טוב עומר, האמת היא שגם אני חושב שאדם נהדר כמנהל ספרות,אבל אם יסדרו לי מנהל רק ליום אפילו,אני אראה שאני אהיה נהדר כמנהל(בבקשה שמי שרואה את זה שינסה להפוך אותי למנהל ליום)
Printable View
טוב עומר, האמת היא שגם אני חושב שאדם נהדר כמנהל ספרות,אבל אם יסדרו לי מנהל רק ליום אפילו,אני אראה שאני אהיה נהדר כמנהל(בבקשה שמי שרואה את זה שינסה להפוך אותי למנהל ליום)
[QUOTE=~prinny;1317451]למה אבל אתה כותב ספויילרים בלי להתחשב בכאלה שיראו בעתיד?? תשים את זה בצהוב או בספויילר![/QUOTE]
זה לא ממש ספויילר, זאת דמות לא חשובה..
אין כזה דבר "מנהל ליום אחד"
אני יודע שאין כזה דבר אבל אולי יהיה אפשרי להיות מנהל לתקופת ניסיון(של יום)?
[quote=מאסטר ליאון;1317475]טוב עומר, האמת היא שגם אני חושב שאדם נהדר כמנהל ספרות,אבל אם יסדרו לי מנהל רק ליום אפילו,אני אראה שאני אהיה נהדר כמנהל(בבקשה שמי שרואה את זה שינסה להפוך אותי למנהל ליום)[/quote]
אתה תהיה מנהל פורום ספרות ביום שבו חד קרן מעופף יבוא אליי הביתה ויהפוך אותי לצנצנת
לא יהיה דבר כזה
רותם נותן ניהול רק למי שמשקיע ולא למי שאומר שהוא הולך להשקיע [למרות שזה מביא נקודות] והוא מוצא לנכון,ואז יש תקופת ניסיון של שבוע ורק אחרי זה הוא נותן ניהול על באמת
עריכה:
שקד Xp
ואם אפשר תוספת,ליאון יהיה מנהל רק כשהשמש תהפוך למרובעת וכל הדגים בים שירו את שיר הפרחה ביידיש
[QUOTE=Death The Kid;1317482]לא יהיה דבר כזה
רותם נותן ניהול רק למי שמשקיע ולא למי שאומר שהוא הולך להשקיע [למרות שזה מביא נקודות] והוא מוצא לנכון,ואז יש תקופת ניסיון של שבוע ורק אחרי זה הוא נותן ניהול על באמת
עריכה:
שקד Xp
ואם אפשר תוספת,ליאון יהיה מנהל רק כשהשמש תהפוך למרובעת וכל הדגים בים שירו את שיר הפרחה ביידיש[/QUOTE]
אני מנסה אבל אף אחד לא מגיב ואני מקווה שיגיבו עם זה:
[FONT="Arial Black"][FONT="Fixedsys"][FONT="Impact"][FONT="System"][FONT="Arial Black"][B][I][U][COLOR="Black"][COLOR="Red"][COLOR="DarkOrange"][COLOR="Olive"][COLOR="DimGray"][SIZE="7"][COLOR="Indigo"][COLOR="indigo"][COLOR="Blue"][COLOR="MediumTurquoise"][COLOR="SeaGreen"][COLOR="Red"]תגיבו ב"זהה את הסיפור"!!!!![/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/U][/I][/B][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
עכשיו פרינציפ אני לא מגיב
אז [b]שאתה[/b] לא תגיב
עד כמה שאני מכיר את שקד גם הוא לא יגיב
מה קורה?
עכשי אני באייפד.
[QUOTE=Death The Kid;1317486]עד כמה שאני מכיר את שקד גם הוא לא יגיב[/QUOTE]
Right you are
[quote=ワンピース;1317481]אתה תהיה מנהל פורום ספרות ביום שבו חד קרן מעופף יבוא אליי הביתה ויהפוך אותי לצנצנת[/quote]
תיזהר במילים שלך,אולי זה באמת יקרה P:
תגיד, אלכס,איך אני בינתיים בניסיון ניהול? ואם יתנו לי להיות מנהל ספרות לתקופת ניסיון של לא אכפת לי כמה זמן אני אראה כמה השקעה אני יכול לעשות
עמית לא עשה לי את החישוב שלי...
ליאור, נארוטו שיפודן עכשיו בפרק 259?