-
ניב-
"צא גרובייל" אומר הילד השני ומוציא גרובייל-[img]http://i30.tinypic.com/vzaddh.png[/img]. אתה מסתכל ורואה שגרובביל תפס את מריל מהזנב, מריל מנסה להישתחרר אבל אינו מצליח. הילד הראשון בודק משהו בפוקדע ואומר:"וואו! המריל הזה ממש חזק, נוכל למכור אותו ולהרוויח הרבה כסף"
עומר-
מרושע!XD
--------------
"תעלה על אחת החתיכות ההרוסות כדי שלא תיפגע, ואם הוא תוקף תעצור אותו בגפן מצליפה" אומרת אריקה. לאחר שארבוק מפזר חומצה על הריצפה הוא משתמש במבט נוקב, אבל וויקטרבל צתעקש ולא נותן למבט הנוקב להשתיק אותו. ארבוק מתקדם קופץ בנשיכה אבל וויקטרבל מעיף אותו חזרה בגפן מצליפה
ארתור-
"תשתמש באקדח מים כדי להעיף את האבנים ואז לך להגן על הונדום" אומר טאקר לסוואמפרט "ואתה הונדום נסה להישתחרר מהחשמל הסטטי ואז להביור לעבר טורטרה". נוספאס שולח אבנים לעבר הונדום ולפתע מגיח אקדח מים שמעיף את האבנים, זה סוואמפרט שבא להגן על הונדום. נוספאס שולח כוח עתיק לעברו של סוואמפרט-סוואמפרט מתחיל להיסתחרר. לבינתיים טורטרה מנסה לקפוץ לחלק אחר בזירה אך הוא כבד עוד יותר מכדי לקפוץ, נוספאס שולח לעבר סוואמפרט חישמול אך סוואמפרט הוא מסוג אדמה וזה לא משפיע עליו. לבינתיים הונדום מצליח להישתחרר מהחשדמל הסטטי והוא תוקף שוב בלהביור ופוגע בטורטרה
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 27 2009, 01:56 PM
[b]
עומר-
מרושע!XD
--------------
"תעלה על אחת החתיכות ההרוסות כדי שלא תיפגע, ואם הוא תוקף תעצור אותו בגפן מצליפה" אומרת אריקה. לאחר שארבוק מפזר חומצה על הריצפה הוא משתמש במבט נוקב, אבל וויקטרבל צתעקש ולא נותן למבט הנוקב להשתיק אותו. ארבוק מתקדם קופץ בנשיכה אבל וויקטרבל מעיף אותו חזרה בגפן מצליפה [/b][/quote]
"ארבוק תשלח לפתח שיש לו למעלה( הראש שלו פתוח כזה XD) חומצה ואז נשיכה!"
-
[b] ארתור-
"תשתמש באקדח מים כדי להעיף את האבנים ואז לך להגן על הונדום" אומר טאקר לסוואמפרט "ואתה הונדום נסה להישתחרר מהחשמל הסטטי ואז להביור לעבר טורטרה". נוספאס שולח אבנים לעבר הונדום ולפתע מגיח אקדח מים שמעיף את האבנים, זה סוואמפרט שבא להגן על הונדום. נוספאס שולח כוח עתיק לעברו של סוואמפרט-סוואמפרט מתחיל להיסתחרר. לבינתיים טורטרה מנסה לקפוץ לחלק אחר בזירה אך הוא כבד עוד יותר מכדי לקפוץ, נוספאס שולח לעבר סוואמפרט חישמול אך סוואמפרט הוא מסוג אדמה וזה לא משפיע עליו. לבינתיים הונדום מצליח להישתחרר מהחשדמל הסטטי והוא תוקף שוב בלהביור ופוגע בטורטרה [/b][/quote]
"נוזפאס תתקשח מהר וטורטרה תשתמש למקום שכולם נמצים בו בעליי תער ותכוון בעיקר לסוואמפרט ומיד אחרי שסוואמפרט ייפגע נוזפאס תשתמש עלהוונדאום בזריקת אבנים ואז בחישמול הכי חזק שאתה מצליח לעשות"
-
[b] ניב-
"צא גרובייל" אומר הילד השני ומוציא גרובייל-[img]http://i30.tinypic.com/vzaddh.png[/img]. אתה מסתכל ורואה שגרובביל תפס את מריל מהזנב, מריל מנסה להישתחרר אבל אינו מצליח. הילד הראשון בודק משהו בפוקדע ואומר:"וואו! המריל הזה ממש חזק, נוכל למכור אותו ולהרוויח הרבה כסף" [/b][/quote]
"מה! מריל מעגל אקווה! צא אלקטיוור מערבולת אש (מתקפה מהירה בסיבוב עם אגרופי אש)! דרטיני זעם דרקון! לוגיה בואי מהר תעלי על הונצקרוו!" אומר ועולה עליו בעצמי
-
עומר-
בואנה, אתה חולני
--------------------
"תגן עם העלה שמכסה את פיך ואז סופת עלים" אומרת אריקה. ארבוק שולח חומצה לתוך פיו של וויקטרבל ווויקטרבל מגן עם העלה שמכסה את פיו, אך עדיין זה גורם לנזק ועושה לו הרגשה שהוא נשרף-כעת גם וויקטרבל מסוחרר. ארבוק יוצא בנשיכה אבל אז וויקטרבל שולח סופת עלים קטלנים ויוצרת בלאגן נוראי, כל ההריסות מתעופפות באוויר ובכלל כל מה שבזירה חוץ מוויקטרבל נכנס לתוך מעירבל ענקי של עלי תער, כאשר כל הבלאגן נגמר אתם רואים את ארבוק מעולף. "ארבוק לא יכול להילחם יותר, אריקה מנהיגת המכון מנצחת" אומרת השופטת, אריקה רצה אליך ואומרת:"כל הכבוד על הקרב האדיר, ייקח לי הרבה זמן לבנות את המכון מחדש" ואז היא מצחקקת
ארתור-
"נסה להגן באקדח מים ואתה הונדום תקוף בלהביור" אומר טאקר. טורטרה שולח עלי תער לכיוונו של סוואמפרט, סוואמפרט מנסה להגן באקדח מים, אך אט אט עלי התער מתקרבים אל סוואמפרט יותר ויותר. לבינתיים הונדום שולח להביור אל טורטרה, טורטרה מנסה להחזיק מעמד למרות שהלהביור פוגע בו חזק, לפתע נוספאס מתחיל לזרוק אבנים על הונדום ומונע ממנו להמשיך כך שהוא זורק אבנים, הונדום אמנם מצליח להיתחמק מרובם אך זה מעכב אותו. בסופו של דבר עלי התער של טורטרה פוסעים את אקדח המים של סוואמפרט ופוגעים בו-סוואמפרט מעולף, ובינתיים נוספאס מנסה לתקוף בחישמול את הונדום אך הונדום מצליח להיתחמק שוב
ניב-
מריל יוצר מעגל אקווה גדול, הוא מתפוצץ אבל שני הילדים וגרובייל עדיין בסדר. אלקטיוויר מתקדם אליהם במתקפה מהירה תוך כדי שהוא מתקדם באגרופי האש, הוא מצליח לפגוע בגרובייל ובקלות מעלף אותו אך הילדים לוקחים את מריל ומתרחקים. "או שתתן את לוגיה, או שניקח את מריל" אומר הילד הראשון
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 27 2009, 02:33 PM
[b] עומר-
בואנה, אתה חולני
--------------------
"תגן עם העלה שמכסה את פיך ואז סופת עלים" אומרת אריקה. ארבוק שולח חומצה לתוך פיו של וויקטרבל ווויקטרבל מגן עם העלה שמכסה את פיו, אך עדיין זה גורם לנזק ועושה לו הרגשה שהוא נשרף-כעת גם וויקטרבל מסוחרר. ארבוק יוצא בנשיכה אבל אז וויקטרבל שולח סופת עלים קטלנים ויוצרת בלאגן נוראי, כל ההריסות מתעופפות באוויר ובכלל כל מה שבזירה חוץ מוויקטרבל נכנס לתוך מעירבל ענקי של עלי תער, כאשר כל הבלאגן נגמר אתם רואים את ארבוק מעולף. "ארבוק לא יכול להילחם יותר, אריקה מנהיגת המכון מנצחת" אומרת השופטת, אריקה רצה אליך ואומרת:"כל הכבוד על הקרב האדיר, ייקח לי הרבה זמן לבנות את המכון מחדש" ואז היא מצחקקת [/b][/quote]
"כן, באמת היה קרב טוב" אני אומר לה בחיוך מבולבל "חשבתי על משהו כפיצוי על זה שמצאתי את וינפיבל שלך" אני אומר בחיוך.
-
[b] ניב-
מריל יוצר מעגל אקווה גדול, הוא מתפוצץ אבל שני הילדים וגרובייל עדיין בסדר. אלקטיוויר מתקדם אליהם במתקפה מהירה תוך כדי שהוא מתקדם באגרופי האש, הוא מצליח לפגוע בגרובייל ובקלות מעלף אותו אך הילדים לוקחים את מריל ומתרחקים. "או שתתן את לוגיה, או שניקח את מריל" אומר הילד הראשון [/b][/quote]
"מריל מכת זנב ואז מעגל אקווה! הונצקרוו תטען מכת שמיים ותחכה לפקודה שלי."
-
[b] ארתור-
"נסה להגן באקדח מים ואתה הונדום תקוף בלהביור" אומר טאקר. טורטרה שולח עלי תער לכיוונו של סוואמפרט, סוואמפרט מנסה להגן באקדח מים, אך אט אט עלי התער מתקרבים אל סוואמפרט יותר ויותר. לבינתיים הונדום שולח להביור אל טורטרה, טורטרה מנסה להחזיק מעמד למרות שהלהביור פוגע בו חזק, לפתע נוספאס מתחיל לזרוק אבנים על הונדום ומונע ממנו להמשיך כך שהוא זורק אבנים, הונדום אמנם מצליח להיתחמק מרובם אך זה מעכב אותו. בסופו של דבר עלי התער של טורטרה פוסעים את אקדח המים של סוואמפרט ופוגעים בו-סוואמפרט מעולף, ובינתיים נוספאס מנסה לתקוף בחישמול את הונדום אך הונדום מצליח להיתחמק שוב [/b][/quote]
"הקרב הזה שלנו אל תדאגו" אומר להם בחיוך ואגיד להם "עכשיו נוזפאס תזרוק עליו אבנים ומיד אחרי זה תשתמש בכוח עתיק ואז תשתמש בחישמול הכי חזק שאתה יכול כדי לשתק אותו ושכהוא משותק תשתמש בבלימה משולבת עם התקשחות" אומר לנוזפאס ואז אגיד לטורטרה "טורטרה תשתמש עליו בעלייי תער ומיד אחרי זה במגה ניקוז ובדיוק בזמן שנופזאס משתמש בהתקשחות ובבלימה תשתמש ברעידת אדמה"
-
עומר-
"ומה זה?" שואל אריקה בסקרנות
ניב-
מריל יוצר מעגל אקווה אך לפתע הוא מתרחב עוד יותר, המעגל מתפוצץ ויוצר פיצוץ גדול מהרגיל שיוצר אפילו סוג של שיטפון. אחרי השיטפון מוקם גל גדול שמתקדם לעברך, בקצה הגל אתה רואה אזומריל-[img]http://i31.tinypic.com/2cxgadu.png[/img] גולש עליו-מריל היתפתח ולמד גלישה. אזומריל מתקדם אליך ומוריד את הגל
ארתור-
נוספאס זורק אבנים וטורטרה שולח עלי תער, עלי התער של טורטרה הורסים את האבנים שנוספאס שולח. "נסה לסבול את הכוח עתיק ואז להביור" אומר טאקר. נוספאס שולח כוח עתיק, הכוח העתיק פוגע בבטנו של הונדום אבל הוא משתדל לסבול את ההתקפה, טורטרה שולח מגה ניקוז אבל אז הונדום שולח להביור והודף את ההתקפה. פתאום משהו קורה! הזירה רועדת ונוצרים עוד סדקים-כל הזירה מתפרקת! הקהל יוצא משטח הקרב ומסתכל בחוץ איך מתקדם הקרב, אחרי שכל הסכנה חולפת והזירה מתמוטטת אתם רואים שטורטרה ונוספאס בסדר, אבל הונדום מעולף. "הונדום וסוואמפרט לא יכולים להילחם יותר, נוספאס, טורטרה וארתור הם המנצחים" אומר השופט
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 27 2009, 03:03 PM
[b] עומר-
"ומה זה?" שואל אריקה בסקרנות [/b][/quote]
"תוכלי ללמד את ארבוק שלי מתקפה?" אני שואל בחיוך.
-
[b] ניב-
מריל יוצר מעגל אקווה אך לפתע הוא מתרחב עוד יותר, המעגל מתפוצץ ויוצר פיצוץ גדול מהרגיל שיוצר אפילו סוג של שיטפון. אחרי השיטפון מוקם גל גדול שמתקדם לעברך, בקצה הגל אתה רואה אזומריל-[img]http://i31.tinypic.com/2cxgadu.png[/img] גולש עליו-מריל היתפתח ולמד גלישה. אזומריל מתקדם אליך ומוריד את הגל [/b][/quote]
"תחזרו כולם חוץ מהונצקרוו ולוגיה. קדימה יוצאים ישר להר התפוז הונצקרוו!"
-
[b] ארתור-
נוספאס זורק אבנים וטורטרה שולח עלי תער, עלי התער של טורטרה הורסים את האבנים שנוספאס שולח. "נסה לסבול את הכוח עתיק ואז להביור" אומר טאקר. נוספאס שולח כוח עתיק, הכוח העתיק פוגע בבטנו של הונדום אבל הוא משתדל לסבול את ההתקפה, טורטרה שולח מגה ניקוז אבל אז הונדום שולח להביור והודף את ההתקפה. פתאום משהו קורה! הזירה רועדת ונוצרים עוד סדקים-כל הזירה מתפרקת! הקהל יוצא משטח הקרב ומסתכל בחוץ איך מתקדם הקרב, אחרי שכל הסכנה חולפת והזירה מתמוטטת אתם רואים שטורטרה ונוספאס בסדר, אבל הונדום מעולף. "הונדום וסוואמפרט לא יכולים להילחם יותר, נוספאס, טורטרה וארתור הם המנצחים" אומר השופט [/b][/quote]
"יש ניצחנו" אני אומר בחיוך וניגש למח הקרב כדי לקחת את הסמל ואז אני הולך לרד ושואל אותו "נו איך הייתי?"
-
עומר-
"תלוי איזו, אז איזו מתקפה אתה צריך ללמוד?" שואלת אריקה
ארתור-
"היית מדהים" אומר טאקר "זה מגיע לך הכי שבעולם" ואז הוא נותן לך את סמל השטח. לאחר מכן באים אליך כמה צלמים ומצלמים כמה תמונות שלך, ואז מגיע כתבת שאומרת:"אני מחדשות קנטו! הדהמת אותי בקרב שלך והייתי רוצה שתספר על עצמך כדי שזה יגיע לעיתון
ניב-
אתם מתקדמים אל הר תפוז, לפתע אתם רואים סטראפטור-[img]http://i25.tinypic.com/t4u2xx.png[/img] גדול שלא נותן לכם לעבור
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 27 2009, 05:09 PM
[b] עומר-
"תלוי איזו, אז איזו מתקפה אתה צריך ללמוד?" שואלת אריקה [/b][/quote]
"אני רוצה שארבוק ילמד שאיבת ג'יגה. תוכלי ללמד אותו אותה?"
-
עומר-
"אני אשתדל" אומרת אריקה "אבל יהיה אכפת לך אם קודם נלך לראפות את הפוקימונים שלנו?"
-
[b] ניב-
אתם מתקדמים אל הר תפוז, לפתע אתם רואים סטראפטור-[img]http://i25.tinypic.com/t4u2xx.png[/img] גדול שלא נותן לכם לעבור [/b][/quote]
אני לא יכול לעשות כלום בלי טורה כשאני באוויר
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 27 2009, 05:27 PM
[b] עומר-
"אני אשתדל" אומרת אריקה "אבל יהיה אכפת לך אם קודם נלך לראפות את הפוקימונים שלנו?" [/b][/quote]
"בהחלט" אני אומר לה בחיוך. אנחנו הולכים למרכז פוקימונים. "תגידי מה עוד יש בעיר הזאת?" אני שואל בסקרנות.
-
ניב-
אולי אני אשמע מרושע, אבל זה המצב
-----------------------------
הסטראפטור לא נותן לכם לעבור, הוא מתייחס זה כאילו זה השטח שלו
עומר-
"בעיר גר מאסטר ג'דן-מומחה לפוקימוני לוחם, וגם בית הלמידה" אומרת אריקה
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 27 2009, 05:44 PM
[b]
עומר-
"בעיר גר מאסטר ג'דן-מומחה לפוקימוני לוחם, וגם בית הלמידה" אומרת אריקה [/b][/quote]
"טוב, זה עוד רחוק המרכז פוקימונים?"
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 27 2009, 05:44 PM
[b] ניב-
אולי אני אשמע מרושע, אבל זה המצב
-----------------------------
הסטראפטור לא נותן לכם לעבור, הוא מתייחס זה כאילו זה השטח שלו [/b][/quote]
זה בסדר אני עושה את זה בעצמי
[b] ארתור-
"היית מדהים" אומר טאקר "זה מגיע לך הכי שבעולם" ואז הוא נותן לך את סמל השטח. לאחר מכן באים אליך כמה צלמים ומצלמים כמה תמונות שלך, ואז מגיע כתבת שאומרת:"אני מחדשות קנטו! הדהמת אותי בקרב שלך והייתי רוצה שתספר על עצמך כדי שזה יגיע לעיתון [/b][/quote]
"אני ארתור ואני מגיע מהעיר פאלט ואני רוצה להיות מאסטר פוקימון" אומר לכתבת ואז אתחיל ללכת לכיוון רד ואשאל אותו "נו איך הייתי?"
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 27 2009, 11:51 AM
[b] מיה-
תוכל מעכשיו להעתיק רק את הציטוט שלך בבקשה? כי זה מפריע לאחרים
---------------------------------
גלייסכור מתאפס על עצמו ויוצא בניב אש, "מכת ברק" אומר ווטסון. ראיצ'ו שולח מכת ברק אבל היא לא משפיעה על גלייסכור, גלייסכור ממשיך רגיל ונושך את ראיצ'ו בניב. "אופסי, שכחתי שגלייסכור מסוג אדמה" אומר ווטסון [/b][/quote]
ניב קרח
-
ארתור-
איזה הסבר על עצמךXD
--------------------------
"היית טוב, אבל לא מספיק כדי לנצח אותי" אומר רד ומצחקק, "אני צריך ללכת עכשיו, כמו שהבטחתי אאמן את פרס. להיתראות, אה! אני מציע לך להילחם במכון ספרון-רק יעזור" אומר רד והולך
ניב-
אתם ממשיכים בדרך ורואים סידוט-[img]http://i30.tinypic.com/fd7sba.png[/img]
עומר-
"לא, זה לידך" אומרת אריקה ומצביעה לימינך-אתה רואה את מרכז הפוקימונים. אתם נכנסים לשם ונותנים לאחות ג'וי את פוקימוניכם, "חכו בבקשה" היא אומרת והולכת לחדר האחורי. אחרי כמה דקות היא יוצאת מהחדר ונותנת לכם את הפוקימונים. אתם יצאים ממרכז הפוקימונים ואריקה אומרת:"אתה מוכן לאימון?"
מיכה-
"חפירה" אומר ווטסון. גלייסכור מזנק בניב קרח, ראיצ'ו נכנס באדמה בדיוק שנייה לפני שהוא מגיע בגלייסכור מתנגש באדמה-כעת גלייסכור מחכה שראיצ'ו יצא
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 27 2009, 06:43 PM
[b] ארתור-
איזה הסבר על עצמךXD
"היית טוב, אבל לא מספיק כדי לנצח אותי" אומר רד ומצחקק, "אני צריך ללכת עכשיו, כמו שהבטחתי אאמן את פרס. להיתראות, אה! אני מציע לך להילחם במכון ספרון-רק יעזור" אומר רד והולך [/b][/quote]
כה אה
לפתע מצלצל הפוק'פון, מישהו מתקשר אליך
-
[b]
עומר-
"לא, זה לידך" אומרת אריקה ומצביעה לימינך-אתה רואה את מרכז הפוקימונים. אתם נכנסים לשם ונותנים לאחות ג'וי את פוקימוניכם, "חכו בבקשה" היא אומרת והולכת לחדר האחורי. אחרי כמה דקות היא יוצאת מהחדר ונותנת לכם את הפוקימונים. אתם יצאים ממרכז הפוקימונים ואריקה אומרת:"אתה מוכן לאימון?" [/b][/quote]
"אני מניח" אני אומר בחיוך
-
[b] מיכה
"חפירה" אומר ווטסון. גלייסכור מזנק בניב קרח, ראיצ'ו נכנס באדמה בדיוק שנייה לפני שהוא מגיע בגלייסכור מתנגש באדמה-כעת גלייסכור מחכה שראיצ'ו יצא [/b][/quote]
חכה לו גבוה באויר ומתי שתמצא אותו ניב קרח
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 27 2009, 06:49 PM
[b] ארתור-
לפתע מצלצל הפוק'פון, מישהו מתקשר אליך [/b][/quote]
אני ממשיך ללכת ואני גם עונה "הלו" אני אומר לטלפון
-
[b] ניב-
אתם ממשיכים בדרך ורואים סידוט-[img]http://i30.tinypic.com/fd7sba.png[/img]. [/b][/quote]
"בואו נתקדם הלאה, אין זמן להתאמן"
-
עומר-
"קודם כל תוציא את ארבוק, כעת תגיד לו שינסה לשאוף, כל דבר" אומרת אריקה
ארתור-
"מדברים ממרכז הרבייה, בלדום היפתח" אומר האיש ממרכז הרבייה, "אז אתה בא?"
מיכה-
גלייסכור מחכה וראיצ'ו עדיין לא מופיע.לפתע מאחורי גלייסכור ראיצ'ו מופיע, ראיצ'ו לא מצליח להגיע לגובהו של גלייסכור, גלייסכור יורד אליו ונושך בניב קרח-ראיצ'ו נפגע
ניב-
אתם מתקדמים בדרך, אט אט מחשיך. אתם ממשיכים ואתה מרגיש שמישהו מסתכל עליך מכל מקום, כאילו הוא עומד לקפוץ עליך עוד שנייה
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 27 2009, 07:53 PM
[b] עומר-
"קודם כל תוציא את ארבוק, כעת תגיד לו שינסה לשאוף, כל דבר" אומרת אריקה [/b][/quote]
"טוב ארבוק, צא!" אני אומר ומוציא אותו "טוב אני רוצה ללמד אותך מתקפה, אז בוא נעשה את כל מה שאנחנו יכולים" אני אומר לו בחיוך "עכשיו תנסה לשאוף אליך הכל"
-
[b] ניב-
אתם מתקדמים בדרך, אט אט מחשיך. אתם ממשיכים ואתה מרגיש שמישהו מסתכל עליך מכל מקום, כאילו הוא עומד לקפוץ עליך עוד שנייה [/b][/quote]
"צא אלקטבז. טוב, אין לי זמן לבזבז וכדי שיהיה לי פוקימון איתי שמסוגל להילחם, בואו נמשיך"
-
[b] ארתור-
"מדברים ממרכז הרבייה, בלדום היפתח" אומר האיש ממרכז הרבייה, "אז אתה בא?" [/b][/quote]
"כן חכו לי 10 דקות אני הולךלפתח את נוזפאס ואני בא" אני אומר ומתחיל לרוץ לכיוון אזורי האבן
-
עומר-
ארבוק שואף, אבל שום דבר לא קורה. "שינסה שוב, והפעם שיהיה עוד יותר חזר וירגיש מבפנים" אומרת אריקה
ניב-
הוא התפתח כבר לאלקטיוויר
אתם מתקדמים ולפתע נשמע רעש, אתה מסתכל לאחור ורואה סלקוט'-[img]http://i25.tinypic.com/10wsg0k.png[/img] בכל מקום, גם מלפנים וגם מאחור
ארתור-
נראה לך שבקלות מגיעים לאזורי האבן? אתה צריך לפנות ימינה לדרך 7 ולהגיע מלבנדר, כאשר תגיע ללבנדר עלה למעלה לכיוון דרך 10, תתקדם עם דרך 10 ובסופו של דבר תגיע לאזורי האבן. אז זה לא 10 דקות
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 27 2009, 08:06 PM
[b] עומר-
ארבוק שואף, אבל שום דבר לא קורה. "שינסה שוב, והפעם שיהיה עוד יותר חזר וירגיש מבפנים" אומרת אריקה [/b][/quote]
עם יותר מה? O_O
[b] ארתור-
נראה לך שבקלות מגיעים לאזורי האבן? אתה צריך לפנות ימינה לדרך 7 ולהגיע מלבנדר, כאשר תגיע ללבנדר עלה למעלה לכיוון דרך 10, תתקדם עם דרך 10 ובסופו של דבר תגיע לאזורי האבן. אז זה לא 10 דקות [/b][/quote]
אני מתקשר לרד מהפוקפון ואומר לו "רד תעשה לי טובה בוא לקחת אותי לאזורי האבן"
-
[b] עומר-
"קודם כל תוציא את ארבוק, כעת תגיד לו שינסה לשאוף, כל דבר" אומרת אריקה
ארתור-
"מדברים ממרכז הרבייה, בלדום היפתח" אומר האיש ממרכז הרבייה, "אז אתה בא?"
מיכה-
גלייסכור מחכה וראיצ'ו עדיין לא מופיע.לפתע מאחורי גלייסכור ראיצ'ו מופיע, ראיצ'ו לא מצליח להגיע לגובהו של גלייסכור, גלייסכור יורד אליו ונושך בניב קרח-ראיצ'ו נפגע
ניב-
אתם מתקדמים בדרך, אט אט מחשיך. אתם ממשיכים ואתה מרגיש שמישהו מסתכל עליך מכל מקום, כאילו הוא עומד לקפוץ עליך עוד שנייה [/b][/quote]
תתפוס אותו וניב קרח
-
[b] ניב-
הוא התפתח כבר לאלקטיוויר
אתם מתקדמים ולפתע נשמע רעש, אתה מסתכל לאחור ורואה סלקוט'-[img]http://i25.tinypic.com/10wsg0k.png[/img] בכל מקום, גם מלפנים וגם מאחור [/b][/quote]
"כולם צאו החוצה!" אזומריל גלישה! הונצקרוו סופה! גבייט זעם דרקון! דרטיני חישמול! אלקטיוור מערבולת אש וברק (כמו מערבולת אש רק אם אגרוף אש ואגרוף ברק במקום שני אגרופי אש)! דוטריו הגדלה!"
-
ארתור-
"מצטער ארתור" אומר רד "אני באמצע הדרך ואני ממהר לקרב"
ניב-
אתה מוציא את כולם, אך לפתע דוטריו שוב מתעצבן ושולח גל חול ענקי שמחסל את כולם-כולל אלקטיוויר, הונצ'קרוו, דרטיני, אזומריל וגבייט. ואחר כך הוא מתחיל להיתפרע ויוצר סופת עצומה, המון עצים נכרתים ומתחילים להתעופף באוויר
עומר-
חזק*
--------
ארבוק שוב מנסה, הוא מתאמץ אבל לא קורה כלום. "שינסה לשחרר כוח, אבל שנייה לפני שהכוח משתחרר שיתחיל לשאוב" מסבירה אריקה
מיכה-
ביקשתי שמעכשיו תגיב רק לחלק שלך, אז בבקשה. ותוכל מעכשיו כזה לעשות מרכאות כמו-""תתפוס אותו וניב קרח " אני אומר", הבנת?
------------------------------
"תברח בחפירה" אומר ווטסון. ראיצ'ו מזנק אל האדמה כדי להיכנס לתוכה אבל אז גלייסכור תופס את זנבו וגורר אותו אליו. כאשר ראיצ'ו קרוב לגלייסכור, גלייסכור נושך אותו בניב קרח-ראיצ'ו מתחיל להיסתחרר
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 27 2009, 08:35 PM
[b]
עומר-
חזק*
--------
ארבוק שוב מנסה, הוא מתאמץ אבל לא קורה כלום. "שינסה לשחרר כוח, אבל שנייה לפני שהכוח משתחרר שיתחיל לשאוב" מסבירה אריקה [/b][/quote]
"ארבוק תשחרר אנרגיה ממך ואז תנסה לשאוב אותה בחזרה פנימה"