-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 6 2009, 10:01 PM
[b] [b]ג'ייסון~[/b]
אתה מעיר את הפוקימונים שלך, מחזיר אותם לפוכדורים שלהם ואתה יוצא מהמרכז לחפש מאמנים. אתה מתחיל לחפש בעיר אך אינך מוצא.
[/b][/quote]
אני מחפש יער או שדה ששם אוכל למצוא מאמנים
-
[b] [b]ארתור~[/b]
אתה נכנס אל תוך מגדל הספראוט בחיפוש אחר פלקנר, ואתה עולה במדרגות. לבסוף, אתה מוצא אותו בחדר עם מנהיג הנזירים, אך לא במצב רגיל. שניהם קשורים! [/b][/quote]
אני רץ מהר בפחד עם הבעה מפוחדת על הפנים ומשחרר אותם ובזמן שאני משחרר אותם אני שואל אותם "מה אתם עושים כאן קשורים?"
-
[b]
[b]עומר~[/b]
מתקפת הרוח האחרונה לא תיחשב, כיוון שזה קרב זוגות... מצטער.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מטפוד מתקשח ורץ במהירות לעבר סינדיקוויל, שבתגובה שולח להביור לעברו. ביוטיפליי משתמש במתקפת רוח שגורם לחצי מהלהביור להיכבות, אך רוב הלהביור ממשיך קדימה ופוגע פגיעה ישירה במטפוד שנפצע קשה מאוד! "מטפוד, לא!" צועק באגסי בכעס "סייטר צוות כפול ואז חיתוך נזעם!" מצווה באגסי. ביוטיפליי מנסה להשתמש בשאיבה אך סייטר משתכפל, ואז ביוטיפליי וסינדיקוויל סופגים חיתוך נזעם ונפצעים בינוני "סינדיקוויל, אל תוותר! מתקפה מהירה על מטפוד!" מצווה שיר "סייטר, מתקפת כנף!" מצווה באגסי.
[/b][/quote]
לא הבנתי למה X:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"ביוטיפליי תעיף את סייטר אחורה באזרת מתקפת רוח! אח"כ תשתמש בעוקץ רעל עליו!" אני קורא.
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 4 2009, 07:45 PM
[b] [b]ג'יי~[/b]
אתה מתארגן ורץ לעבר הבניין, ומגיע לשם 5 דקות לפני תחילת הקרב "אתה ג'יי, נכון? הקרב שלך עומד להתחיל" אומרת לך הפקידה "גש לזירה מספר 3" היא אומרת לך ומצביעה על הדלת. אתה צועד לשם ומגיע לבסוף לזירה "קבלו את ג'יי!" קורא הכרוז ואתה עולה לזירה. "וכעת, קבלו את ג'ון!" מכריז השופט "כל אחד רשאי להשתמש בפוקימון אחד. ביחרו את הפוקימונים שלכם!" מכריז השופט "צא, סנטרט!" הוא קורא ומוציא סנטרט החוצה [/b][/quote]
תן תמונה של הפוקימון
---------------------
"צא ריולו!"
-
[b]ג'יי~[/b]
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/161.png[/img]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ריאולו מגיח החוצה מהפוכדור שלו ונעמד מול סנטרט בהיכון [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/447.png[/img] "מאמנים, התחילו!" מצווה השופט "סנטרט, דחיפה!" מצווה ג'ון, וסנטרט רץ לעבר ריאולו עם דחיפה.
[b]עומר~[/b]
מכיוון שזה קרב זוגות כאשר אתה נלחם עם עוד מישהו ולא לבד.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ביוטיפללי שולח מתקפת רוח לעברו של סייטר, שנבלם ולא מצליח לפגוע עם ההתקפה. לאחר מכן, ביוטיפליי שולח עוקצי רעל שחלק הוא מעיף את הלהב שלו וחלק פוגעים בו, הוא נפצע בינוני. בינתיים, סינדיקוויל משתמש במקתפה מהירה ותוקף את מטפוד שמנסה לעמוד, מתחיל להתקשות אך סינדיקוויל זריז יותר ממנו, והוא פוגע עם עם מתקפה מהירה, ומחסל אותו "מטפוד, חזור" אומר באגסי "השתמש בריקוד חרבות!" מצווה באגסי וסייטר מתחיל להסתובב במקום.
"סינדיקוויל, מהירות!" מצווה שיר.
[b]ארתור~[/b]
אתה מתקרב אליהם במהירות ומשחרר אותם "תודה רבה" אומר לך פלקנר "אלה היו צוות רוקט, הם קשרו אותנו וניסו לגרום לנו לספר להם על מערות האנון" אומר הנזיר הזקן "הם בדרך לשם עכשיו" אומר פלקנר "חייבים לעצור אותם" משיב הנזיר לדבריו של פלקנר, מנסה לזוז אך אז נופל על הקרקע בכאב "כדאי שתישאר כאן, אתה חלש לאחר החקירה" אומר לו פלקנר "אתה בא לעזור לי?" שואל אותך פלקנר.
[b]ג'ייסון~[/b]
אתה מתחיל לצעוד אל עבר היציאה מהעיר ואתה מגיע לחלק הצפון מערב של העיר. אתה מבחין שם בשדה גדול, ואתה מבחין במאמן "היי, רוצה קרב?" הוא שואל אותך [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr004.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 9 2009, 07:40 PM
[b] [b]ארתור~[/b]
אתה מתקרב אליהם במהירות ומשחרר אותם "תודה רבה" אומר לך פלקנר "אלה היו צוות רוקט, הם קשרו אותנו וניסו לגרום לנו לספר להם על מערות האנון" אומר הנזיר הזקן "הם בדרך לשם עכשיו" אומר פלקנר "חייבים לעצור אותם" משיב הנזיר לדבריו של פלקנר, מנסה לזוז אך אז נופל על הקרקע בכאב "כדאי שתישאר כאן, אתה חלש לאחר החקירה" אומר לו פלקנר "אתה בא לעזור לי?" שואל אותך פלקנר. [/b][/quote]
"ברור ואחרי זה אני ואתה עושם קרב חוזר" אגיד לו במר ואתחיל ללכת אחריו לכיוון מערת האנון
-
[b]
[b]עומר~[/b]
מכיוון שזה קרב זוגות כאשר אתה נלחם עם עוד מישהו ולא לבד.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ביוטיפללי שולח מתקפת רוח לעברו של סייטר, שנבלם ולא מצליח לפגוע עם ההתקפה. לאחר מכן, ביוטיפליי שולח עוקצי רעל שחלק הוא מעיף את הלהב שלו וחלק פוגעים בו, הוא נפצע בינוני. בינתיים, סינדיקוויל משתמש במקתפה מהירה ותוקף את מטפוד שמנסה לעמוד, מתחיל להתקשות אך סינדיקוויל זריז יותר ממנו, והוא פוגע עם עם מתקפה מהירה, ומחסל אותו "מטפוד, חזור" אומר באגסי "השתמש בריקוד חרבות!" מצווה באגסי וסייטר מתחיל להסתובב במקום.
"סינדיקוויל, מהירות!" מצווה שיר.
[/b][/quote]
"ביוטפליי מתקפת רוח!" אני קורא.
-
[b]
[b]ג'ייסון~[/b]
אתה מתחיל לצעוד אל עבר היציאה מהעיר ואתה מגיע לחלק הצפון מערב של העיר. אתה מבחין שם בשדה גדול, ואתה מבחין במאמן "היי, רוצה קרב?" הוא שואל אותך [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr004.png[/img] [/b][/quote]
"כן!"אני אומר ומחכה לראות באיזה פוקימון יבחר
-
[b]ג'ייסון~[/b]
"שמי ריק, אגב" הוא אומר לך (תסתכל בהודעת המאמנים) "אני בוחר בך, הוט-הוט!" הוא קורא ומשחרר החוצה הוט-הוט, שנראה די קשוח, עם צלקת בולטת בלחיו.
[b]עומר~[/b]
ביוטיפליי משיב עם מתקפת רוח לעבר סייטר ומתקפת המהירות משתלבת ביחד איתה, ופוגעים ישירות בסייטר, היא ההתקפה נבלמת בזכות ריקוד החרבות!!! "עכשיו מהר, שבירת לבנה!" מצווה פלקנר. סייטר מפסיק להסתובב ויוצא במהירות גדולה לעבר ביוטיפליי, פוגע בה עם ההתקפה, ממשיך ופוגע גם בסינדיקוויל. שניהם נפצעים קשה מאוד, וביוטיפליי מתעלפת. אתה לצערך מחזיר אותה לפוכדור שלה "סינדיקוויל אל תוותר! להביור!" מצווה שיר. סינדיקוויל נעמד אט אט על רגליו, ושולח להביור שסייטר חוסם בעזרת ריקוד חרבות. לפתע, הלהביור גדל מאוד, כיוון שסינדיקוויל מתחיל לזהור לפתע! "מה קורה פה?!" שואלת שיר בהפתעה "הוא מתפתח!" אומר באגסי בהפתעה. סינדיקוויל משנה צורה ומתפתח לקווילבה! "יש, קווילבה! חזק את הלהביור!" מצווה שיר. קווילבה שולח להביור חזק יותר, והוא מצליח לשבור את ריקוד החרבות! סייטר סופג מכה קריטית, והוא נופל מעולף על הקרקע "לא, סייטר!" קורא באגסי בעצב "יש, ניצחנו!" אומרת שיר ומחבקת אותך בשמחה.
[b]ארתור~[/b]
אתם יוצאים ממגדל הספראוט וצועדים אל עבר היציאה מהעיר. אתם יוצאים החוצה וצועדים לכם בדרך, ולבסוף אתם מגיעים את חורבות האנון. "תהיה מוכן" אומר לך פלקנר ושולף פוכדור.
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 10 2009, 09:30 PM
[b]
[b]עומר~[/b]
ביוטיפליי משיב עם מתקפת רוח לעבר סייטר ומתקפת המהירות משתלבת ביחד איתה, ופוגעים ישירות בסייטר, היא ההתקפה נבלמת בזכות ריקוד החרבות!!! "עכשיו מהר, שבירת לבנה!" מצווה פלקנר. סייטר מפסיק להסתובב ויוצא במהירות גדולה לעבר ביוטיפליי, פוגע בה עם ההתקפה, ממשיך ופוגע גם בסינדיקוויל. שניהם נפצעים קשה מאוד, וביוטיפליי מתעלפת. אתה לצערך מחזיר אותה לפוכדור שלה "סינדיקוויל אל תוותר! להביור!" מצווה שיר. סינדיקוויל נעמד אט אט על רגליו, ושולח להביור שסייטר חוסם בעזרת ריקוד חרבות. לפתע, הלהביור גדל מאוד, כיוון שסינדיקוויל מתחיל לזהור לפתע! "מה קורה פה?!" שואלת שיר בהפתעה "הוא מתפתח!" אומר באגסי בהפתעה. סינדיקוויל משנה צורה ומתפתח לקווילבה! "יש, קווילבה! חזק את הלהביור!" מצווה שיר. קווילבה שולח להביור חזק יותר, והוא מצליח לשבור את ריקוד החרבות! סייטר סופג מכה קריטית, והוא נופל מעולף על הקרקע "לא, סייטר!" קורא באגסי בעצב "יש, ניצחנו!" אומרת שיר ומחבקת אותך בשמחה. [/b][/quote]
איכס בנות P:
~~~~~~~~~~~~~~~~~
"יש!" אני קורא באושר "מזל טוב על קווילבה" אני אומר לה בחיוך.
"זה היה קרב טוב באגסי" אני אומר לו בחיוך.
"אז לאן מכאן?" אני שואל אותה.
-
[b]עומר~[/b]
"שניכם נלחמים טוב מאוד, ולכן מגיע לכם לקבל את תג הכוורת" אומר לכם באגסי ומושיט לכל אחד ממכם תג כוורת [img]http://www.serebii.net/badges/14.gif[/img] "תודה!" אומרת לו שיר ושניכם יוצאים מהמכון "בוא ניגש למרכז הפוקימונים" מציעה שיר.
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 10 2009, 10:15 PM
[b] [b]עומר~[/b]
"שניכם נלחמים טוב מאוד, ולכן מגיע לכם לקבל את תג הכוורת" אומר לכם באגסי ומושיט לכל אחד ממכם תג כוורת [img]http://www.serebii.net/badges/14.gif[/img] "תודה!" אומרת לו שיר ושניכם יוצאים מהמכון "בוא ניגש למרכז הפוקימונים" מציעה שיר. [/b][/quote]
"רעיון טוב" אני אומר ביוך.
אנחנו הולכים למרכז~
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 10 2009, 09:30 PM
[b] [b]ג'ייסון~[/b]
"שמי ריק, אגב" הוא אומר לך (תסתכל בהודעת המאמנים) "אני בוחר בך, הוט-הוט!" הוא קורא ומשחרר החוצה הוט-הוט, שנראה די קשוח, עם צלקת בולטת בלחיו.
[/b][/quote]
"האונדום צא!"אני אומר ומוציא אותו מהפוקדור,"תקוף בצרחה ואז ערפיח ותקפוץ ותתקוף בניב אש" אני אומר לו
-
[b]עומר~[/b]
שניכם יוצאים אל עבר מרכז הפוקימונים, ולבסוף מרפאים את הפוקימונים שלכם שם. השעה יחסית מוקדמת, 1 בצהריים "אתה רוצה לצאת עכשיו לכיוון העיר גולדנרוד? שמעתי שיש שם מכון נוסף" היא אומרת לך.
[b]ג'ייסון~[/b]
*הנדוואר, ומותר מתקפה אחת רגילה ועוד 2 משולבות, לא 3 רגילות
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
הנדוואר יוצא החוצה, ונראה שהוא החלים מהפציעה ברגלו, והוא כשיר להילחם ב100%. הוא שולח צרחה שמרתיעה מעט את הוט-הוט, שיוצא עם ניקור, אך הערפיח מועף לעברו ובולם את ההתקפה שלו. "אל תוותר הוט-הוט, השתמש בראיית הנולד!" מצווה ריק.
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 11 2009, 01:22 PM
[b] [b]עומר~[/b]
שניכם יוצאים אל עבר מרכז הפוקימונים, ולבסוף מרפאים את הפוקימונים שלכם שם. השעה יחסית מוקדמת, 1 בצהריים "אתה רוצה לצאת עכשיו לכיוון העיר גולדנרוד? שמעתי שיש שם מכון נוסף" היא אומרת לך.
[/b][/quote]
"כן" אני אומר "שנלך?" אני שואל בחיוך.