אנדיאתה משאיר את שרה אצל האחות ג'וי והולך לחדר,לאחר שלושש עות האחות ג'וי נכנסת לחדר עם שרה ואומרת ''היא בסדר עכששיו,גם היה לה מין שבב בעור אז הוצאתי אותו''
Printable View
אנדיאתה משאיר את שרה אצל האחות ג'וי והולך לחדר,לאחר שלושש עות האחות ג'וי נכנסת לחדר עם שרה ואומרת ''היא בסדר עכששיו,גם היה לה מין שבב בעור אז הוצאתי אותו''
אני מודה לג'וי ויוצא החוצא לאמן את הפוקימונים
אני מוציא את ליף וקומבי ואומר להם
ליף סופת עלים
קומבי תנסה רוח כסופה
אנדי-לי משתמש בסופת עלים שפוגעת בכומבי,כומבי מתאושש ומנסה רוח כסופה אבל לא מצליח אז הוא משתמש ברו חשפוגעת בליף
[QUOTE=ttrrtte;1235324]אופק-צ'אריזארד משתמש בלהביור והקאדברים עפים לאחור,ויוצאים אלייך וצ'אריזארד בעל חושי[/QUOTE]
צאריזרד למעלה עכשיו
אופק-צ'אריזארד עולה ועולה והעל חושי לא מגיע אלייכם
נ.ב פתחתה את עמ' 60 נראה לי זה היה.. אולי 70 שחכתי אז אתה רוצה לטיאס זוהרת או לטיאוס זוהר?
לאטיאוס זוהר
צאריזרד עכשיו תגמור את זה להביור
אופק-בסדר
צ'אריזארד משתמש בלהביור וכל הפוקימונים מתעלפים,אתה משחרר את האישה שלוקחת אל התינוק שלה ואומרת ''תודה רבה קח את זה'' היא מושיטה לך פוקדור ורצה לעיר
באגי תנסי עד שתצליחי וליף תישתמש בהתקלות
אנדי-באגי משתמשת שוב ושוב ברוח אבל פתאום יוצאת לה רוח כסופה!!!! ליף פוגע בהתקות עד שבאגי מתעלפת
כל הכבוד באגי
אני מחזיר אותה לפוכדור והולך למרכז לרפאות
את הפוקימונים והולך למכון האבן
ומוציא את ליף ואומר לו להישתמש בסופת עלים בכל הכוח
אני יפתח את הפוקדור
אנדי-המנהיג מותיא ג'אודוד הוא נפגע טיפה אבל מתאושש ויותא בהתקלה
אופק- מתוך הפוקדור יוצא לטיאוס זוהר
[QUOTE=ttrrtte;1235904]ג'ון-אתה מתקרב בצוות כפול אל דני,שלא נראה מופתע ומפזר בסיבוב את הרוח,עלי התער נהדפים חזרה מהרוח והורסים את כל הצוות הכפול ופוגעים גם בך[/QUOTE]
אני ארוץ מהר אליו עם דחיפה.
ג'ון-אתה רץ מהר אבל דני עוצר אותך ואומר ''יש לך יכולות,תסכים שאהיה המאמן שלך?''
אני מסביר ללאטיאוס מי אני ואטוס לעיר ואספר למיי מה שהיה