מהההההההה אביב חביב היה פה?!
איך פיספסתי את הגברבר הזה ):
Printable View
מהההההההה אביב חביב היה פה?!
איך פיספסתי את הגברבר הזה ):
יש לי רעיון אני יצייר כמה ציורים יראה לכם ואז תעזרו לי לסנן מה לקחת ומה לא:)
[QUOTE=Anime;1422922]יש לי רעיון אני יצייר כמה ציורים יראה לכם ואז תעזרו לי לסנן מה לקחת ומה לא:)[/QUOTE]
בהצלחה
[QUOTE=tAlon;1422921]מהההההההה אביב חביב היה פה?!
איך פיספסתי את הגברבר הזה ):[/QUOTE]
כי הוא ידע מתי לא תיהיה
עפתי לישון.
לילה טוב לכל הלולרים
אהלן אלון אחי מה המצב. סתם באתי כי רציתי לראות מה מצב פורום יוגיהו פה אם עוד מתעניינים
[QUOTE=Anime;1422922]יש לי רעיון אני יצייר כמה ציורים יראה לכם ואז תעזרו לי לסנן מה לקחת ומה לא:)[/QUOTE]
בהצלחה טל :)
יש בכלל אדמין פעיל בפורום?
[quote=D.Teach;1422927]אהלן אלון אחי מה המצב. סתם באתי כי רציתי לראות מה מצב פורום יוגיהו פה אם עוד מתעניינים[/quote]
סבבה, אצלך?
לא חושב שהוא עוד פעיל האמת, מאז שעזבת אותו גם עומר האחר שהיה פעיל בו פרש, וגם איתי.
ואתם הייתם היחידים שבאמת השקעתם שם
בעקרון רוב הפורומים לא כלכך פעילים.
כן די רואים בתכלס, עומר ואיתי נמצאים כאן ככלל או לא התחברו מלא זמן?
איתי פרש "לצמיתות" מה שנקרא, לא ראו התחברות שלו בזמן האחרון..
גם אני סוג של פרשתי וחזרתי.
עומר פרש, וחזר לכמה זמן, לפני כמה ימים בערך אני חושב, או שבוע. אבל הוא פעיל במסן' לפי מה שאני יודע..
תודה לאל סיימתי מתכונת בהיסטוריה היום.
נשאר המתכונת ואני לא אראה היסטוריה יותר בחיים.
[QUOTE=DonValentino;1422978]תודה לאל סיימתי מתכונת בהיסטוריה היום.
נשאר המתכונת ואני לא אראה היסטוריה יותר בחיים.[/QUOTE]
יש לי מבחן מחר בהיסטוריה על כל החומר מתחילת שנה אין לי כוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
[QUOTE=~Ace Ventura~;1422979]יש לי מבחן מחר בהיסטוריה על כל החומר מתחילת שנה אין לי כוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח[/QUOTE]
אוי גם לי היה מבחן עכשיו על כל החומר מתחילת שנה, ואני למדתי יותר חומר ממך.
עמית, איך קוראים לאנימה שלקחת ממנה את דון ולנטינו?
[QUOTE=DonValentino;1422982]אוי גם לי היה מבחן עכשיו על כל החומר מתחילת שנה, ואני למדתי יותר חומר ממך.[/QUOTE]
עמית
אני שונא את איחוד איטליהההה
זה מיותר כל כך
מילא הרצל וזה
אבל מתי בחיים האומללים שלי אני אי פעם אצטרך לדעת שג'וזפה מציני וגריבלדי עזרו לאיחוד של מדינה שהדבר הטוב היחיד שיצא ממנה זה פיצהההההה