-
[quote=SexStyle;952916]דורש סופגניה[/quote]
שמן.
-
[QUOTE=SturmBrightBlade;952903]אני אביר סולאמניה הטהור סער בהיר להב ואני אחסל את הספאם האפל בעזרת רומח הדרקון הקרואי גם רומח קוטל הספאמרים האפלים.[/QUOTE]
יתכן שאתה אוחז את רומח הדרקון? לא.
ואת הספאם אי אפשר להביס, הספאם מתרבה במהירות כ"כ גבוהה עד שכמות הספאם הטהור היא אין סופית, וכך גם הספאם האפל הוא אין סופי
אבל..הדרך היחידה להוריד את אגמות הספאם האפל היא להוריד את הנקרומנסר נילאסק פרוז'ו טומנטו אוף חרוג השלישי. אבל גם עם סאק (הנקרומנסר הנאמן שחולק איתו את הנשמה) היה אפשר לעשות מעשה.
-
[QUOTE=King of skulls;952910]כן משעמם לי ולך?[/QUOTE]
ממש לא.
עכשיו, כשנגמרו הלימודים והמבחנים(לבנתיים), אני יכול לנוח ולהנות.
-
מי שאומר שזה לא כואב
[IMG]http://i1.ytimg.com/vi/38Wc2GkEIa8/hqdefault.jpg[/IMG]
-
תומר מי זה יובל המבולבל xD?
-
[QUOTE=NiGhtShiFt;952914]ניר זוכר את האביר המגן מפני התקפותייך החוזרות ונשנות בעזרת יובל המבולבל?[/QUOTE]
איך לא? רפורט הזה היה חזק... היה לו איומים יפים מאוד.
מה שהצחיק אותי יותר, זה שהוא אהב לראות בקוגן.
-
[QUOTE=NiGhtShiFt;952923]תומר מי זה יובל המבולבל xD?[/QUOTE]
אני לא יודע
-
[QUOTE=nilasak;952920]יתכן שאתה אוחז את רומח הדרקון? לא.
ואת הספאם אי אפשר להביס, הספאם מתרבה במהירות כ"כ גבוהה עד שכמות הספאם הטהור היא אין סופית, וכך גם הספאם האפל הוא אין סופי
אבל..הדרך היחידה להוריד את אגמות הספאם האפל היא להוריד את הנקרומנסר נילאסק פרוז'ו טומנטו אוף חרוג השלישי. אבל גם עם סאק (הנקרומנסר הנאמן שחולק איתו את הנשמה) היה אפשר לעשות מעשה.[/QUOTE]
אביל אני סער בהיר להב מרזיק רומח הדרקון , ואת שריד רומח הדרקון של אומה אשר קיבלתי בחומת הקרח כאשר חיפשנו את בועת הדרקון. וניצחנו את האלף האפל פאל תאס.
-
ליאור אתה מגיב במשחק שלך?
-
-
רוב רומחי הדרקון הם לא מצאו בחומת הקרח, רק אחד היה שם...
-
[QUOTE=King of skulls;952931]ליאור אתה מגיב במשחק שלך?[/QUOTE]
ליאור...
-
[QUOTE=King of skulls;952934]ליאור...[/QUOTE]
לא
-
[quote=שלושה מחוזות;952935]לא[/quote]
למה?
-
[QUOTE=King of skulls;952937]למה?[/QUOTE]
אין לי חשק