אחחח... הסיפור שלי... Martin's Story... כל פעם שאני קורא אותו... אני מתמלא גאווה ותיעוב עצמי. אני כל כך שונא ואוהב את עצמי על זה שכתבתי משהו כל כך נורא וגאוני. לדעתי אני אזנח את המתמטיקה ואהיה סופר.
Printable View
אחחח... הסיפור שלי... Martin's Story... כל פעם שאני קורא אותו... אני מתמלא גאווה ותיעוב עצמי. אני כל כך שונא ואוהב את עצמי על זה שכתבתי משהו כל כך נורא וגאוני. לדעתי אני אזנח את המתמטיקה ואהיה סופר.
אהלן
[url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=43445[/url]
תקרוא ותגיבו,בבקשה.
על מה 'מרטינס סטורי' מדבר? באיזה סגנון זה?
בי, הלכתי.
[quote=Blackbeard;1181069]על מה 'מרטינס סטורי' מדבר? באיזה סגנון זה?[/quote]
זה בעקרון סיפור פנטזיה כזה. מבוסס בקוים כלליים על מייפל סטורי, אבל אני בטוח שאם לא הייתי אומר לך את זה לא היית עולה על זה. ניסיתי לפרסם אותו פעמיים בפורום, בשני המקרים הסיפור מת מהעדר תגובות.
היי לכולם
ביי גלעד
אם זה באמת סיפור איכותי אני אשמח לקרוא אותו, אם יש לך קישור של נושא פרסום ישן שלו כאן בפורום למשל
אתה יכול לקרוא את שלי? הוא מבוכים ודרקונים אבל טכנית זה פנטזיה.
[quote=Blackbeard;1181082]אם זה באמת סיפור איכותי אני אשמח לקרוא אותו, אם יש לך קישור של נושא פרסום ישן שלו כאן בפורום למשל[/quote]
למה אתה קורא איכותי? מכיוון שזה סיפור שאני כותב לסרוגין במשך 5 שנים, חל שינוי דרסטי בסגנון שלי. בהתחלה באמת רציתי לכתוב סיפור, וארבעת הפרקים הראשונים שפויים למדי, אבל פרק 5 נכתב כבר חצי שנה אחרי זה. לכן פרק 5 נראה קצת פחות שפוי מהשאר. לא הגעתי לפרקים הממש לא שפויים, אבל יש לי פרק שבו אחת הדמויות משלבת הוכחה לכאורה מתמטית בדיבור שלה. ובמקום אחר אני עושה הקשרים לאולימפיאדה שהתרחשה בזמן שכתבתי פרקים מסויימים. במקום אחר, כשמרטין לומד לעבודה שלישית, אז המורה שלו מתאר קרב כאילו זו הוכחה במתמטיקה. (או לפחות בנוסח איך שהמרצה שלי באוניברסיטה תיאר דברים). חלק מהדברים האלו הם הסיבה שאני כל כך שונא ואוהב את הסיפור הזה.
מישהו מוכן לקרואולהגיב לסיפור שלי?
[QUOTE=scizor-x;1181089]מישהו מוכן לקרואולהגיב לסיפור שלי?[/QUOTE]
איך קוראים לו?
מבוכים ודרקונים-ציידי המפלצות
[QUOTE=scizor-x;1181092]מבוכים ודרקונים-ציידי המפלצות[/QUOTE]
אה, לאעא אין לי כוח לקרוא אותו