-
[QUOTE=LordAbizi;1250774]אני מסכים.
אם המשתמשים אינם רוצים להתעניין בשום דבר מחוץ לנו"ד, (וההנחה היא שהמשתמשים יודעים מה הם רוצים לעשות, ויכולים להחליט בשביל עצמם) אז אין שום סיבה לכפות עליהם להתעניין במשהו אחר. זו אותה הגישה שאני משתמש בה בחת"ם.[/QUOTE]
תגיד מה קורה עם המשחק שלי?ל ענית לי בהקשר שלו יומים
-
אלכס אני מסכים איתך שדברים פה לא קורים כמו שצריך בגלל המנהלים ,יערכו שינויים
אבל להבטיח שהפורום יחזור להיות שופע אי אפשר ,אנחנו קהילה באינטרנט , יש לאנשים דברים חשובים יותר לעשות מאשר לגלוש בפורום באינטרנט , המקום הזה נועד לבריחה, וכשמישהו רוצה לברוח לתוך הפורום הוא יעשה בו מה שהוא הכי אוהב , מנהלי הפורום סובלים מזה כמובן , אבל אנחנו נצטרך לעשות דברים חדשים שלא היו כדי למשוך קהל ולא לסגור את הנו"ד כדי להעביר את הקהל לפורומים השוניםפ
-
סבבה,אם ככה זה פועל,אז תעשו סקר ותקבעו איזה פורומים לא צריך ופשוט תמחקו את הפורמים שהם לא אוהבים להכנס אליהם ולא יהיו תלונות מצידי...
-
אנחנו נשקול כל הצעה שתבוא מצד המשתמשים אך כמובן לא נבצע ישר בלי מחשבה .
השבוע הקרוב יערכו שינויים רבים .
-
-
סבבה,אני אחכה לשינויים האלה...
-
[quote=NightWalker;1250776]אבל המשתמשים תקועים בתוך הנו"ד.לכן צריך להשבית את הנו"ד זמנית כדי לתת להם את חופש הפעולה גם במקומות אחרים שיאפשרו לשיפור הפורום והתרחבות הקהילה...
וכן יש להם חופש דיבור עדיין,יש את הה"פ...
מה שאני מציע זה לתת לנו"ד להיות פחות X שעות ובכל שאר הזמן Y שעות לשאר הפורמים...ככה כולם יהיו שמחים...
[URL="http://www.myforum.co.il/member.php?u=4520"][COLOR=#191970]LordAbizi-[/COLOR][/URL]
אם ככה,אז בשביל מה כל הפורמים האלה קיימים?[/quote]
הם קיימים כל בכל זאת משתמשים בהם מדי פעם. אין שום חשיבות לתדירות השימוש בפורומים...
[quote=Madara Uchiha;1250778]תגיד מה קורה עם המשחק שלי?ל ענית לי בהקשר שלו יומים[/quote]
אתמול לא היה לי די זמן, ואני מתכוון בזה הרגע להסתכל עליו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1250790]הם קיימים כל בכל זאת משתמשים בהם מדי פעם. אין שום חשיבות לתדירות השימוש בפורומים...
אתמול לא היה לי די זמן, ואני מתכוון בזה הרגע להסתכל עליו.[/QUOTE]
אוקי
-
אם התדירות בשימוש בהם נמוכה סימן שהם אינם חיונים לפורום...
-
היי כולם :)
מחר יש לי בר מצווה! (התאריך הלועזי)
-
-
[QUOTE=NightWalker;1250801]מזל טוב =][/QUOTE]
תודה =]
סבתא שלי מכינה עוגות מעולות, והיא אמרה לי שמחר היא תכין לי איזה שאני רוצה, מה לקחת? הבחירה קשה, מישהו יכול לעזור לי P: ?
-
-
יש לי שלוש אופציות:
עוגת ביסקוויטים, עוגת ספוג לימון/בננה, או רולדה
תעזרו לבחור!
-
אני אישית הייתי הולך על ביסקווטים