-
[quote=yort3m;373806]מה אתה מצפה שנעשה ?! נעניש אותם שהם לא משתמשים בסטים שלך ???[/quote]
[quote=יוני;373812]אתם תעזרו לי לעשות מדריך ככה שהם ישתמשו בסטים שלי ולא בשלהם[/quote]
עם כל הודעה שלי שאני קורא אני חושב יותר ויותר שהוא טרול (ועוד אחד מוצלח)
-
[quote=pen draig;1462662]עם כל הודעה שלי שאני קורא אני חושב יותר ויותר שהוא טרול (ועוד אחד מוצלח)[/quote]
טרול לא ממשיך לשחק באותו משחק טרוליזציה במשך כמה שנים, לא?
-
[quote=lordabizi;1462663]טרול לא ממשיך לשחק באותו משחק טרוליזציה במשך כמה שנים, לא?[/quote]
תחשוב על זה, לא היית מצפה מטרול לעשות דבר כזה, נכון?
ובדיוק בגלל זה אם הוא טרול זה הופך אותו לmaster race troll
-
-
-
[quote=cho'gath;1462666]אביזי תביא עוד זה מצחיק[/quote]
תכנס לפרופיל שלו ותלחץ הצג את כל הנושאים שפתח משתמש זה....
-
-
[quote=pen draig;1462664]תחשוב על זה, לא היית מצפה מטרול לעשות דבר כזה, נכון?
ובדיוק בגלל זה אם הוא טרול זה הופך אותו לmaster race troll[/quote]
אם טרול ממשיך באותה העמדת פנים במשך כמה שנים ועדיין חושב שהיא מצחיקה, אז הוא טרול אומלל ביותר.
-
[quote=lordabizi;1462660]דווקא אם שמים ice beam במקום אחת מתקפות המים לא יוצא סט [b]כל כך [/b]נורא... וזה נראה לי גם מה שעשיתי פעם. אבל מאז שאכפת לי בערך מסטים לא ממש יצא לי לשחק עם בלסטויס.
Rangathebloodege
אבל איך פועל גנג'טסו? משבשים את זרימת הצ'אקרה במוח. ככה פועלים כל הגנג'טסואים. לכן אם איזנמי זה גנג'טסו הוא גם פועל לפי אותו עקרון. לכן כל דרך שמבטלת גנג'טסו אמורה להיות מסוגלת לבטל איזנמי. אני עדיין לא משוכנע.[/quote]
עובדה שזה לא עובד.
-
[quote=lordabizi;1462669]אם טרול ממשיך באותה העמדת פנים במשך כמה שנים ועדיין חושב שהיא מצחיקה, אז הוא טרול אומלל ביותר.[/quote]
אני חושב שעמוק בפנים כל טרול הוא אומלל.
-
[quote=pen draig;1462668]מה זה הדאבל הזה מגל[/quote]
רק בשביל תשומת ליבך 3>
-
[quote=ragnathebloodege;1462670]עובדה שזה לא עובד.[/quote]
אז יש פה אי עקביות. לזרוק את הסדרה לפח.
[quote=pen draig;1462671]אני חושב שעמוק בפנים כל טרול הוא אומלל.[/quote]
מעניין...
טוב עמדתי לאמר שזה לא כזה מגוחך לשים סטים שיש בהם רק מתקפות תוקפות, בניגוד למה שכל הזמן אומרים לו, אבל מצד שני אני הכנתי סטים רק לליגה, ואת הליגה, אפשר גם לנצח, כידוע, גם עם מג'יקרפ רמה 100 בלבד.
אבל הבדל אחד ביני לבין יוני זה שאני משתדל כמה שיותר לגוון בסוגים של ההתקפות. והנה, הפוקימון שעשה לי הרבה עבודה עכשיו באמרלד היה סלאקינג שניצח עם brick break את המאמן הראשון, עם shadow ball את השנייה, ועם brick break את השלישית...
וכמובן, אני לא טוען שהסטים שלי מושלמים ונפלאים, וגם אני לא מחפש סטים טובים ולכן אני לא טורח לפרסם אותם ולקבל הצעות לשיפור...
-
ורק אני נרקב לי בפוקימון אונליין.
-
דווקא לא מגוחך לשים סטים רק של מתקפות תוקפות, עובדה שאני משתמש רק במתקפות תוקפות אצל הפוקימונים שלי ואת הליגה בלב זהב,שחור ושחור 2 עברתי רק עם מתקפות תוקפות.
למרות שלב זהב לא כזה נחשב, כי היו לי טיפה צ'יטים :sorry:(דאקראי רמה 100 מקודים של חבר ולוקאריו רמה 100 שחבר שלי גנב מסינת'יה ברמה 60 ואני פיתחתי אותו).
היה לי גם בלב זהב צ'אריזארד רמה 100 שחבר שלי קיבל ב-TGS והביא לי.
-
[quote=ragnathebloodege;1462675]דווקא לא מגוחך לשים סטים רק של מתקפות תוקפות, עובדה שאני משתמש רק במתקפות תוקפות אצל הפוקימונים שלי ואת הליגה בלב זהב,שחור ושחור 2 עברתי רק עם מתקפות תוקפות.
למרות שלב זהב לא כזה נחשב, כי היו לי טיפה צ'יטים :sorry:(דאקראי רמה 100 מקודים של חבר ולוקאריו רמה 100 שחבר שלי גנב מסינת'יה ברמה 60 ואני פיתחתי אותו).
היה לי גם בלב זהב צ'אריזארד רמה 100 שחבר שלי קיבל ב-tgs והביא לי.[/quote]זה מתאים לליגה (זה גם אגב מה שאני עושה במשחק) אבל ממש לא סט פרקטי