יופי. קראתי חומה סינית ולא באלי להרשם ><"
Printable View
יופי. קראתי חומה סינית ולא באלי להרשם ><"
בוקר עוד שעה נוסע לקנות 2 ג'ינסים באמריקן אייגל.
בשביל מה לנסוע במיוחד?
שמישהו ילך ויקנה בשבילך. הרי אתה יכול לעשות הר של דברים בזמן הזה.
[quote=דור רמאי;1324887]בשביל מה לנסוע במיוחד?
שמישהו ילך ויקנה בשבילך. הרי אתה יכול לעשות הר של דברים בזמן הזה.[/quote]
אתה יודע צריך למדוד, לראות דגמים וזה. לא כל סוגי הג'ינסים אני אוהב.
ועוד יש שם מבחר ענק.
[QUOTE=The Sir;1324888]אתה יודע צריך למדוד, לראות דגמים וזה. לא כל סוגי הג'ינסים אני אוהב.
ועוד יש שם מבחר ענק.[/QUOTE]
הג'ינסים של אמריקן איגל ממש טובים, אם אתה אוהב סלים תקנה את הכהה הוא הכי יפה מהמבחר.
[quote=Pooh;1324890]הג'ינסים של אמריקן איגל ממש טובים, אם אתה אוהב סלים תקנה את הכהה הוא הכי יפה מהמבחר.[/quote]
ועוד עכשיו יש תמבצע של כל הג'ינסים ב150 + מבצע ללקוחות ישראקארד 30% הנחה על כל החנות אז כל ג'ינס יוצא 105 שקל.
[QUOTE=The Sir;1324891]ועוד עכשיו יש תמבצע של כל הג'ינסים ב150 + מבצע ללקוחות ישראקארד 30% הנחה על כל החנות אז כל ג'ינס יוצא 105 שקל.[/QUOTE]
אני נראה לי אלך לקנות משם גם ג'ינס מחר כזה כי גם יש לי 30% מישראכראט, 30% הנחה מחבר של אחותי ואני רוצה כרטיס לבלקאן ביט בוקס אם נשאר
[quote=Pooh;1324892]אני נראה לי אלך לקנות משם גם ג'ינס מחר כזה כי גם יש לי 30% מישראכראט, 30% הנחה מחבר של אחותי ואני רוצה כרטיס לבלקאן ביט בוקס אם נשאר[/quote]
בסניף של הזהב אתה קונה?
[QUOTE=The Sir;1324893]בסניף של הזהב אתה קונה?[/QUOTE]
רמת אביב או שבעת הכוכבים אם פתחו כבר
[quote=Pooh;1324894]רמת אביב או שבעת הכוכבים אם פתחו כבר[/quote]
אה.
ולגבי המשחק שלי תשנה את היכולות כי זה לא הגיוני שלרכז צא'קרה 55% ונינג'וטסו 3% .
[QUOTE=The Sir;1324895]אה.
ולגבי המשחק שלי תשנה את היכולות כי זה לא הגיוני שלרכז צא'קרה 55% ונינג'וטסו 3% .[/QUOTE]
50% ו7% זה בסדר?
[quote=Pooh;1324896]50% ו7% זה בסדר?[/quote]
עדיף שתשקיע ת7% האלה במשהו אחר או שתשים איזה 15% אחוז בנינג'וטסו.
[QUOTE=The Sir;1324897]עדיף שתשקיע ת7% האלה במשהו אחר או שתשים איזה 15% אחוז בנינג'וטסו.[/QUOTE]
קראתי את התגובה שלך עכשיו ואני בדיוק צריך ללכת, אז כשאני אחזור אני אערוך את הרקע והכל.
[quote=Pooh;1324899]קראתי את התגובה שלך עכשיו ואני בדיוק צריך ללכת, אז כשאני אחזור אני אערוך את הרקע והכל.[/quote]
סבבה.
אביזי צדק, הוא אמר שהקטע של ההיתמחויות יהיה מסבך.
אביזי יצא אתמול מהפורום שנייה אחרי שתיקנתי את ההערות שלו ושלחתי לו ה"פ.
שלא יתעצל היום בחלק ש/לי של המשחק.
דרך אגב, נכון המשחק נראה ממש טוב?