[QUOTE=Kooki_Pakuki;1469621]איך השדרנים עצבנו אותי במשחק הזה יאוווו!!!
די- מריה מבקיע גול ומשחק מדהים, והם לא מפסיקים לדבר על מסייייייי[/QUOTE]
כי מסי זה מסי..
Printable View
[QUOTE=Kooki_Pakuki;1469621]איך השדרנים עצבנו אותי במשחק הזה יאוווו!!!
די- מריה מבקיע גול ומשחק מדהים, והם לא מפסיקים לדבר על מסייייייי[/QUOTE]
כי מסי זה מסי..
[QUOTE=itayQT;1469629]כי מסי זה מסי..[/QUOTE]
אבל די מריה די מריה............
מעקב אחרי תגובות האוהדים האמריקנים באתר MLSSoccer.com לימד אותי דבר שיכול מאוד להועיל לכדורגל בארץ:
האוהדים של ארצות הברית אוהבים את הנבחרת שלהם.
כשנכנסתי לכתבה על ההפסד מול בלגיה, ורוח רוב התגובות היו שהם ממש גאים בפייט שנתנו בנבחרת שלהם אפילו הם הפסידו, ושזה היה אחד המשחקים הטובים ביותר של ארצות הברית, שנתנה את כל כולה על המגרש, אבל בלגיה פשוט הייתה טובה יותר. כשקלינסמן רק פרסם את הסגל, התגובות התחלקו בערך חצי חצי לתמוכים ומתנגדים להחלטות שלו, והיום נראה שרוב התגובות תומכות בדיעבד בהחלטות שלו, כי רובן עבדו.
פה חסרה אמונה בנבחרת.
הפסד במשחק ידידות נגד מקסיקו, ואז ניצחון במשחק ידידות נגד הונדורס וכל המגיבים בוואלה! למשל רק מלאי שנאה כלפי הנבחרת. אז נכון, אולי אלי גוטמן הוא לא מישהו ברמתו של קלינסמן. אבל יש דימיון מסויים. אם אני זוכר נכון, במשחקי המוקדמות למונג'יאלו, רוב השחקנים בישראל היו מליגת העל, ורוב השחקנים בסגל של ארצות הברית הם מה-MLS. כלום אתם חושבים שה-MLS ליגה איכותית יותר מליגת העל? לא כזה ברור לי איזו ליגה עדיפה / מייצרת שחקנים טובים יותר. פשוט צריך להאמין יותר מחד, ולא לצפות לדברים בלתי אפשריים מאידך. לא סתם המוטו של אוהדי נבחרת ארצות הברית זה I believe that we can win. אולי זו רק הנאיביות שלהם מכך שזה ספורט שעוד לא יותר מדי פופלרי אצלם (ראיתי כתבה בוואלה! על קטע מתכנית בידור שבה ראיינו אנשים ברחוב בנוגע ליכולות שמציג לנדון דונובן במונג'יאלו, אליו הוא כלל לא זומן, והם ענו תשובות מפורטות למדי), אבל אני חושב שכדאי לנו ללמוד משהו מהם.
עייפתי.
משעמם לי............
תצפו לרבע גמר מטורף!
ברזיל-קולומביה
ארגנטינה-בלגיה
קוסטה ריקה-הולנד
גרמניה-צרפת
ארגנטינה בהצלחה!
ממשיך עם ההימור שלי על הולנד נגד צרפת בגמר, אבל מאמין שאם יש מישהי שיכולה להגיע לגמר במקום צרפת זאת קולומביה.
ברזיל-קולומביה זה הולך להיות מטריף
[quote=טלי;1469627]ארן
מנשמע דור
או שאני טועה שוב ח[/quote]
חחחחחחחח אני ולא אחר!
אי סבבה איך את? :d
גם קוסטה ריקה-הולנד הולך להיות מעניין.
קוסטה ריקה הפתיעה אחרי שהיא קיבלה את "בית המוות"..
מה זה הנו"ד הכושל הזה
@Frozenterror @asher @מיצובישי איפה אתם
פה
איפה @מיצובישי
פרק אחרון של רמזור, באסה...
לדעתי במונדיאל יעלו : ברזיל (רק כי אני אוהד ברזיל זה יהיה משחק קשה :( ) , ארגנטינה (לא סגור עם זה ) , הולנד והמשחק האחרון המעניין מכולם ,לדעתי המנצחת היא המועמדת לגמר.
יש לי פילגש מה את מופתעת?