[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"נו מה הוא אמר?"[/COLOR][/SPOILER]
Printable View
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"נו מה הוא אמר?"[/COLOR][/SPOILER]
[QUOTE=הראשון מהסוף;618346][B][COLOR=Purple]אנדרו-[/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple] סטן נראה מרוצה. "אנחנו נשמח לקבל מישהו עם כוח כמו שלך!" אומר סטן. "כן, הרבה זמן לא היה לנו אינפרנל עם מתת המעבר." מוסיף קיידן[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"מתת המעבר? מה זה בדיוק?"אשאל את קיידן.[/SPOILER]
[COLOR=Purple][B]אנדרו- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Purple]"ראית פעם אקס מן?" שואל אותך קיידן.
"עזוב," קוטע אותו סטן. "זה מאפשר לך להשתגר ממקום למקום."[/COLOR][/SPOILER][COLOR=Purple][/COLOR]
[QUOTE=הראשון מהסוף;618483][COLOR=Purple][B]אנדרו- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Purple]"ראית פעם אקס מן?" שואל אותך קיידן.
"עזוב," קוטע אותו סטן. "זה מאפשר לך להשתגר ממקום למקום."[/COLOR][/SPOILER][COLOR=Purple][/COLOR][/QUOTE]
[SPOILER]"אז תגיד פשוט להשתגר ממקום למקום.. אל תטריד את מנוחתי עם מילים לא מובנות.." אגיד לו. "ולא קיידן,לא ראיתי אקס מן."[/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]"לפני שנחליט מה עושים הלאה, אנחנו צריכים לגרום לך לממש את הפוטנציאל שלך." אומר סטן.[/COLOR][/SPOILER]
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;618477][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]"נו מה הוא אמר?"[/COLOR][/spoiler][/quote]
"הוא סיפר לי למה ג'ייקוב מתנהג ככה "אומר לו ואז התחיל לספר לו את כל מה שהזקן סיפר לי .
[/SPOILER]
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]כשאתה מסיים, אייס נראה מהורהר. הוא מתיישב לאט על מיטה קרובה וחושב על משהו. "הגעתי אתמול למסקנה שהמאגר לא יעזרו לנו כשהם תחת ההנהגה של פול." הוא אומר. "אני דיברתי אתמול עם ילד קטן מהמאגר, והבנתי שהמצב פה רע מאוד."[/COLOR][/SPOILER][COLOR=Gray][/COLOR]
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;618704][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]כשאתה מסיים, אייס נראה מהורהר. הוא מתיישב לאט על מיטה קרובה וחושב על משהו. "הגעתי אתמול למסקנה שהמאגר לא יעזרו לנו כשהם תחת ההנהגה של פול." הוא אומר. "אני דיברתי אתמול עם ילד קטן מהמאגר, והבנתי שהמצב פה רע מאוד."[/COLOR][/spoiler][/quote]
"כה גם על זה דיברנו "אומר לו.
"אבל תמיד יש את אלה שרוצים לעזור "אומר לאייס .
[/SPOILER]
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"קצת קשה לעזור עם ידיים קשורות." אומר לך אייס. "אני תוהה... אולי כדי לעזור לנו, אנחנו קודם צריכים לעזור להם?"[/COLOR][/SPOILER]
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;618808][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]"קצת קשה לעזור עם ידיים קשורות." אומר לך אייס. "אני תוהה... אולי כדי לעזור לנו, אנחנו קודם צריכים לעזור להם?"[/COLOR][/spoiler][/quote]
"איך בדיוק אנחנו יכולים לעזור להם ?"אשאל .
[/SPOILER]
[QUOTE=הראשון מהסוף;618488][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]"לפני שנחליט מה עושים הלאה, אנחנו צריכים לגרום לך לממש את הפוטנציאל שלך." אומר סטן.[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"ואיך בדיוק גורמים לזה לקרות?"[/SPOILER]
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"אני חושב שאתה יודע." הוא אומר. פול בדיוק נכנס לחדר. הוא מחפש במבטו משהו, ומתעכב לרגע על שניכם. אבל הוא לא אומר כלום, וממשיך לסרוק בעיניו את החדר. נראה שהוא לא מצא את מה שהוא חיפש, אז הוא מסתובב ויוצא.[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]"בשביל זה האימון שלך." אומר קיידן. "בוא איתי."[/COLOR][/SPOILER]
[QUOTE=הראשון מהסוף;618887][B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"אני חושב שאתה יודע." הוא אומר. פול בדיוק נכנס לחדר. הוא מחפש במבטו משהו, ומתעכב לרגע על שניכם. אבל הוא לא אומר כלום, וממשיך לסרוק בעיניו את החדר. נראה שהוא לא מצא את מה שהוא חיפש, אז הוא מסתובב ויוצא.[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]"בשביל זה האימון שלך." אומר קיידן. "בוא איתי."[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"טוב נו. מאז שקמתי רק מטרטרים אותי.." אגיד ואלך איתו.[/SPOILER]
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;618887][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]"אני חושב שאתה יודע." הוא אומר. פול בדיוק נכנס לחדר. הוא מחפש במבטו משהו, ומתעכב לרגע על שניכם. אבל הוא לא אומר כלום, וממשיך לסרוק בעיניו את החדר. נראה שהוא לא מצא את מה שהוא חיפש, אז הוא מסתובב ויוצא.[/COLOR][/spoiler]
][/quote]
"לא לא בדיוק "אומר לאייס.
[/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]אתם יוצאים מהחדר הגדול של האסירים והולכים במסדרון צר עם תקרה מאוד גבוהה. הוא מואר היטב, וכולו לבן ונקי. אתה מרגיש כאילו אתה בדרך לגן עדן מרוב הלבן. בסופו המסדרון מתפצל לשתי דרכים. אתם פונים לדרך השמאלית ומשם המקום נראה יותר כמו בניין משרדים. מימינכם ומשמאלכם יש עמדות עם שולחנות עבודה ומחשבים ופקידים עייפים עוסקים במגוון פעולות, ממשחק פינג פונג עד כתיבת מאמרים. אתם הולכים לסוף המתחם הגדול ומגיעים לדלת ברזל כבדה. אתם נכנסים. אתה רואה שהמבנה שנכנסתם אליו מזכיר מגרש כדורסל בסימון ובגודל, רק שאין בו סלים. קיידן ממשיך ללכת עד לצד השני של המגרש ואומר לך. "הכוחות של האינפרנלים נקראים מתנות. הם פועלים בהתחלה כאינסטינקט, בד"כ אם האינפרנל בסכנה." [/COLOR][/SPOILER]
[COLOR=Gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Gray]אייס מסמן בראשו לכיוון של פול. "אנחנו צריכים לגרום לפול להתיישר. אם נצליח לשכנע אותו להתעשת ולעשות את הדבר הנכון, נוכל לקבל את המאגר כבני ברית."[/COLOR][/SPOILER]