמי איש שמביא סמוחטה על נמלות ומפוצץ אותם..?[/quote]
הוא יקרה. לפתוח?
קלאדין, אין לי שמות לתת לך. אני לא מכיר את הפורום באותה רמה שהכרתי מלפני הבאן.
[quote=Hit Man;1326799]פרינס, יש הבדל בין לראות לבין לראות ולעשות משהו בנדון. זה מה שטרינר מנסה להסביר לך.[/quote]
עזוב לא הבנת למה התכוונתי
[QUOTE=Prince;1326804]עזוב לא הבנת למה התכוונתי[/QUOTE]
או שאולי הפוך?
אז תסביר לי.
לא, תשאיר אותו און הולד יואב ><" מה נראה לך? חח
עושים אותו כחול?
יענו, שרשור כחול זה בסדר בנחוץ, אבל פה יש ילדים קטנים, ואת אלכס שינעל לנו את האשכול ~.~
אם אני אפתח במקום המ"ת הנוכחי שלי מ"ת בנושא נארוטו, אתם חושבים שיהיה יותר ביקוש? :ם
[quote=triner;1326805]או שאולי הפוך?[/quote]
אתה הבנת.
[quote=Hit Man;1326806]אז תסביר לי.[/quote]
התכוונתי , שאני שלחתי לרותם הודעה פרטית ורציתי לדעת עם מישהו יודע שהוא באמת מקבל פרטית ( יענו שהוא לא חסם את האפשרות לשלוח לו הודעות פרטיות ) ואני לא מחכה לתשובה סתם
[QUOTE=Pooh;1326808]אם אני אפתח במקום המ"ת הנוכחי שלי מ"ת בנושא נארוטו, אתם חושבים שיהיה יותר ביקוש? :ם[/QUOTE]
תלוי אם שם אני כן יוכל לקלל את הראיקגה D:
היטמן אתה עוד רואה היאבקות?
ד"א, ידעת שברט הארט היה בארץ ב2004? :o
בזמנו הוא חסם את האפשרות שישלחו לו הודעות. אני גם חושב שבזמנו החליטו להפסיק לאפשר למנהלים זוטרים לבקר בפורום מנהלים. היו הרבה החלטות שהרימו פה מלא גבות, ככה שאני לא אתפלא אם המצב נשאר כמו שהוא עד היום.
[QUOTE=Hit Man;1326803]קלאדין, אין לי שמות לתת לך. אני לא מכיר את הפורום באותה רמה שהכרתי מלפני הבאן.[/QUOTE]
קלאדין,שם נוסטלגי.מעלה זכרונות ישנים.
ובדיוק. אני יכול לתת לך כמה אנשים,אבל הם אפילו אל מנהלים.