אפילו אווץ'!!
Printable View
אפילו אווץ'!!
אביב ,תעשה העתק הדבק וכתוב לי שוב בקשה
[QUOTE=elbaz2008;710641]אפילו אווץ'!![/QUOTE]
מזל טוב אתה אבא של ויקינגים
בשעה 4 משימה!
1:אני הולך ברחוב..מתקרב אליו נמר שחור ענקי ונותן לי ביס מתחת לכף היד ותולש בשר ואז לוקח אותי איתו...
2:אני הולך ברחוב ואני רואה חבורת ויקינגים עם גרזני בומרנג רודפים אחרי מפילים אותי על הרצפה,פתאום בא בחור יפה ואומר להם שלא יעזו לפגוע באבא שלם..(כנראה אני..)...
ליאור-הבחור לא היהויקינגי...הוא היה יפה כזה עם שער ארוך..כמו של הנסיך כספיאן למי שראה..
ארוין משימה בשעה 16:00
וכיף לך,סוף סוף אתה מתחיל קצת מוקדם
ואם אתה רוצה שאני אבוא עוד פעם לעזור לך מתישהו רק תגיד Xd
[quote=ErWiN;710645]בשעה 4 משימה![/quote]
נקווה שאני לא יהיה היחידי בקבוצה, התבוסה של הקבוצה שלי קראה בגלל שאני הייתי היחידי בקבוצה שהשתתף.
[quote=elbaz2008;710646]1:אני הולך ברחוב..מתקרב אליו נמר שחור ענקי ונותן לי ביס מתחת לכף היד ותולש בשר ואז לוקח אותי איתו...
2:אני הולך ברחוב ואני רואה חבורת ויקינגים עם גרזני בומרנג רודפים אחרי מפילים אותי על הרצפה,פתאום בא בחור יפה ואומר להם שלא יעזו לפגוע באבא שלם..(כנראה אני..)...
ליאור-הבחור לא היהויקינגי...הוא היה יפה כזה עם שער ארוך..כמו של הנסיך כספיאן למי שראה..[/quote]
ראית סרט אימה כלשהו בשבוע האחרון ?
לא...שיחקתי בage Of Empirs או איך שלא כותבים את זה..XDD
[QUOTE=elbaz2008;710646]1:אני הולך ברחוב..מתקרב אליו נמר שחור ענקי ונותן לי ביס מתחת לכף היד ותולש בשר ואז לוקח אותי איתו...
ליאור-הבחור לא היהויקינגי...הוא היה יפה כזה עם שער ארוך..כמו של הנסיך כספיאן למי שראה..[/QUOTE]
אה טוב
[quote=elbaz2008;710655]לא...שיחקתי בage Of Empirs או איך שלא כותבים את זה..XDD[/quote]
תפרט לי מה ראית במשחק .
[quote=elbaz2008;710655]לא...שיחקתי בage Of Empirs או איך שלא כותבים את זה..XDD[/quote]
נוסטלגיה... כמה שאהבתי את המשחק הזה פעם... ואני עדיין אוהב, אבל אין לי כוח לשחק בו.
אני הולך לכמה דקות /שניות
ביי ארוין
התקפתי חבורה שלויקינגים בצבע צהוב...בחלום הם היו בחום...