אוף משעמם לי וחברים שלי לא מחוברים לסקייפ, שחר וגיא משחקים לול.. בנדוד שלי גם :/.
Printable View
אוף משעמם לי וחברים שלי לא מחוברים לסקייפ, שחר וגיא משחקים לול.. בנדוד שלי גם :/.
פיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצה
מה קורהה?
[QUOTE=~BrAnD~;1409626]אוף משעמם לי וחברים שלי לא מחוברים לסקייפ, שחר וגיא משחקים לול.. בנדוד שלי גם :/.[/QUOTE]
אני בשיחה עם גיא ברוש ודור ואנחנו עוד מעט במשחק רוצה?
יאווו, איזה פחד.
שומעים את הפיצוצים מסוריה, ונפל פצמר ליד הבית של חבר שלייי Oo:
[QUOTE=Dr. Pizza;1409632]יאווו, איזה פחד.
שומעים את הפיצוצים מסוריה, ונפל פצמר ליד הבית של חבר שלייי Oo:[/QUOTE]
אני הייתי מת מפחד...
תודה על העצה עמית S:
רק שבניגוד אליך, לי יש משו יותר חשוב לעשות עכשיו (fap Fap)
שקרן דור עכשיו זה הזמן שאתה מניח תפילים אין לך זמן למה שרשמת
[QUOTE=L.Lawliet;1409642]שקרן דור עכשיו זה הזמן שאתה מניח תפילים אין לך זמן למה שרשמת[/QUOTE]
מותר להניח תפילין אחרי השקיעה?
תודה על החידוש.
כן זה אחד מהיתרונות בדת העידן כי בדת שלי אפשר לקחת את כל מנהגי הדתות הקודמות ולעשות מתי שבא אם בא בכלל
כי הדת שלי היא הכי טובה
[QUOTE=L.Lawliet;1409645]כן זה אחד מהיתרונות בדת העידן כי בדת שלי אפשר לקחת את כל מנהגי הדתות הקודמות ולעשות מתי שבא אם בא בכלל
כי הדת שלי היא הכי טובה[/QUOTE]
חחח אחלה דת.
יאללה מהיום אני עידני.
כן יש יתרונות בלהיות עידני...
אחרי זה אני אפרט לך
אפשר לאונן ברשות הרביםםם?
כן זה אחת מההלכות הראשונות שיצאו אין דבר כזה זרע לבטלה
ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששש
אני עידניייייייייייי
סוגד סוגד לעידנייייייייייייייייייייייייייייייייי
יאללה בוא נקים קבוצה פה כמו כולם
דת העידני