-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 5 2009, 03:24 AM
[b] [i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]אתה מסתובב בעיר ומחפש פוקימונים לאימונים אבל אתה לא מוצא, לפתע אתה רואה במה ענקית ועליה פוקימוני קרקס שמופיעים וקהל שצופה במהם, לפתע אחד מאנשי הקרקס עולה על הבמה.
"פוקימוני הקרקס חזקים מאוד ובעלי יכולות מיוחדות, יש מאמנין שרוצים להלחם מול אחד מהם?" שאל האיש, אבל אף אחד לא ענה.[/i] [/b][/quote]
"אני! אני!" אני צורח וקופץ בזמן שאני מרים את ידי בשביל שישימו אלי לב.
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 5 2009, 03:07 AM
[b]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]אתה ודון יוצאים ממרכז הפוקימונים ומתחילים ללכת אל היציאה מן העיר, העיר כבר ריקה מאדם כי התחרות הגדולה נגמרה, אתה ודון ממשיכים ללכת עד שאתם מגיעים חיציאה מן העיר אומגה, ואז אתם מתחילים ללכת על דרך 2, לפתע אתם רואים מלא מאמנים שנימצאים בהמשך השביל הם ניראים עצבניים מאוד.
אתם רצים לראות מה קרה ורואים שבאדמה יש מלא חורים קטנים ומוזרים.[/i] [/b][/quote]
"מה זה?" אני שואל אותם
-
[i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]"אז קדימה עלה לבמה" אמר האיש, אתה רץ במהירות אל הבמה ועולה עליה, "בוא ניראה מה אתה שווה, צא איפום" אמר איש הקירקס והוציא איפום שניראה חזק מאוד.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/6/60/190.png[/img]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]"יש פה דיגלטים שכל פעם שמנסים להתקדם בשביל הם יוצאים ותוקפים אותנו, כל פעם שאחד מאיתנו תוקף את אחד מהם יוצאים איזה 20 כאלה ותוקפים אותנו, זה מעצבן" אמר אחד המאמנים.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/6/68/050.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 5 2009, 03:38 AM
[b]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]"יש פה דיגלטים שכל פעם שמנסים להתקדם בשביל הם יוצאים ותוקפים אותנו, כל פעם שאחד מאיתנו תוקף את אחד מהם יוצאים איזה 20 כאלה ותוקפים אותנו, זה מעצבן" אמר אחד המאמנים.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/6/68/050.png[/img] [/b][/quote]
"טוב..פולי צא! אקדח מים לתוך החורים האלה!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 5 2009, 03:38 AM
[b] [i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]"אז קדימה עלה לבמה" אמר האיש, אתה רץ במהירות אל הבמה ועולה עליה, "בוא ניראה מה אתה שווה, צא איפום" אמר איש הקירקס והוציא איפום שניראה חזק מאוד.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/6/60/190.png[/img] [/b][/quote]
'זאת אחלה הזדמנות לבדוק את גלייסקור' אחשוב לעצמי ואוציא את הפוקדור של הפוקימון הטרי שזה עתה קיבלתי.
"צא גלייסקור!" אצעק ואוסיף "תקוף בגיליוטינה! אם תפספס, תשתמש בשיסוע-X!"
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 5 2009, 12:15 AM
[b] [i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]טוטודייל תקוף באקדח מים וגלסיאון תוקף ברסיסי קרח ומפוצץ את אקדח המים, רסיסי הקרח פוגעים בטוטודייל ומפילים אותו על האדמה.
"עם אנחנו לא נעבור את הגשר הזה אני אחסל אותך, חסל כבר את הגלסיאון החלש הזה" צעק לך פרולינו שניראה עצבני.[/i] [/b][/quote]
"עם מה בדיוק?" אשאל אותו בזלזול ואוסיף "אם הוויביל מסוג קרח שלך שחוסל בגלל מתקפת קרח יחידה?" אוסיף ואז אחזור לקרב "טוטודייל! תקפוץ ואז תשתמש מעליו באקדח מים ואז זעם!"
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 5 2009, 12:15 AM
[b]
[i][b]~SciZor~[/b][/i]
[i]"אתה צריך לבדוק מי גורם את הבעיות, ולמה זה ככה ולנסות לפתור את זה, לזרוק את אחד מהם לא יפתור את הבעיה, זה רק יגדיל אל המתח, תעשה קרב בין שני הפוקימונים, אני חושב שזה יפתור הרבה בעיות, תשתמש בשני הפוקימונים בקרב כפול מולי ככה הם יהיו חייבים לשתף פעולה, מה אתה אומר?" שאל רג'י.[/i]
[/b][/quote]
"אני חושב שיש לי רעיון אחר אבל אם הרעיון שלי לא יצליח נעשה תרעיון שלך,רג'י איזה פוקימונים עוד יש לך אני רוצה שתוציא את חד מהם אבל לא את לוקסיו ואני הוציא את פיצ'י אתה תגיד להם ליתקוף אותו ואז ככה אולי נצליח לאלף אותו שיתנהג בסדר וגם הוא ירגיש כמו שקוקי הרגישה כשהוא תקף אותה וצחק עלייה עד כדי כך שהיא רצתה לברוח עם הונ'צקרו אחת,מה אתם אומרים גם את קוקקי את מסכימה לזה??"
אני אגיד .
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 5 2009, 01:25 AM
[b] [i][b]Suicide[/b][/i]
[i]אתה הולך לכיוון הפארק, כבר לילה, אתה רואה שהפארק סגור ושהוא יפתח רק מחר בצהריים, לפתע אתה רואה את טומי והתאומות הם כניראה עומדים לעזוב את העיר.[/i]
[/b][/quote]
"אני נשאר פה,יש לי עניין לסגור עם הסטארביה הזה והוא יהיה שלי!"אני אומר להם,"אתם יכולים ללכת,מחר אני אבוא לעיר ונפגש במרכז העיר."אני אומר להם
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 5 2009, 01:25 AM
[b]
[i][b]The Cheshire Cat[/b][/i]
[i]אני העדכן לך אותה מיד.
~~~~~~~~~~~~~~~~~
טוטודייל מתחיל לקפוץ עד שהוא מגיע לגובה של ותוקף בשריטה ומפיל את הסוואבלו המבוהל, סוואבלו תוקף את טוטודייל במכת כנף ופוגע בטוטודייל חזק.[/i]
[/b][/quote]
"יופי טוטדייל! עכשיו אקדח מים!" אני קוראת
-
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]פוליוואג יוצא מהפוקדור ותוקף את האדמה שהופכת לבוצית, אתה מנסה לעבור שוב באזור לפתע חבורה ענקית של דיגלטים יוצאת ותוקפת אותך ואת הפוליוואג שלך שניפצע קשה.
"הדרך היחידה להבריח אותם היא לנצח את המנהיג שלהם אבל אף אחד לא הצליח להוציא אותו החוצה." אמר אחד המאמנים.[/i]
[i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]גיילסכור תוקף בגיליוטינה אבל איפום חומק, גלייסכור תוקף בשסע-X אבל איפום חומק שוב, ואז איפום תוקף במהירות ופוגע בגלייסכור שנופל על ריצפת הבמה.[/i]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]טוטודייל קופץ ואז תוקף באקדח מים, אבל גלסיאון חומק, גלסיאון תוקף בקרן קרח ופוגע ברגלו של טוטודייל, טוטודייל מתקשה לזוז, גלסיאון תוקף ברסיסי קרח ופוגע חזק בטוטודייל.[/i]
[i][b]~SciZor~[/b][/i]
[i]"לא נראה לי, הם צריכים לשתף פעולה יחד, בקרב כפול הם יהיו חייבים לשתף פעולה." אמר רג'י.[/i]
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]"יקח לך הרבה זמן להגיע לעיר הבא, ויש יש בהמשך שמסוכן מאוד לעבור בו לבד, סטאראביות יש בכל מקום זה לא פוקימון כזה נדיר, אולי אפילו תמצא אחד יותר חזק בעיר הבא, אמרו לי שביער אמבורג יש פוקימון יותר חזקים, אני אנסה לתפוס שם פוקימון." אמר טומי.[/i]
[i]טוטודייל תוקף שוב באקדח מים אבל סוואבלו חומק, סוואבלו תוקף בניקור ופוגע בטוטודייל שנופל על הריצפה.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 6 2009, 07:15 PM
[b]
[i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]גיילסכור תוקף בגיליוטינה אבל איפום חומק, גלייסכור תוקף בשסע-X אבל איפום חומק שוב, ואז איפום תוקף במהירות ופוגע בגלייסכור שנופל על ריצפת הבמה.[/i] [/b][/quote]
"גלייסכור, תקום עכשיו! אל תוותר לו! תשלב גיליוטינה עם מתקפה מהירה, ואחרי זה שיסוע-X עם מתקפה מהירה!"
-
[b]
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]"יקח לך הרבה זמן להגיע לעיר הבא, ויש יש בהמשך שמסוכן מאוד לעבור בו לבד, סטאראביות יש בכל מקום זה לא פוקימון כזה נדיר, אולי אפילו תמצא אחד יותר חזק בעיר הבא, אמרו לי שביער אמבורג יש פוקימון יותר חזקים, אני אנסה לתפוס שם פוקימון." אמר טומי.[/i]
[/b][/quote]
"טוב בסדר,אני בא"אני אומר להם ומתחיל להתקדם לכיוון העיר הבאה
-
[b] [i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]טוטודייל קופץ ואז תוקף באקדח מים, אבל גלסיאון חומק, גלסיאון תוקף בקרן קרח ופוגע ברגלו של טוטודייל, טוטודייל מתקשה לזוז, גלסיאון תוקף ברסיסי קרח ופוגע חזק בטוטודייל.[/i] [/b][/quote]
"טוטודייל! זעם על הקרח כדי לשבור אותו ואז נשיכה על גלסיאון!" אצעק לטוטודייל ואז אוסיף לפרולינו "יש לך עוד פוקימון! עזור לי!"
-
[b]
[i][b]~SciZor~[/b][/i]
[i]"לא נראה לי, הם צריכים לשתף פעולה יחד, בקרב כפול הם יהיו חייבים לשתף פעולה." אמר רג'י.[/i]
[/b][/quote]
אתה יודע שזה שאתה מכריח לעשות בדרך שלך יכול ליגרום לשחקנים לפרוש מהמשחק שלך לי זה קרה ו2 השחקנים עשו לי את זה נמצאים גם אצלך אז תיזהר =]
~~~~~~
"טוב שיכנתם אותי "אני יגיד להםואז יוסיף "אבל אם קורה משהו לקוקי למשל :שהיא תברח,תפצע וכ'ו.אתם תיצטרכו לתפוס לטפל או כל משהו אחר כי זה היה רעיון שלכם" אני יגיד ויוציא את פיצ'י בזמן שאני מחבק את קוקי.
-
[b]
[i]טוטודייל תוקף שוב באקדח מים אבל סוואבלו חומק, סוואבלו תוקף בניקור ופוגע בטוטודייל שנופל על הריצפה.[/i] [/b][/quote]
אתה נישאר? D:
~~~~~~~~~~~~~~~
"טוטדייל תקום ותשלח אקדח מים!"