[QUOTE=Fluffy beard;1439145]איכס לא![/QUOTE]
מה איכס?
Printable View
[QUOTE=Fluffy beard;1439145]איכס לא![/QUOTE]
מה איכס?
[quote=joltik;1439147]מה איכס?[/quote]
הפרצוף.... אולי אני אנסה להכין פייק עכשיו... נאא... אין לי כוח ובטח יצא חרא...
[quote=fluffy beard;1439149]הפרצוף.... אולי אני אנסה להכין פייק עכשיו... נאא... אין לי כוח ובטח יצא חרא...[/quote]
לא יצא חרא וזה לא איכס!
[QUOTE=Joltik;1439150]לא יצא חרא וזה לא איכס![/QUOTE]
זה איכס וכן יצא כי אין לי רעיונות וחוץ מזה אף פעם לא הייתי ממש טוב בפייקים... גם בקורס של פוזון הייתי מהגרועים :( הוא אף פעם לא הראה את הערכתו אליי ולכן אני מרגיש שאני לא טוב מספיק לאף אחד! :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
[quote=fluffy beard;1439151]זה איכס וכן יצא כי אין לי רעיונות וחוץ מזה אף פעם לא הייתי ממש טוב בפייקים... גם בקורס של פוזון הייתי מהגרועים :( הוא אף פעם לא הראה את הערכתו אליי ולכן אני מרגיש שאני לא טוב מספיק לאף אחד! :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:[/quote]
מה?!!!!! אתה ענק! הוא אמר לך בעצמו נראה לי! פוזון אמר שהבעיה של הפורום היא שאנשים בוכים ופורשים כשקשה. אתה צריך להמשיך לעבוד!
[quote=joltik;1439153]מה?!!!!! אתה ענק! הוא אמר לך בעצמו נראה לי! פוזון אמר שהבעיה של הפורום היא שאנשים בוכים ופורשים כשקשה. אתה צריך להמשיך לעבוד![/quote]
לול סרקזם :d
[quote=fluffy beard;1439157]לול סרקזם :d[/quote]
לול שברו לי את הלול והילד יצא החוצה
[QUOTE=Joltik;1439160]לול שברו לי את הלול והילד יצא החוצה[/QUOTE]
wat?
[QUOTE=Fluffy beard;1439163]wat?[/QUOTE]
wat dream?
[QUOTE=Joltik;1439166]wat dream?[/QUOTE]
wet*
מה חשבת על הוא רועד כאילו הוא שיכור,החברים שלו שמו לי שמלה והוא התפשט כשהשוטרים מצאו אותו במועדון חשפנים מחפש חשפניות
[quote=uzumaki naruto;1438985]מה עם האח הגדול? עמית פרש מהרעיון? חחח..[/quote]
לא
תתכוננו לפרטים בקרוב
[quote=amitlv;1439174]לא
תתכוננו לפרטים בקרוב[/quote]
עזוב את זה זה לא מתאים לפורום (במיוחד אם אני לא משתתף כי ככה לא יהיו מריבות)
מישהו יכול להכין מ"ת שיהיה באמת פעיל עדיף של פוקימון עם לפחות 5 משתתפים....
ושיהיה בו לפחות 10 תגובות כל יום מהשה"ם....
[quote=amitlv;1439178]מישהו יכול להכין מ"ת שיהיה באמת פעיל עדיף של פוקימון עם לפחות 5 משתתפים....
ושיהיה בו לפחות 10 תגובות כל יום מהשה"ם....[/quote]
אם תכתוב לי עלילה ותכין לי הכל לא אכפת לי לנהל אני לא במצב רוח לכתיבה היום ונדב ילחם איתי עד זוב דם כדי שאני לא אפתח מ"ת