חח עמית אתה עדיין משחק בGPXPlus?
למה זה בחתימה שלך?
Printable View
חח עמית אתה עדיין משחק בGPXPlus?
למה זה בחתימה שלך?
הלכתי
ביי איתי
מי כבר נרשם לפרוייקט בפורום ספרות, בית הספר לפורום ספרות?
מי שלא, מומלץ לו להירשם.
הכרזתי ג'יהאד על הכיתה שלי בלי לדעת מה זה. אז הלכתי לויקיפדיה, וגיליתי שג'יהאד זה מושג די חלש יחסית. אז ככה שאני עדיין יכול לעשות מה שבא לי למרות שיש עליהם ג'יהאד.
[QUOTE=LordAbizi;1260513]הכרזתי ג'יהאד על הכיתה שלי בלי לדעת מה זה. אז הלכתי לויקיפדיה, וגיליתי שג'יהאד זה מושג די חלש יחסית. אז ככה שאני עדיין יכול לעשות מה שבא לי למרות שיש עליהם ג'יהאד.[/QUOTE]
שלום אדוני, תתחדש על הכינוי "ג'יהאד"
אני ממליץ לך להירשם לפרוייקט שהוקם בפורום ספרות, הוא יכול לעניין אותך.
היי אוהד ומישהו שאני לא מבין על מה הוא מדבר. מה קורה?
[QUOTE=PizzaBlaster;1260521]היי אוהד ומישהו שאני לא מבין על מה הוא מדבר. מה קורה?[/QUOTE]
הכל טוסט, אם אתה רוצה יצא פרק חדש בסיפור שלי.
אני לא מרגיש טוב... ניסיתי להמשיך לקרוא את הסיפור שלך אבל אני כל כמה דקות חייב ללכת להקיא, ואי אפשר להתרכז ככה.
תמיד כשאני חולה אני נרדם מוקדם, ועד לפני דקה נרדמתי על המקלדת, עד שהחתולה שלי התחילה לקלח אותי. (מלשון מקלחת, היא התחילה ללקק לי את כל השיער, עכשיו יש לי קוצים!)
יש לי דלי לידי, ואני חושב שאני אשבור את השיא שלי בכמות קיא ליום אחד (מקווה שלא). פעם מילאתי בערך חצי דלי, שזה יחסית המון! ואז התייבשתי והלכתי לבי"ח. אני מרגידש יותר טוב מהבוקר.
הבחור השני הכריז מלחמת דתות על הכיתה שלו, מה זה אומר מבחינתו? הוא נוצרי? איסלאמי?
ד"א, מצטער על התמונה בהמשך להתחלה בבי"ס לכתיבה, פשוט לא היה לי כוח לתאר...
חוץ מהתמונה, יש לי עוד מה לשפר?
[QUOTE=sandslash;1260522]הכל טוסט, אם אתה רוצה יצא פרק חדש בסיפור שלי.[/QUOTE]
יו, נרשמתי לפרויקט שלך
[QUOTE=PizzaBlaster;1260524]אני לא מרגיש טוב... ניסיתי להמשיך לקרוא את הסיפור שלך אבל אני כל כמה דקות חייב ללכת להקיא, ואי אפשר להתרכז ככה.
תמיד כשאני חולה אני נרדם מוקדם, ועד לפני דקה נרדמתי על המקלדת, עד שהחתולה שלי התחילה לקלח אותי. (מלשון מקלחת, היא התחילה ללקק לי את כל השיער, עכשיו יש לי קוצים!)
יש לי דלי לידי, ואני חושב שאני אשבור את השיא שלי בכמות קיא ליום אחד (מקווה שלא). פעם מילאתי בערך חצי דלי, שזה יחסית המון! ואז התייבשתי והלכתי לבי"ח. אני מרגידש יותר טוב מהבוקר.
הבחור השני הכריז מלחמת דתות על הכיתה שלו, מה זה אומר מבחינתו? הוא נוצרי? איסלאמי?
חוץ מהתמונה, יש לי עוד מה לשפר?[/QUOTE]
בינתיים אני לא עובר על דברים אחרים חוץ ממבט כללי.
תרגיש טוב, אני אתפלל לרפואתך בבית הספר.
הלכתי לישון אצל חבר.
[quote=PizzaBlaster;1260524]אני לא מרגיש טוב... ניסיתי להמשיך לקרוא את הסיפור שלך אבל אני כל כמה דקות חייב ללכת להקיא, ואי אפשר להתרכז ככה.
חוץ מהתמונה, יש לי עוד מה לשפר?[/quote]
אה, היו לי כמה ימים שבהם הקאתי כל חצי שעה במשך כמה שעות. פעם הקאתי איזה 10 פעמים בלילה. למזלי זה לא קרה לי לאחרונה. הרגש טוב.
ולא הכרזתי מלחמת דתות, אלא הכרזתי "מאבק" על הכיתה שלי. זה מה שגיליתי כשבדקתי בויקיפדיה; ג'יהאד זה מושג די חלש ולא מחייב. [URL]http://en.wikipedia.org/wiki/Jihad[/URL].
תודה כולם :)
התחלתי להקיא קצת פחות, והחום קצת ירד לי...
חזרתי בהסתכלות עולם חדשה, ילדים זה לא שמחה!
למה?