[quote=~aqua jet~;1444438]אפשר גם בפוטושופ, איזה עונה זה?
אני ארשם!
אפשר כל דיג'ימון?[/quote]
אני מתכננן אל לתת אפשרות לבחור כל דיג'ימון חוץ ממסוימים. ואני נותן גם אפשרות ליצור דיג'ימון!!!
אני ממליץ גם לראות את הסדרה d:
Printable View
[quote=~aqua jet~;1444438]אפשר גם בפוטושופ, איזה עונה זה?
אני ארשם!
אני מתכננן אל לתת אפשרות לבחור כל דיג'ימון חוץ ממסוימים. ואני נותן גם אפשרות ליצור דיג'ימון!!!
אני ממליץ גם לראות את הסדרה d:
[QUOTE=שלום לכם;1444439]אני מתכננן אל לתת אפשרות לבחור כל דיג'ימון חוץ ממסוימים. ואני נותן גם אפשרות ליצור דיג'ימון!!!
אני ממליץ גם לראות את הסדרה d:[/QUOTE]
כן ראיתי מadventures עד לfrontier, וליצור גם? אמ.. לא יודע.. לופמון זה בסדר?
הודעה 1,111
אני ארשם למ"ת של דיג'ימון
אני ארשם
[QUOTE=Mr. Blue Sky;1444440]כן ראיתי מadventures עד לfrontier, וליצור גם? אמ.. לא יודע.. לופמון זה בסדר?[/QUOTE]
לופמון זה מצוין, הדיג'ימונים שאני לא רוצה שיבחרו זה דיג'ימונים כמו כל הדיג'ימונים של adventures 02 בגלל שהם לא יכולים להתפתח בכוחות עצמם, אלא חייבים עוד מישהו.
[QUOTE=שלום לכם;1444444]לופמון זה מצוין, הדיג'ימונים שאני לא רוצה שיבחרו זה דיג'ימונים כמו כל הדיג'ימונים של adventures 02 בגלל שהם לא יכולים להתפתח בכוחות עצמם, אלא חייבים עוד מישהו.[/QUOTE]
אה, אז יופי
אני יכול וי-דרמון?
אני ארשם למ"ת!
[quote=mr. Blue sky;1444438]אפשר גם בפוטושופ, איזה עונה זה?
אני ארשם!
זה מהפרק בעונה השניה שעושים ספיישל טרנס ופליפ כדי למשוך זמן למרק שיגלו מי אבא של קארמן
ויש שם קטע שפילפ מדבר בטאלפון עם משהו ששונא אותם ואז הם מתכילים. להגיד אחד לשני במשך דקה ״לא, אתה שמוק״ ככה הם אומרים אחד לשני וזה קורעעע
[quote=amitlv;1444449]זה מהפרק בעונה השניה שעושים ספיישל טרנס ופליפ כדי למשוך זמן למרק שיגלו מי אבא של קארמן
ויש שם קטע שפילפ מדבר בטאלפון עם משהו ששונא אותם ואז הם מתכילים. להגיד אחד לשני במשך דקה ״לא, אתה שמוק״ ככה הם אומרים אחד לשני וזה קורעעע[/quote]
אהה חח סבבה
אתה רוצה שאני אעשה מזה גיפ?
[quote=doctor who?;1444446]אני יכול וי-דרמון?[/quote]
כן, כי הוא מתפתח בעצמו (הוא מתפתח בעצמו נכון? יש יותר מדי דיג'ימונים שלא מראים את ההתפתחויות שלהם בסדרה...)
עזוב הוא צ'מפיון,אני אקח את צורת הרוקי שלו [וימון,הוא יכול להתפתח בעצמו לוי-דרמון]
וכן,וי-דרמון מתפתח בעצמו
[quote=doctor who?;1444452]עזוב הוא צ'מפיון,אני אקח את צורת הרוקי שלו [וימון,הוא יכול להתפתח בעצמו לוי-דרמון]
וכן,וי-דרמון מתפתח בעצמו[/quote]
אני יודע שוימון מתפתח לוידרמון...
[quote=mr. Blue sky;1444450]אהה חח סבבה
אתה רוצה שאני אעשה מזה גיפ?[/quote]
אם אתה יכול אני אשמח!!
זה נראלי פרק ראשון או שני....
וזה בערך בדקה ה14 ממש אחרי שסקוט אומר "למרות שהייתי רוצה שתחלו בסרטן" ואז הם מתכלים להגיד אחד לשני "אתה שמוק" וזה נגמר בסביבות הדקה ה15
אווקי