אני נייטרלי בכדורגל.. יש לי חולצות של ברסה אבל זה הכל אין לי העדפה מיוחדת כלל..
Printable View
אני נייטרלי בכדורגל.. יש לי חולצות של ברסה אבל זה הכל אין לי העדפה מיוחדת כלל..
אם אני אוהד של ליגת הmls, אוהד הצלחות אני לא יכול להיות. ככל הנראה הדרך הכי נכונה לסווג אותי כאוהד של כדורגל זה 'טרול'.
הפועל סודן בנשמה ):
סקר נו"ד קצרצר
מה אתם מעדיפים שיקרה
א'-ניצן תעלה תמונה לפורום בבגד ים,תפתח קריירת דוגמנות כי יש פה סוכן דוגמניות שמתחזה לילד בן 12 ותפתח בקריירה שהשיא שלה יהיה תמונה בעירום בפלייבוי?
ב'-ניצן תעלה לניהול ראשי,תפתח אובססייה לחתולים ותשנה כינוי ך alex the king ואז אני אהפוך לאסדית ואשמיד את הפורום תוך כדי באנים לכולם
[QUOTE=Rated_R;1388435]סקר נו"ד קצרצר
מה אתם מעדיפים שיקרה
א'-ניצן תעלה תמונה לפורום בבגד ים,תפתח קריירת דוגמנות כי יש פה סוכן דוגמניות שמתחזה לילד בן 12 ותפתח בקריירה שהשיא שלה יהיה תמונה עירום בפלייבוי?
ב'-ניצן תעלה לניהול ראשי,תפתח אובססייה לחתולים ותשנה כינוי ך alex the king ואז אני אהפוך לאסדית ואשמיד את הפורום תוך כדי באנים לכולם[/QUOTE]
חח זה אמיתי??
מה אתם מעדיפים שיקרה
א'-ניצן תעלה תמונה לפורום בבגד ים,תפתח קריירת דוגמנות כי יש פה סוכן דוגמניות שמתחזה לילד בן 12 ותפתח בקריירה שהשיא שלה יהיה תמונה עירום בפלייבוי?
ב'-ניצן תעלה לניהול ראשי,תפתח אובססייה לחתולים ותשנה כינוי ך alex the king ואז אני אהפוך לאסדית ואשמיד את הפורום תוך כדי באנים לכולם[/QUOTE]
א'
באנים זה לא מגניב כמו פלייבוי
כמובן שב', מי לא אוהב כאוס..
ניצ יאאלה תתחברי ונדבר! Xd
מה אתם מעדיפים שיקרה
בטח שא'.
מה אתם מעדיפים שיקרה
א'-ניצן תעלה תמונה לפורום בבגד ים,תפתח קריירת דוגמנות כי יש פה סוכן דוגמניות שמתחזה לילד בן 12 ותפתח בקריירה שהשיא שלה יהיה תמונה בעירום בפלייבוי?
ג' שניצן תמשיך להיות כמו שהיא.
[QUOTE=monster;1388442]בטח שא'.[/QUOTE]
חרמן א'
[QUOTE=LiorChuna;1388441]כמובן שב', מי לא אוהב כאוס..
ניצ יאאלה תתחברי ונדבר! Xd[/QUOTE]
שניה אני צריכה עוד לשטוף כלים,ברחתי מהשולחן ואני מחכה שההורים שלי יתפנו מהמטבח
[QUOTE=SeXy_DeViL;1388439]א'
באנים זה לא מגניב כמו פלייבוי[/QUOTE]
חרמן ב'
[QUOTE=ANGEL DREAMS;1388436]חח זה אמיתי??[/QUOTE]
חחחחחחחח
תגיד אתה לא אמור לשמור שבת?
[QUOTE=Ilan;1388444]ג' שניצן תמשיך להיות כמו שהיא.[/QUOTE]
D:
[QUOTE=Rated_R;1388445]חרמן א'
שניה אני צריכה עוד לשטוף כלים,ברחתי מהשולחן ואני מחכה שההורים שלי יתפנו מהמטבח
חרמן ב'
חחחחחחחח
תגיד אתה לא אמור לשמור שבת?
D:[/QUOTE]
חח אמור אבל אני לבד בבית אז התפתתי לא לשמור, רואה ת'משחק של הנבחרת איזה לוזרים אנחנו 1-1 נגד איזרבייג'אן..:embarrassed::wink:
ד':שניצן תפסיק לדבר שטויות כי את כל התמונות שלה בבגד ים היא מקדישה רק לי חחח
[QUOTE=ANGEL DREAMS;1388446]חח אמור אבל אני לבד בבית אז התפתתי לא לשמור, רואה ת'משחק של הנבחרת איזה לוזרים אנחנו 1-1 נגד איזרבייג'אן..:embarrassed::wink:[/QUOTE]
איזה גול מגעיל סעמק פס אוואט לא יכול לעצור
[QUOTE=Ace;1388447]ד':שניצן תפסיק לדבר שטויות כי את כל התמונות שלה בבגד ים היא מקדישה רק לי חחח[/QUOTE]
עד שאני אתפוס אותך פעם אחת עושה מסחר עם התמונות שלי
אני עוד רואה את שחר אומר לך "אני אתן לך לייק על כל תמונות הפרופיל שלך בתמורה לתמונה של ניצן בבגד ים"
[QUOTE=Rated_R;1388448]איזה גול מגעיל סעמק פס אוואט לא יכול לעצור
עד שאני אתפוס אותך פעם אחת עושה מסחר עם התמונות שלי
אני עוד רואה את שחר אומר לך "אני אתן לך לייק על כל תמונות הפרופיל שלך בתמורה לתמונה של ניצן בבגד ים"[/QUOTE]
חחחחח ניץ ככה את סומכת עליי מה פתאום מסחר את רק שלי :)
[QUOTE=Ace;1388450]חחחחח ניץ ככה את סומכת עליי מה פתאום מסחר את רק שלי :)[/QUOTE]
D:
וואי ראיתי את הכלים בכיור עכשיו נכנסתי לדיכאון
ועוד יש לי מסיבת חוף ללכת אליה היוםםם
אין לי כח לחיות יותר