מממ טוב נו p:
Printable View
מממ טוב נו p:
אוף, יש כמה תלמידים שלא לקחו את.הפרוייקט ברצינות
יאללה אביב תתחבר
מחר עד שענית נעשה מאוחר, ואדם :(
שלום לכולם D:
צארמנדר V2 רמה 16 3:
פלופע. ועומר! ♥
®©®©®®©¿¿¡¿©®®©¿±×¿©®©¿¿¡♥¡¿©¡♥¡©®
אדם 3:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
בבית ספר של אדם, אושאוט רשם כתרגיל:
היה לי גפרור גדול שהדלקתי איתו מדורה והגפרור התקשה והפך לעפר.
עכשיו איך זה נשמע עם צנזור:
היה לי ***** גדול שה***** איתו ***** ו***** התקשה והפך ל***.
[QUOTE=The Charmander;1334205]פלופע. ועומר! ♥
®©®©®®©¿¿¡¿©®®©¿±×¿©®©¿¿¡♥¡¿©¡♥¡©®[/QUOTE]
היי אדם 3:
אביב, הקלינקס שהבאתי לך יגמר בסוף!
למה ליאור בבאן?
אולי כי כעת קוראים לו "פרשתי"?
[QUOTE=Kurohige;1334131]מהההההההה קיבלת גיימבוי עם קריסטל, אם הייתי ילד הייתי מקנא בך רצח! נכון זה היה נחשב סוס שהיינו ילדים?[/QUOTE]
חחחחח כן, זה היה הדבר הכי אפי שהיה קיים אז. הוא עדיין חי, אגב. קיבלתי אותו עם פוקימון קריסטל וסילבר, ובאיזשהו שלב קניתי גם את גולד וקיבלתי מחר את אחד מהגיימבוי הישנים שנראו כמו בלוק ועבדו בשחור לבן+פוקימון צהוב, ככה שיכולתי גם להעביר פוקימונים
[QUOTE=Flupy;1334132]אתם רציניים שאתם בכלל מעלים את ההתחלתיים אחריי הדור השני Oם?
צארמנדר טוטודייל סקווירטל ובאלבזור (ואני מתלבט על ציקוריטה אבל היא גיי , וסינדקוויל היה אהוב על ידי ניתאי אז הוא נכשל ([/QUOTE]
דווקא אינפרנייפ ואמבואר נראים מגניב, וטורטרה סוס מבחינת כוח והכל
והרעיון של אמפוליאון די מגניב, אבל הוא נראה גיי רצח בשאר הצורות.
[QUOTE=Mr.Pizza;1334134]אני אשכרה זוכר שביום הולדת שבע המשאלה שביקשתי היה פוקימון גולד ><
עד אז היה לי רק רד ולכל החברים שלי סילבר.
ילדות עשוקה :'[[/QUOTE]
למה שמישהו יקנה לפיצה משחק לגיימבוי? ):
[QUOTE=Kurohige;1334135]חח לי לא היה גיימבוי עד קולור מעפן שקניתי מחבר ב-ו', ודור חמש הוא נראה לי מדליק והשלישי הכי טוב לדעתי[/QUOTE]
וואלה? אני דווקא לא סובל את דור 3 משום מה. לא'דע, פשוט לא אהבתי.
הדור הכי פחות מוצלח בעיניי ם:
[QUOTE=ワンピース;1334136]היה לי את כל הגיימבוי שיצאו מהראשון בשחור ולבן (:
ועד שיצאו המשחקים של הדור הרביעי, גם את כל המשחקים[/QUOTE]
אתה מניאק.
[QUOTE=Flupy;1334144]ברור
חוץ מהדור הראשון אף אחד מהם לא מושלם :)
ובדור הרביעי מי מגניב חוץ משינקס ושות'?
ארכסוס האגדי הכי חרא שראיתי -.-
לא מגיע לתחת של מיו.
ההתחלתיים מועילים רק בויפי (שתכלס הדור החמישי זה הדור הכי חזק בוויפי כולם של אוברפאוור פ: ככה שגם בזה הדור החמישי לקח )
בגלל שהתבגרנו זה נראה לנו חרא...
נכון יש פוקימונים חראות אבל יש גם הרבה אחלה ם:[/QUOTE]
הדור הראשון בתכלס לא מושלם, לא יודע למה אנשים יוצאים מההשקפה הזאת. הוא מעולה, אבל הוא לא מושלם.
בדור 4 יש כמה אחלה פוקימונים
ויש גם את בידוף וביבארל
אבל כן, יש שם גם מלא קקי
דור 5 באמת דור של בריונים, אבל תסתכל גם על סטאטים ויכולות של פוקימונים מדור 2. יש סיבה שדור 2 כזה נפוץ בקרבות WIFI, גם שם הם OP ברמות :ם
[QUOTE=Flupy;1334148]כן ולא.
להיות ילד זה הכי אחי 3:
ומה שאני אומר זה התבגרנו אף התחלתי שנראה לא יבוא לנו טוב כמו צארמנדר סקווירטל ושות'
ועכשיו חצי מהילדים הקטנים לא מכירים אפילו את צאריזרד והם גדלו על ההתחלתיים החדשים.
אז מין הסתם הדור החמישי יראה להם הכי מקורי בעולם והדור הראשון יהיה מעתיקן .[/QUOTE]
שות'?
ושמע, זה לא קשור בתכלס לגיל. אם אתה בא בראש פתוח - אתה תצליח למצוא המון פוקימונים נחמדים ורעיונות מגניבים בכל דור.
[QUOTE=ワンピース;1334149]גם הדור השני היה טוב לדעתי, אם לא מושלם אז קרוב
לא אמרתי שהדור הרביעי טוב, רק שאני מעדיף אותו על החמישי, הוא פחות גרוע
בדור החמישי אחלה? אני יכול להגיד לך על מקסימום 15 פוקימונים שלדעתי הם בסדר וגם זה אם אני ממש ממש אתאמץ[/QUOTE]
דור 2 הכי טוב לדעתי גם, אבל אני לא מבין מה הקטע של כל השנאה כלפי דור 5. הוא הרבה יותר מוצלח מדור 4 ו-3 לדעתי.
[QUOTE=Flupy;1334162]בכל מקרה וופר שובר את כולכם :@[/QUOTE]
[IMG]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m4ic4mOh0j1rpn9eno1_500.gif[/IMG]
זהו
אני לא מאמין שכזה משעמם לי שאני עונה בכלל על כל כך הרבה הודעות מלפני איזה 3 שעות בהודעה שאף אחד לא יקרא גם ככה
אבל זה המצב
DEAL WITH IT.
חחח נשמעת ילדות טובה, והחתימה שלך כזו ענקיתתתתתתתתתת טוטו הוא הדמות הכי מצחיקה ומגניבה בתולדות פוק'