-
[B][COLOR="Red"]יגאל
שלג'ון תוקף בראשיה את קומבסקין.קומבסקין לא מצליח להתחמק ולכן נפגע קשה מהראשיה.שלג'ון משתמש בזעם דרקון על קומבסקין.קומבסקין גם מזה לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.לפתע קומבסקין מתעלף על הזירה וגם שלג'ון. 3 2 המנצח יגאל.אלכס מחזיר את קומבסקין והולך[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;756596][B][COLOR="Red"]יגאל
שלג'ון תוקף בראשיה את קומבסקין.קומבסקין לא מצליח להתחמק ולכן נפגע קשה מהראשיה.שלג'ון משתמש בזעם דרקון על קומבסקין.קומבסקין גם מזה לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.לפתע קומבסקין מתעלף על הזירה וגם שלג'ון. 3 2 המנצח יגאל.אלכס מחזיר את קומבסקין והולך[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני הולך לשלגון והומר לו שהוא נלחם חזק
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה שומע את הקפטן"מזל טוב לכל מי שניצחבקרב שלו.עכשיו כול מי שניצח שירד אנו מגיעים עוד דקה.כל מישהפסיד חוזר למחוזה עשב וממשיך את מסעו.כול מי שניצח שירד עכשיו זהו האי המאוחד"מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;756587][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה שומע את הקפטן"מזל טוב לכל מי שניצחבקרב שלו.עכשיו כול מי שניצח שירד אנו מגיעים עוד דקה.כל מישהפסיד חוזר למחוזה עשב וממשיך את מסעו.כול מי שניצח שירד עכשיו זהו האי המאוחד"מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לעצמי: "יופי, סוף סוף אני באי המאוחד" ואז אני יורד מהספינה אל האי המאוחד כדי להתחיל במסע שם.
-
[QUOTE=monster;756600][B][COLOR="Red"]יגאל
אתה שומע את הקפטן"מזל טוב לכל מי שניצחבקרב שלו.עכשיו כול מי שניצח שירד אנו מגיעים עוד דקה.כל מישהפסיד חוזר למחוזה עשב וממשיך את מסעו.כול מי שניצח שירד עכשיו זהו האי המאוחד"מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מחזיר את שלגון ויורד מהספינה לאי המיוחד
-
[quote=monster;756587][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ארון מצליח להתחמק מהמכת ברק של פיצ'ו.ארון משגר פצצת בוץ אאל פיצ'.פיצ'ו מצליח להתחמק מפצצת הבוץ של ארון.אלכס אומר לפיצ'ו"תשתמש בנשיה מתוקה על ארון"מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
"תפוצץ את הנשיכה עם פצצת בוץ!" אני מורה לארון "ראשיה על פיצ'ו!"
-
[quote=monster;756518]טוני רשום תגיב להתחלה שבעמ' 1
[B][COLOR=red]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מחכה שניות בחוץ ואז נפתחת הדלת ומולך עומד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr068.png[/IMG] פרופסור אוק.פרופסור אוק אומר לך"בוא תיכנס למעבדה שלי"אתה והפרופסור מננכנכסים למעבדה.אוק סוגר את הדלת.אוק אומר לך"נו אדם באיזה פוקימון תבחר בחרת כבר.אם כן תגיד לי"מה תעשה[/COLOR][/B]
[/quote]
"כן אני בחרתי בטורצ'יק אפשר לקבל אחד בבקשה?" אשאל בחיוך
'אני חושב שטורצ'יק הוא בחירה מצויינת כי אני גם מאוד אוהב את בלייזיקן וגם אני חושב שהוא מאוד חזק' אחשוב לעצמי בהתרגשות
-
[B][COLOR="Red"]אדם
פרופסור אוק אומר לך"בחירה טובה אדם" .אוק הולך אל שוחלן שמונחים עליו שני פוכדורים.הוא לוקח את הפוכדור השמאלי ואזהולך אל המגירות.פותח את המגירה העיליונה ומוציא משם 5 פוכדורים ופוקידע ואז חוזר אלך ואומר לך"זה הפוכדור של טורצ'יק תתפל בו יפה"הוא נותן לך תפוכדור של טורציקי ו 5 פוכדורים ופוקידע.אתה לוקח את כולם מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]דניס
ארון משתמש בפצצת בוץ על הנשיקה המתוקה אך זה לא מצליח ואון נפגע מהנשיקה מתוקה.ארון רץ אל פיצ'ו בראשיה.פיצ'ו קופץ לאויר וכך מתחמק מהראשיה של ארון.אלכס אומר לפיצ'ו שלו"זנב ברזל בכל הכח על ארון"פיצ'ו משתמש בזנב ברזל וזנבו הופך ללבן.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]יגאל וג'ון
שנכם יורדים מהספיינה אתם רואים איש נראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr067.png[/IMG]אומר לכם"שמי בן ואני הוא המדריך שלכם באי.מחר אתם תלחמו נגד מישהוואם תנצחו אותו תוכלו לדלגעל תג.אל לפני מחר תוכלו לתפוס פוקימונים לחזק אותם לפתאותם.אז לכו להתאמן"[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;756683][B][COLOR=red]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]פרופסור אוק אומר לך"בחירה טובה אדם" .אוק הולך אל שוחלן שמונחים עליו שני פוכדורים.הוא לוקח את הפוכדור השמאלי ואזהולך אל המגירות.פותח את המגירה העיליונה ומוציא משם 5 פוכדורים ופוקידע ואז חוזר אלך ואומר לך"זה הפוכדור של טורצ'יק תתפל בו יפה"הוא נותן לך תפוכדור של טורציקי ו 5 פוכדורים ופוקידע.אתה לוקח את כולם מה תעשה[/COLOR][/B]
[/quote]
"תודה רבה פרופסור אני מבטיח לטפל בו ואנחנו עוד נתראה שהוא יהפוף לבלייזיקן" ואחייך לפרופסור
'יש איזה כיף קיבלתי טורצ'יק חחח אני מת לראות אותו' אחשוב לעצמי בהתרגשות
אני יסתכל על הפוקדור של טורצ'יק יזרוק אותו לאוויר ויגיד:"קדימה ידידי צא החוצה!" ואני יחכה בהתרגשות עד שטורצ'יק יצא.
-
[quote=monster;756683][B][COLOR=blue]יגאל וג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]שנכם יורדים מהספיינה אתם רואים איש נראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr067.png[/IMG]אומר לכם"שמי בן ואני הוא המדריך שלכם באי.מחר אתם תלחמו נגד מישהוואם תנצחו אותו תוכלו לדלגעל תג.אל לפני מחר תוכלו לתפוס פוקימונים לחזק אותם לפתאותם.אז לכו להתאמן"[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לבן: "תודה בן", ומתחיל לחפש פוקימונים וגם לחזק ולפתח את הפוקימונים שיש לי עכשיו.
-
[QUOTE=monster;756683][B][COLOR="Red"]אדם
פרופסור אוק אומר לך"בחירה טובה אדם" .אוק הולך אל שוחלן שמונחים עליו שני פוכדורים.הוא לוקח את הפוכדור השמאלי ואזהולך אל המגירות.פותח את המגירה העיליונה ומוציא משם 5 פוכדורים ופוקידע ואז חוזר אלך ואומר לך"זה הפוכדור של טורצ'יק תתפל בו יפה"הוא נותן לך תפוכדור של טורציקי ו 5 פוכדורים ופוקידע.אתה לוקח את כולם מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]דניס
ארון משתמש בפצצת בוץ על הנשיקה המתוקה אך זה לא מצליח ואון נפגע מהנשיקה מתוקה.ארון רץ אל פיצ'ו בראשיה.פיצ'ו קופץ לאויר וכך מתחמק מהראשיה של ארון.אלכס אומר לפיצ'ו שלו"זנב ברזל בכל הכח על ארון"פיצ'ו משתמש בזנב ברזל וזנבו הופך ללבן.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]יגאל וג'ון
שנכם יורדים מהספיינה אתם רואים איש נראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr067.png[/IMG]אומר לכם"שמי בן ואני הוא המדריך שלכם באי.מחר אתם תלחמו נגד מישהוואם תנצחו אותו תוכלו לדלגעל תג.אל לפני מחר תוכלו לתפוס פוקימונים לחזק אותם לפתאותם.אז לכו להתאמן"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לו בסדר ושואל אותו איפה אני יכול למצוא כאן פוקימוני ברזל באי
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
בן אומר לך"יש פה הרבה פוקימוני ברזל פשוט תצטרך לחפש"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
ג'ון אתה מתחיל לכת ברחבי האי המאוחד.בנטרה לחזק את הפוקימונים שלך.כעבור דקה של הליכה אתה רואה משה מנצנץ וזוהר אתהה רואה שזה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem076.png[/IMG] אבן אש[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SandyBrown"]אדם
אתה פותח את הפוכדור של טורצ'יק.ומתוכו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/255.png[/IMG] טורצ'יקקטן ומפוחד.טורצ'יק מתקרב אליך ואתה רואה שהוא מפוחד[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;756699][B][COLOR="Red"]יגאל
בן אומר לך"יש פה הרבה פוקימוני ברזל פשוט תצטרך לחפש"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
ג'ון אתה מתחיל לכת ברחבי האי המאוחד.בנטרה לחזק את הפוקימונים שלך.כעבור דקה של הליכה אתה רואה משה מנצנץ וזוהר אתהה רואה שזה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem076.png[/IMG] אבן אש[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SandyBrown"]אדם
אתה פותח את הפוכדור של טורצ'יק.ומתוכו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/255.png[/IMG] טורצ'יקקטן ומפוחד.טורצ'יק מתקרב אליך ואתה רואה שהוא מפוחד[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לו בסדר והולך לחפש
-
[quote=monster;756699][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ג'ון אתה מתחיל לכת ברחבי האי המאוחד.בנטרה לחזק את הפוקימונים שלך.כעבור דקה של הליכה אתה רואה משה מנצנץ וזוהר אתהה רואה שזה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem076.png[/IMG] אבן אש[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר בקול: "וואו, אבן אש שתוכל לפתח את ולפקיס שלי, צאי ולפקיס, את רוצה להתפתח?".
-
[B][COLOR="Red"]ג'ון
אתה מוציא את ולפקיס החוצה.ולפקיס רואה את האבן האש ומחליטה שהיא רוצה להתפתח לניטלט יפה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה הולך באי המאוחד ומחפש פוקימוני ברזל לפתע אתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/205.png[/IMG] שנלחם נגד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/82.png[/IMG] בכל כוחומה תעשה[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;756704][B][COLOR=red]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מוציא את ולפקיס החוצה.ולפקיס רואה את האבן האש ומחליטה שהיא רוצה להתפתח לניטלט יפה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לולפקיס: "יופי, אני גם ישמח שאת מתפתחת, ביי ולפקיס נתראה שאת תתפתחי" ושם את אבן האש ליד ולפקיס.
-
[QUOTE=monster;756704][B][COLOR="Red"]ג'ון
אתה מוציא את ולפקיס החוצה.ולפקיס רואה את האבן האש ומחליטה שהיא רוצה להתפתח לניטלט יפה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה הולך באי המאוחד ומחפש פוקימוני ברזל לפתע אתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/205.png[/IMG] שנלחם נגד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/82.png[/IMG] בכל כוחומה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר יופי הם יהיו אימון טוב בשביל טרטויג וצ'רמנדר
אחר כך אני מוציא אותם ואומר להם לתקוף בחימום יתר ועלי טער
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
טרטויג וצ'רמנדאר יוצאים לקרב.צ'רמנדאר תוקף בחימום יתר .וטרטויג תוקףבעלי טער.מגמניט ופרופסטר מחמקים משני התקפות וממשיכים להילחם בשני[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה שם את אבן האש על גופה של ולפקיס.לפתע ההיא מוקפת באור לבן וכעבור רגע ולפקיס נעלמת ובמקומה מופעיה[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/38.png[/IMG] נייטלט.ניטלט למדה התקלחות[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;756708][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה שם את אבן האש על גופה של ולפקיס.לפתע ההיא מוקפת באור לבן וכעבור רגע ולפקיס נעלמת ובמקומה מופעיה[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/38.png[/IMG] נייטלט.ניטלט למדה התקלחות[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לנייטלט בשמחה גדולה: "שלום נייטלט, התפתחת איך את מרגישה לאחר התפתחות כי זה הפוקימון הראשון שלי שהתפתח?".
-
[QUOTE=monster;756708][B][COLOR="Red"]יגאל
טרטויג וצ'רמנדאר יוצאים לקרב.צ'רמנדאר תוקף בחימום יתר .וטרטויג תוקףבעלי טער.מגמניט ופרופסטר מחמקים משני התקפות וממשיכים להילחם בשני[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה שם את אבן האש על גופה של ולפקיס.לפתע ההיא מוקפת באור לבן וכעבור רגע ולפקיס נעלמת ובמקומה מופעיה[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/38.png[/IMG] נייטלט.ניטלט למדה התקלחות[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לטרטויג ולצ'רמנדר להמשיך לתקוף אותם בחימם יתר ובעלי טער עד שעם לא יכולים להילחם
-
[B][COLOR="Olive"]ג'ון
ניטלט אומרת לך בשמחה רבה"נילטנילט ננילט"אתה מבין שניטלט שמחה מאוד שהתפתחה.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר תוקף בחימום יתר וטרטויג בעלי טער את פורטרס ומכמניט.הפעם הם עוד פעם מתחמקים מהתקפות של צ'רמנדאר ורטויג.שניהם מחליטים לברוח מכם ולהילחםב מקום אחר.הם בורחים ממך[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;756805][B][COLOR=olive]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]ניטלט אומרת לך בשמחה רבה"נילטנילט ננילט"אתה מבין שניטלט שמחה מאוד שהתפתחה.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]צ'רמנדאר תוקף בחימום יתר וטרטויג בעלי טער את פורטרס ומכמניט.הפעם הם עוד פעם מתחמקים מהתקפות של צ'רמנדאר ורטויג.שניהם מחליטים לברוח מכם ולהילחםב מקום אחר.הם בורחים ממך[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לה: "גם אני שמח, תחזרי לפוכדור" ואז אני מתחיל ללכת לחפש פוקימונים חדשים או דברים שיעזרו לפתח את הפוקימונים האחרים שלי.
-
[QUOTE=monster;756805][B][COLOR="Olive"]ג'ון
ניטלט אומרת לך בשמחה רבה"נילטנילט ננילט"אתה מבין שניטלט שמחה מאוד שהתפתחה.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר תוקף בחימום יתר וטרטויג בעלי טער את פורטרס ומכמניט.הפעם הם עוד פעם מתחמקים מהתקפות של צ'רמנדאר ורטויג.שניהם מחליטים לברוח מכם ולהילחםב מקום אחר.הם בורחים ממך[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'רמנדר שאני רוצה לאמן אותו כדי שנוא יתפתח ואחר כך אנימחזיר את טרטויג והולך לחפש פוקימון עשב
-
[quote=monster;756699][B][COLOR=sandybrown]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sandybrown]אתה פותח את הפוכדור של טורצ'יק.ומתוכו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/255.png[/IMG] טורצ'יקקטן ומפוחד.טורצ'יק מתקרב אליך ואתה רואה שהוא מפוחד[/COLOR][/B][/quote]
"אל תפחד ידידי אני המאמן החדש שלך שלום" ואחייך לטוקצי'ק
"לי קוראים אדם ואני חושב שאנחנו ניהיה צוות מעולה אתה מסכים" ואחייך
'וואו הטורצ'יק הזה נראה לי חזק למרות שהוא מפוחד עכשיו'אחשוב לעצמי
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מחזיר את טרטויג חזרה לפוכדור שלו.אתה ממשיך ללכת באי המאוחד.כעבורדקה של חיפושים אתה מוצא נליף שמתאמן לו*[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
נילט חוזרת לפוכדור שלה.אתה מחפש אימון טוב ורואה קהילה גדולה של דונפן[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אדם
טורצ'יק שומע אותך וכבר לא פוחד בזכותך.לפתע עובר בדרך 1 אודיש קטן.הוא מצוין לאימון טורצ'יק[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;756837][B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מחזיר את טרטויג חזרה לפוכדור שלו.אתה ממשיך ללכת באי המאוחד.כעבורדקה של חיפושים אתה מוצא נליף שמתאמן לו*[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
נילט חוזרת לפוכדור שלה.אתה מחפש אימון טוב ורואה קהילה גדולה של דונפן[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני שואל אותו עם הוא רוצה להילחם עם הצ'רמנדר
-
[quote=monster;756837][B][COLOR=red]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]טורצ'יק שומע אותך וכבר לא פוחד בזכותך.לפתע עובר בדרך 1 אודיש קטן.הוא מצוין לאימון טורצ'יק[/COLOR][/B][/quote]
"היי טוקצ'יק רוצה להתאמן קצת?" אשאל אותו בחיוך
"אם כן אז מהר תשתמש בגחלת קדימה!" ואחייך לטוקצ'יק
-
[quote=monster;756837]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]נילט חוזרת לפוכדור שלה.אתה מחפש אימון טוב ורואה קהילה גדולה של דונפן[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לעצמי: "זה יהיה אימון מצוין לטרטויג שלי, אבל אני רוצה לחפש פוקימון אחר להתאמן כדי לתת מתקפות חדשות ושיתפתח".
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אתהה מתעלם מקהילת הדונפן הזאת וממיך ללכת.אתה רואה פילוסוין מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אדם
טורצ'יק רוצה להתאמן.הוא משתמש בגחלת על אודיש.אודיש רואה זאת ומצליח להתחמק מהגחלת של טורצ'יק.אודיש תוקף בעלי טער את טורצ'יק שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
נזליף מגיב בחיוב.הוא תוקף בקליע זרעים את צ'רמנדאר שלך[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;756884][B][COLOR=red]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]טורצ'יק רוצה להתאמן.הוא משתמש בגחלת על אודיש.אודיש רואה זאת ומצליח להתחמק מהגחלת של טורצ'יק.אודיש תוקף בעלי טער את טורצ'יק שלך[/COLOR][/B]
[/quote]
'עלי תער לא ממש ישפיעו על טוקצ'יק שלי ויגרמו לו נזק אבל עדיף שטורצ'יק שלי לא הפגע" אחשוב לעצמי
"טורצ'יק מהר תתחמק ואז תשתמש בניקור ואז גחלת צא!"
-
[QUOTE=monster;756884][B][COLOR="Green"]ג'ון
אתהה מתעלם מקהילת הדונפן הזאת וממיך ללכת.אתה רואה פילוסוין מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אדם
טורצ'יק רוצה להתאמן.הוא משתמש בגחלת על אודיש.אודיש רואה זאת ומצליח להתחמק מהגחלת של טורצ'יק.אודיש תוקף בעלי טער את טורצ'יק שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
נזליף מגיב בחיוב.הוא תוקף בקליע זרעים את צ'רמנדאר שלך[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'רמנדר לתקוף בגחלת ואחר כך בחימום יתר
-
[quote=monster;756884][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתהה מתעלם מקהילת הדונפן הזאת וממיך ללכת.אתה רואה פילוסוין מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר בקול: "כדי שאני יחפש פוקימון אחר, טרטויג יהיה חלש כי סוג עשב נפגע יותר מסוג קרח".
-
[B][COLOR="Teal"]ג'ון
אתה מתעלם מקיהלת הדונפן שראית ומששיך לחפש פוקימון מצוין לאימון הטרטויג שלך.אתה רוא גולדג שוחה לו בנחל קטן באי המאוחד[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר תוקף בגחלת את נזליף.נזליף לא מצליח להתחמק מן הגחלת ונפגע קשה.צ'רמנדאר משתמש בחימום יתר על נזליף.נזליף הפעם מצליח להתחמק מהתקפה של צ'רמנדאר.נזליף משתמש בנקמה על צ'רמנדאר שלך.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אדם
טורצ'יק קופץ הצידה וכך מתחמק מהעלי טער של אודיש.טורצ'יק רץ אל אודיש בניקור.אודישזריז ומתחמק מהר מהניקור של טורצ'יק.טורצ'יק במהירות משתמש בגחלת על אודיש.אודיש גם מהגחלת של טורצ'יק מתחמק.אודיש משתמש באבקת שינה שעומדת להרדים את טורצ'יק שלך[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;756986][B][COLOR="Teal"]ג'ון
אתה מתעלם מקיהלת הדונפן שראית ומששיך לחפש פוקימון מצוין לאימון הטרטויג שלך.אתה רוא גולדג שוחה לו בנחל קטן באי המאוחד[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר תוקף בגחלת את נזליף.נזליף לא מצליח להתחמק מן הגחלת ונפגע קשה.צ'רמנדאר משתמש בחימום יתר על נזליף.נזליף הפעם מצליח להתחמק מהתקפה של צ'רמנדאר.נזליף משתמש בנקמה על צ'רמנדאר שלך.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אדם
טורצ'יק קופץ הצידה וכך מתחמק מהעלי טער של אודיש.טורצ'יק רץ אל אודיש בניקור.אודישזריז ומתחמק מהר מהניקור של טורצ'יק.טורצ'יק במהירות משתמש בגחלת על אודיש.אודיש גם מהגחלת של טורצ'יק מתחמק.אודיש משתמש באבקת שינה שעומדת להרדים את טורצ'יק שלך[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'רמנדר לחמוק ואחר כך לתקוף בחימום יתר
-
[quote=monster;756986][B][COLOR=teal]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]אתה מתעלם מקיהלת הדונפן שראית ומששיך לחפש פוקימון מצוין לאימון הטרטויג שלך.אתה רוא גולדג שוחה לו בנחל קטן באי המאוחד[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר בקול: "יופי, גם פוקימון טוב לאמן את טרטויג וגם פוקימון שאני צריך לצוות שלי, צא טרטויג, תשתמש בדחיפה על גולדג כדי להוציא אותו מהמים ואז בשוטי גפן הכי חזקים שלך".
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר מצליח להתחמק מן הנקמה של נזליף.צ'רמנדאר משתמש בחימום יתר על נזליף הפראי.נזיףהפראי לא מצליח להתחמק ולכן נפגע קשה.נזליף שוב משתמש בנקמה על צ'רמנדאר שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג רץ אל גולדג בדחיפה.גולדג מתחמק מהדחיפה של טרטויג בכך שצולל למים של הנחל.טרטויג משתמש בשוטי גפן כדי לתפוס את גולדאג.אך גולדאג צלל עמוק מידי והשוטי גפן של טרטויג לא מגיעים אליו.גולדג יוצא מהמים ומשתמש בילבול.טרטויג לא מצליח להתחמק מהבילובול .הבילבול משפיע על טרויג[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;757108][B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר מצליח להתחמק מן הנקמה של נזליף.צ'רמנדאר משתמש בחימום יתר על נזליף הפראי.נזיףהפראי לא מצליח להתחמק ולכן נפגע קשה.נזליף שוב משתמש בנקמה על צ'רמנדאר שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג רץ אל גולדג בדחיפה.גולדג מתחמק מהדחיפה של טרטויג בכך שצולל למים של הנחל.טרטויג משתמש בשוטי גפן כדי לתפוס את גולדאג.אך גולדאג צלל עמוק מידי והשוטי גפן של טרטויג לא מגיעים אליו.גולדג יוצא מהמים ומשתמש בילבול.טרטויג לא מצליח להתחמק מהבילובול .הבילבול משפיע על טרויג[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'רמנדר לחמוק ואחר כך לתקוף בגחלת
-
[quote=monster;756683][B][COLOR=darkgreen]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]ארון משתמש בפצצת בוץ על הנשיקה המתוקה אך זה לא מצליח ואון נפגע מהנשיקה מתוקה.ארון רץ אל פיצ'ו בראשיה.פיצ'ו קופץ לאויר וכך מתחמק מהראשיה של ארון.אלכס אומר לפיצ'ו שלו"זנב ברזל בכל הכח על ארון"פיצ'ו משתמש בזנב ברזל וזנבו הופך ללבן.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
"פצצת בוץ!" אני מורה לארון
-
[quote=monster;757108][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]טרטויג רץ אל גולדג בדחיפה.גולדג מתחמק מהדחיפה של טרטויג בכך שצולל למים של הנחל.טרטויג משתמש בשוטי גפן כדי לתפוס את גולדאג.אך גולדאג צלל עמוק מידי והשוטי גפן של טרטויג לא מגיעים אליו.גולדג יוצא מהמים ומשתמש בילבול.טרטויג לא מצליח להתחמק מהבילובול .הבילבול משפיע על טרויג[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לטרטויג: "טרטויג, תצא מהבילבול בבקשה מהר ואז תשמש בדחיפה ואז בבלימה על גולדג".
-
[quote]התחלה לכולם
אתם קמים לבוקר יפה אתם שומעים את צלצול השעון המעורר שלכם ואתם רואים שהשעה 7 בבוקר.אתם יורדים למטה אמכם אומרת לכם"בהצלחה" ומגישה את ארוחת הבוקר לכם.לאחר שסימתם את ארוחת הבוקר אתם יוצאים מן הבית והולכים אל עבר המעבדה.אתם מגיעים למעבדה ודופקים בדלת קול מוזר עונה מי זה? מה תעשו? [/quote]
זאת ההתחלה ?
------------------------
"שמי הוא טוני פרופסור","באתי לקחת את הפוקימון שלי".