-
[QUOTE=Doctor Who;1374886]על מה זה?[/QUOTE]
כתוב תקציר בקישור O:
זה על איזה אחד בחטיבה שבחופשה עם המשפחה בקיץ הוא טובע בים ומצילה אותו בת ים, הוא נלקח עם המשפחה שלו אחר כך אל הבית שלה שם אומרים לו שהוא אמור למות כי הוא גילה שהיא בת ים, הרעיון החלופי זה להתחתן איתה (לפבני משפחה מותר לדעת). אז בהתחלה הם מתחרפנים ובסוף הוא מסכים, היא עוברת לגור עם המשפחה שלו ולומדת איתו בבית ספר ובלה בלה בלה..
זה מצחיק, תראה את זה
-
-
[QUOTE=יוסי בניון;1374892]היי[/QUOTE]
היי , מה קורה ?
מי משחק top eleven בפייסבוק ?
-
[QUOTE=llan;1374710]Flupy High As Fuck
Talking To Himself And Shit ):[/QUOTE]
אני לא מסומם ):
-
[QUOTE=matan0066;1374893]היי , מה קורה ?
מי משחק top eleven בפייסבוק ?[/QUOTE]
אני..
-
[QUOTE=יוסי בניון;1374892]היי[/QUOTE]
[QUOTE=יוסי בניון;1374895]אני..[/QUOTE]
איזה רמה אתה ?
אני רמה 10 -עליון :sunglasses:
-
[QUOTE=matan0066;1374896]איזה רמה אתה ?
אני רמה 10 -עליון :sunglasses:[/QUOTE]
לא הוגן אני התחלתי רק ביום הראשון של העונה הזאת :nose_pick: אני רמה 1 מקום שני בליגה (:
-
[QUOTE=יוסי בניון;1374897]לא הוגן אני התחלתי רק ביום הראשון של העונה הזאת :nose_pick: אני רמה 1 מקום שני בליגה (:[/QUOTE]
חחח , אני מקום ראשון , טוב , תקווה שלא תצטרך להילחם מולי (אתה לא תילחם כי בגביע כל הזמן נותנים לי להילחם נגד כאלה שחזקים מימני פי כמה :um_face: )
-
[QUOTE=matan0066;1374900]חחח , אני מקום ראשון , טוב , תקווה שלא תצטרך להילחם מולי (אתה לא תילחם כי בגביע כל הזמן נותנים לי להילחם נגד כאלה שחזקים מימני פי כמה :um_face: )[/QUOTE]
*לשחק
ועפתי מהגביע כי יצאתי נגד מישהו רמה 16 ( רמה 16 - הבוס )
-
[quote=יוסי בניון;1374901]*לשחק
ועפתי מהגביע כי יצאתי נגד מישהו רמה 16 ( רמה 16 - הבוס )[/quote]
כן , הם מעצבנים לגמרי , אני תמיד עף בפלאייאוף !!
-
[QUOTE=matan0066;1374902]כן , הם מעצבנים לגמרי , אני תמיד עף בפלאייאוף !![/QUOTE]
בן-דוד שלי רמה 16 , הוא עוד לא עף מהגביע והוא מקום ראשון אצלו בליגה.. ואני עפתי בסיבוב הראשון ):
-
[QUOTE=יוסי בניון;1374903]בן-דוד שלי רמה 16 , הוא עוד לא עף עוד מהגביע והוא מקום ראשון אצלו בליגה.. ואני עפתי בסיבוב הראשון ):[/QUOTE]
tאני מקום ראשון אצלי בליגה ועפתי בפלייאוף (סיבוב 3)
-
אוי ווי זמיר top eleven החברים שלי שרוטי הכדורגל חורשים על החרא הזה..
-
זה כמו האטריק? שבונים קבוצה משחקנים לא קיימים ויש משחק פעם בשבוע?
-