איזה חוקים לטובתך בדיוק?
Printable View
איזה חוקים לטובתך בדיוק?
[quote=killerb;1435913]כן אני מאיים עליך והחוקים לטובתי[/quote]
אתה יודע מה הכי מצחיק...
אתה אומר החוקים לטובתך בזמן שאתה המשתמש שראיתי שיש לו היא הרבה אזהרות ועבירות על החוקים...
ועוד יותר מצחיק שרתה לא מנסה לשפר אלה ממשיך לעבור על החוקים...
[quote=amitlv;1435915]אתה יודע מה הכי מצחיק...
אתה אומר החוקים לטובתך בזמן שאתה המשתמש שראיתי שיש לו היא הרבה אזהרות ועבירות על החוקים...
ועוד יותר מצחיק שרתה לא מנסה לשפר אלה ממשיך לעבור על החוקים...[/quote]
אני פועל בעד החוקים רק שהם לטובתי ואני לא מקשיב להם שהם לרעתי
[quote=killerb;1435916]אני פועל בעד החוקים רק שהם לטובתי ואני לא מקשיב להם שהם לרעתי[/quote]
אפשר לדעת בדיוק איזה הודעות אתה שולח לו שהחוקים מצדיקים את זה והם לטובתך?
זה לא חכם לפעול ככה...
[quote=saber;1435917]אפשר לדעת בדיוק איזה הודעות אתה שולח לו שהחוקים מצדיקים את זה והם לטובתך?[/quote]
כן אבל עוד מעט
כי ממה שאני שומע אתה סתם מעוות את החוקים לטובתך פה.
[QUOTE=Saber;1435920]כי ממה שאני שומע אתה סתם מעוות את החוקים לטובתך פה.[/QUOTE]
מה שמעת?
אני אחכה קודם לגרסא שלך.
עוד 6 עמודים לנו״ד! אף פעם לא חשבתי שהיום הזה יגיע!
[quote=saber;1435922]אני אחכה קודם לגרסא שלך.[/quote]
אבל זה לא הוגן הוא חבר שלך... אני מצטער אבל לא אוכל לקבל את דעתך בסיטואציה הזו אתה לא אובייקטיבי
[quote=killerb;1435913]כן אני מאיים עליך והחוקים לטובתי[/quote]
אתה מבין שהחוקים של הפורום נגדך ?
[quote=flupy;1435925]אתה מבין שהחוקים של הפורום נגדך ?[/quote]
אני יכול לנצל אותם לטובתי במקרה שלנו אדוני
[quote=killerb;1435924]אבל זה לא הוגן הוא חבר שלך... אני מצטער אבל לא אוכל לקבל את דעתך בסיטואציה הזו אתה לא אובייקטיבי[/quote]
בתור מנהל חת"מ אני אובייקטיבי לחלוטין, עובדה שלא אישרתי לו ישר את המשחק וזיינתי לו ת'שכל עד שהוא שיפר אותו לפי התנאים שהצוותי.
בגלל זה אני מחכה לגרסא שלך, אבל אני מניח שאתה לא מספר לא בגלל שהדעה שלי תהיה סובייקטיבית או משהו, אתה פשוט יודע שאתה סתם מנסה להציק ולעצבן ושהחוקים לא באמת לטובתך.
[quote=saber;1435927]בתור מנהל חת"מ אני אובייקטיבי לחלוטין, עובדה שלא אישרתי לו ישר את המשחק וזיינתי לו ת'שכל עד שהוא שיפר אותו לפי התנאים שהצוותי.
בגלל זה אני מחכה לגרסא שלך, אבל אני מניח שאתה לא מספר לא בגלל שהדעה שלי תהיה סובייקטיבית או משהו, אתה פשוט יודע שאתה סתם מנסה להציק ולעצבן ושהחוקים לא באמת לטובתך.[/quote]
לא, אני בטוח שהדעה שלך תהיה סובייקטיבית. אם הייתי רוצה לעצבן אותכם תאמין לי, שהייתם מתעצבנים ואני הייתי בבאן ורק שתדע שאני מכיר אותכם, ברגע שאתם תתרגזו קצת גם אתם תשתגעו וזה לא יהיה נעים לאף אחד...