-
[color=orange][b]ג'יי ~[/b]
"מצלצל הטלפון לפני שהספקת לאסוף את מפקדי הנוק , אתה מרים את הטלפון , זהו אדוארד ממלכת הקרח שאומר ''שלום, שמי אדוארד ואני מלך ממלכת הקרח, דע לך שאעזור לך בכל בעיה כולשהי, ואשלח את חיילי לעזור לך בכל התקפה כולשהי. אם תרצה, תתקשר אליי בחזרה.'' הוא אומר ולא מחכה לתשובה כניראה שהוא היה עסוק מידי ורק רצה להעביר לך את המסר , הוא מנתק ואתה קורא לכל מפקדי הנוק . הם מיד נכנסים לחדר שלך , מאסטר נוקלס , מאסטר נוק A , מאסטר נוק B , ומאסטר נוק C ומיד מגיע עוד מישהו איתם ממלכת הקרח , זהו מקס האחראי על ענייני החוץ של ממלכת הקרח. "שלום שמי הוא מקס , אני ובני בריתי מממלכת האש והמים עושים סיבוב מסביב לזינון וכורתים בריתות עם שאר הממלכות , איתך כבר כרתנו , תרצה לשלוח איתנו נציג לשאר הממלכת ?" הוא שואל[/color]
[color=orange][b]אדוארד ~[/b]
ההודעה נמסרה אל ממלכת החשמל ואתה מורה למקס לכרות בריתות עם שאר הממלכות , כמובן שהוא לא מסרב ויוצא לסיבוב בשאר הממלכות עם הנציגים מהממלכות האחרות שכרתו איתך כבר ברית .[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 26 2009, 12:08 PM
[b] [color=orange][b]ג'יי ~[/b]
"מצלצל הטלפון לפני שהספקת לאסוף את מפקדי הנוק , אתה מרים את הטלפון , זהו אדוארד ממלכת הקרח שאומר ''שלום, שמי אדוארד ואני מלך ממלכת הקרח, דע לך שאעזור לך בכל בעיה כולשהי, ואשלח את חיילי לעזור לך בכל התקפה כולשהי. אם תרצה, תתקשר אליי בחזרה.'' הוא אומר ולא מחכה לתשובה כניראה שהוא היה עסוק מידי ורק רצה להעביר לך את המסר , הוא מנתק ואתה קורא לכל מפקדי הנוק . הם מיד נכנסים לחדר שלך , מאסטר נוקלס , מאסטר נוק A , מאסטר נוק B , ומאסטר נוק C ומיד מגיע עוד מישהו איתם ממלכת הקרח , זהו מקס האחראי על ענייני החוץ של ממלכת הקרח. "שלום שמי הוא מקס , אני ובני בריתי מממלכת האש והמים עושים סיבוב מסביב לזינון וכורתים בריתות עם שאר הממלכות , איתך כבר כרתנו , תרצה לשלוח איתנו נציג לשאר הממלכת ?" הוא שואל[/color] [/b][/quote]
" כן, נוק C לך איתו " אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 26 2009, 12:08 PM
[b] [color=orange][b]אדוארד ~[/b]
ההודעה נמסרה אל ממלכת החשמל ואתה מורה למקס לכרות בריתות עם שאר הממלכות , כמובן שהוא לא מסרב ויוצא לסיבוב בשאר הממלכות עם הנציגים מהממלכות האחרות שכרתו איתך כבר ברית .[/color] [/b][/quote]
''ג'יימס, ברנדון ולופטי, תמשיכו לאמן את החיילים שלכם בכל החוזק, אני רוצה שכשיום הדין יגיע, כל החיילים שלנו ייתיצבו נגד ג'רוד בכל החוזק.'' אומר ואשלח אותם לדרכם.
-
"אבל מי יאמן את נוק C אם ככה .. שלח מישהו אחר "[/color]
[color=gray][b]אדוארד ~[/b]
"תודה" ג'יימס אומר והם יוצאים מהחדר .[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 25 2009, 10:48 PM
[b] [color=darkred][b]אנטו ~[/b]
"הולך מצוין תודה אנטו" סטיב אומר "יש משהו חדש ?" הוא שואל .
ומוגש לכם פסטה ברוטב שמנת עם פטריות ופלפל , קצת גבינת פרמזן מפורזרת מעל וזה פשוט תענוג לאכול את זה [/color] [/b][/quote]
"לא ממש רק אני יוצה לדיט איתה היום ב 23:00 בחדר שלי."
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 26 2009, 12:39 PM
[b] [color=gray][b]אדוארד ~[/b]
"תודה" ג'יימס אומר והם יוצאים מהחדר .[/color] [/b][/quote]
אשכב לי על המיטה ואצפה בטלוויזיה בשיעמום.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 26 2009, 12:39 PM
"אבל מי יאמן את נוק C אם ככה .. שלח מישהו אחר "[/color] [/b][/quote]
"כך את מי שאתה רוצה, אין לי זמן לשטיות "
-
אתה שוכב במיטה בשיעמום ושוכח שרוברטה וג'ולייט נמצאות עדיין אצלך , הן יוצאות מהסלון ונכנסות לחדר שלך , בבגדים ממש חושפניים . "היי אדוארד" הן אומרות בקול חושני ומגרה .[/color]
[color=darkred][b]אנטו ~[/b]
"וואו באמת ?! אחי היא שווה !! תהנה גבר " סטיב אומר ומפרגן לך .[/color]
מאסטר נוקלס מציע את עצמו מכיוון שאין לו חיילים לאמן כי כולם בנוק A . אתה לא מסרב והוא יוצא איתם למסע . ארווין שואל אם תרצה לאכול את ארוחת הבוקר שלך .[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 26 2009, 01:15 PM
[b] [color=darkred][b]אנטו ~[/b]
"וואו באמת ?! אחי היא שווה !! תהנה גבר " סטיב אומר ומפרגן לך .[/color]
[/b][/quote]
"תודה אחי על התמיחה" אני אומר ומחיך, ואני מוסיף "אחי יש לך חברה?".
-
[b] [color=gray][b]אדוארד ~[/b]
אתה שוכב במיטה בשיעמום ושוכח שרוברטה וג'ולייט נמצאות עדיין אצלך , הן יוצאות מהסלון ונכנסות לחדר שלך , בבגדים ממש חושפניים . "היי אדוארד" הן אומרות בקול חושני ומגרה .[/color] [/b][/quote]
''היי..'' אני אומר בעייפות.
''אני ממש ממש עייף, נוכל לעשות אחר-כך?'' אומר ואפהק, ''תגידו, באיזה נוק אתן?'' אוסיף ואפנה אליהן.
-
מאסטר נוקלס מציע את עצמו מכיוון שאין לו חיילים לאמן כי כולם בנוק A . אתה לא מסרב והוא יוצא איתם למסע . ארווין שואל אם תרצה לאכול את ארוחת הבוקר שלך .[/color] [/b][/quote]
" כן, וכמו שאמרתי !, אני רוצה שתאמנו כל לוחם בממלכה ! "
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 26 2009, 11:36 AM
[b]
[color=purple][b]ג'ו ~[/b]
"אני" אומר מאסטר נוק C . "מדוע אתה שואל ג'ו ?" .[/color] [/b][/quote]
"מהי הטכניכה הכי חזקה שלך??" אשאל אותו ואז אקרא במחשבות שלי'.. דארתטייגר בוא לכן...'
-
[color=purple][b]ג'ו ~[/b]
"להבה שחורה" הוא אומר . ומיד דארתוולף מגיע מהחלון .
הם נבהלים אבל אז הם מבינים שהוא שלך אחרי שהוא מתחיל ללקק אותך .[/color]
הן לא יודעות על מה אתה מדבר " אתה מה נעשה אחר כך ?" הן שואלות ומתעלמות
"אנחנו בנוק B2" הן עונות על שאלתך .[/color]
"כןאדוני" אומרים מאסטרי הנוק ומיד יוצאים מהחדר .[/color]
[color=darkred][b]אנטו ~[/b]
"כן" הוא אומר ומצביע על איזה כוסית בלונדינית .[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 26 2009, 03:09 PM
"כןאדוני" אומרים מאסטרי הנוק ומיד יוצאים מהחדר .[/color] [/b][/quote]
" ארוין, אני רוצה שתביא לי מפה של הממלכה ותביא לפה את כל השרים בממלכה "
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 26 2009, 03:09 PM
[b] [color=purple][b]ג'ו ~[/b]
"להבה שחורה" הוא אומר . ומיד דארתוולף מגיע מהחלון .
הם נבהלים אבל אז הם מבינים שהוא שלך אחרי שהוא מתחיל ללקק אותך .[/color]
[/b][/quote]
"טוב, בקיצור תעלו את המשמר, תגבירו את קצב האימונים ל2 אימונים ביום ובנוסף אני חושב שכדי שתרגילו תחיילים להישתמש בחיות וחרבות אז תנסו לשלב זאת במערכת האימונים" אומר ואלווה אותם אחוצה ובדרך אסמן למאסטר נוק C להישאר בחדר.