[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 6 2009, 04:46 PM
[b] דודי
אתה הולך מעט, ולבסוף חזרת שוב למרוול. [/b][/quote]
אני הולך ליקנות פוקדירים
Printable View
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 6 2009, 04:46 PM
[b] דודי
אתה הולך מעט, ולבסוף חזרת שוב למרוול. [/b][/quote]
אני הולך ליקנות פוקדירים
מקס
אני חייב לך 'משהו ירוק כזה' לא?
--
אתה הולך ומתקדם, ולאחר מכן אתה מוצא לרביטר ('משהו ירוק כזה') ששותה מעט מים בנהר.
תמיר
אתה הולך מעט לאורך הנהר ואתה פוגש פנפי מתגלגל בקרבת הנהר. לאחר כמה סיבובים הוא עוצר, ומסתכל עליך בחשדנות.
דודי
"פוכדורים? כמה אתה רוצה? שים לב שאם אין לך תעודת מאמן אתה יכול להחזיק עד עשרה פוכדורים בתיק" אומר לך המוכר.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 6 2009, 08:33 PM
[b] מקס
אני חייב לך 'משהו ירוק כזה' לא?
--
אתה הולך ומתקדם, ולאחר מכן אתה מוצא לרביטר ('משהו ירוק כזה') ששותה מעט מים בנהר.
[/b][/quote]
האם אתה מעז לצחוק על טיפשותי?:)
--
אני בודק את ה'משהו הירוק הזה' ואז מוציא פוקדור
"בגלל שאתה היחידי.. אז" אני אומר "ספירו! תורך!"
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 6 2009, 09:33 PM
[b] תמיר
אתה הולך מעט לאורך הנהר ואתה פוגש פנפי מתגלגל בקרבת הנהר. לאחר כמה סיבובים הוא עוצר, ומסתכל עליך בחשדנות. [/b][/quote]
"היי פאנפי" אני אומר,מתכופף ומסתכל עליו בגובה העיניים.
אני מושיט יד בזהירות,ומנסה ללטף את ראשו.אם יש לי קצת אוכל פוקימונים בתיק אני לוקח קצת ממנו עם היד השניה ונותן לו.
ניתאי
וואו, זה ממש אחורה
--
הלהביור פוגע בטוטודייל, אבל הוא קופץ מליקטיטונג ומתחיל ללכת לכיוןן המים. לאודרד מתכוון לנשוך אותו, אך הוא נכווה מהשריפה של טוטדייל, ואז טוטדיל קופץ למים ומכבה את השריפה.
מקס
טיפשות זה טוב. חכמה רק גורמת לאחד לא להבין עד כמה הוא באמת טיפש.
והפוקמונים נחים אחרי זמן מה בפוכדור. הם לא נשארים עייפים לנצח.
--
"לרביטר -- פוקימון עור הסלע. הוא נולד מתחת לאדמה, ויכול לצאת רק אחרי שניזון מהאדמה שהוא כלוא בא." אומר לך הפוקדע "תודה שהשתמשת בפוקדע".
ספירו יוצא החוצה, ונראה שלרביטר לא מבחין בו.
תמיר
אחרי שאתה מלטף לו את הראש הוא קופץ מעט אחורה, אבל אז הוא מסתכל על האוכל, מהרהר מעט ואוכל ממנו, ולאחר מכן הוא שוב קופץ אחורה.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 7 2009, 02:17 PM
[b] ניתאי
וואו, זה ממש אחורה
--
הלהביור פוגע בטוטודייל, אבל הוא קופץ מליקטיטונג ומתחיל ללכת לכיוןן המים. לאודרד מתכוון לנשוך אותו, אך הוא נכווה מהשריפה של טוטדייל, ואז טוטדיל קופץ למים ומכבה את השריפה. [/b][/quote]
'כנראה אכפת לו מהיער הזה' אחשוב לעצמי "מגבי,תשרוף את העץ הזה!" אגיד ואצביע על עץ במרחק מהגדה שיכריח את טוטודייל לצאת "לאודרד,תשתמש בנשיכה כשהוא יוצא!"
----------
אז אין מצב לסליפ טאלק?
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 7 2009, 03:17 PM
[b] תמיר
אחרי שאתה מלטף לו את הראש הוא קופץ מעט אחורה, אבל אז הוא מסתכל על האוכל, מהרהר מעט ואוכל ממנו, ולאחר מכן הוא שוב קופץ אחורה. [/b][/quote]
"אל תדאג פאנפי,אני חבר" אני אומר בחיוך חברי
"אתה רוצה להצטרף לצוות שלי,ואני אדאג לך ואאמן אותך עד שתיהיה ממש חזק!" אני מחייך
ניתאי
זה מתקפה די מוזרה ללמד, והפוקימון צריך לישון כדי להשתמש בה, ואני בכל אופן לא תומך בשינה באמצע הקרב-- כי זה בזבזני. תנסה ללמד את זה, לפי זה אני אקבע.
ולמה נראה לך שאכפת לו מהיער? הוא הלך לנהר לכבות את עצמו ם.ם
--
הלהביור פוגע בעץ, וטוטודייל מסתכל ומתחיל לצחוק. אחר כך לאודרד נושך אותו, וטוטודייל נושך אותו, והם נמצאים בקרב נשיכה כרגע.
תמיר
פאנפי שוקל את דבריך לרגע, ואז מביט בך בפקפוק. פאנפי הזה אומן באמנויות המתמטיקה זמן רב והוא יודע שכל טענה דורשת הוכחה.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 7 2009, 06:30 PM
[b] תמיר
פאנפי שוקל את דבריך לרגע, ואז מביט בך בפקפוק. פאנפי הזה אומן באמנויות המתמטיקה זמן רב והוא יודע שכל טענה דורשת הוכחה. [/b][/quote]
פששש...פאנפי מלומד...זה יכול לעזור לי בקרבות =]
---
"אתה רוצה הוכחה?תפגוש את הפוקימונים שלי!:" אני אומר,ומוציא את כל הפוקימונים שלי החוצה
"תכיר את פוליאג,הופיפ וגיבל" אני מציג אותם בפניו "תגידו לו איזה מאמן טוב אני"
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 7 2009, 05:30 PM
[b] ניתאי
זה מתקפה די מוזרה ללמד, והפוקימון צריך לישון כדי להשתמש בה, ואני בכל אופן לא תומך בשינה באמצע הקרב-- כי זה בזבזני. תנסה ללמד את זה, לפי זה אני אקבע.
ולמה נראה לך שאכפת לו מהיער? הוא הלך לנהר לכבות את עצמו ם.ם
--
הלהביור פוגע בעץ, וטוטודייל מסתכל ומתחיל לצחוק. אחר כך לאודרד נושך אותו, וטוטודייל נושך אותו, והם נמצאים בקרב נשיכה כרגע. [/b][/quote]
זה עומד להיות מוזר...
---------------
"לאודרד,תכניס את טוטודייל לפה שלך ואז תירק אותו אל מחוץ למים! מגבי,תחכה שהוא יעשה את זה ואז להביור!"
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 7 2009, 02:17 PM
[b] מקס
טיפשות זה טוב. חכמה רק גורמת לאחד לא להבין עד כמה הוא באמת טיפש.
והפוקמונים נחים אחרי זמן מה בפוכדור. הם לא נשארים עייפים לנצח.
--
"לרביטר -- פוקימון עור הסלע. הוא נולד מתחת לאדמה, ויכול לצאת רק אחרי שניזון מהאדמה שהוא כלוא בא." אומר לך הפוקדע "תודה שהשתמשת בפוקדע".
ספירו יוצא החוצה, ונראה שלרביטר לא מבחין בו. [/b][/quote]
"ספירו, רוח ואז ניקור!"
תמיר
תזכור שאחרי הכל, כל הפוקימונים נשלטים על ידי, אז ההתנהגות של הפוקימונים כמעט תמיד זהה, וההתנהגות הזאת היא בדרך כלל ההתנהגות שלי. כל הדמויות שנשלטות על ידי לרוב מתנהגות כמוני.
ולא שחכת מישהו כשהוצאת את הפוקימונים שלך?
--
הם אומרים לו משהו בפוקימונית, ואז פאנפי מביט בהם, ולאחר מכן עדיין מביע פקפוק. במתמטיקה הרוב לא בהכרח קובע.
ניתאי
אבל הוא כבר לא מחוץ למים, הוא יצא כדי לנשוך את לאודרד.
--
לאודרד מנסה לבלוע את טוטודייל, אבל לאודרד לא אינסופי דיו ביחס לטוטודייל, ולכן חלק מטוטודייל עדיין בחוץ. אחר כך טוטודייל כנראה נושך איזה חלק בפה של לאודרד, מה שגורם לו להוציא אותו, ואז מגבי משתמש בלהביור שפוגע בטוטודייל.
מקס
הרוח של ספירו גורמת ללרביטר לזוז מעט, ואז הוא מבחין בספירו, אך לא נמצליח להתחמק מהניקור, ולאחר מכן לרביטר משתמש בדחיפה ופוגע.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 8 2009, 08:05 AM
[b] ניתאי
אבל הוא כבר לא מחוץ למים, הוא יצא כדי לנשוך את לאודרד.
--
לאודרד מנסה לבלוע את טוטודייל, אבל לאודרד לא אינסופי דיו ביחס לטוטודייל, ולכן חלק מטוטודייל עדיין בחוץ. אחר כך טוטודייל כנראה נושך איזה חלק בפה של לאודרד, מה שגורם לו להוציא אותו, ואז מגבי משתמש בלהביור שפוגע בטוטודייל. [/b][/quote]
"ליקטיטונג,תלקק את טוטודייל ותנסה להעיף אותו לכיוון מגבי,מגבי,תשתמש בגלגל להבה כשהוא מגיע אליך!"
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 8 2009, 08:05 AM
[b] מקס
הרוח של ספירו גורמת ללרביטר לזוז מעט, ואז הוא מבחין בספירו, אך לא נמצליח להתחמק מהניקור, ולאחר מכן לרביטר משתמש בדחיפה ופוגע. [/b][/quote]
"ספירו, תעוף מעליו ותעשה צלילה לעברו בניקור!" אני אומר
ניתאי
ליקטיטונג מעיף את טוטודייל לכיוון מגבי ומגבי פוגע. טוטודייל נראה די עייף מכל הקרבות האלה, אך הוא לא מוותר ומשתמש באקדח מים ופוגע במגבי.
מקס
לרביטר מתחיל לזרוק אבנים מהאדמה לעבר ספירו בזמן הצלילה אך מחטיא, ולאחר מכן מתחמק מהניקור של ספירו. לרביטר מתכוון להשתמש בזריקת אבנים.