-
[QUOTE=charmanderthe1;1469659]לדעתי במונדיאל יעלו : ברזיל (רק כי אני אוהד ברזיל זה יהיה משחק קשה :( ) , ארגנטינה (לא סגור עם זה ) , הולנד והמשחק האחרון המעניין מכולם ,לדעתי המנצחת היא המועמדת לגמר.[/QUOTE]
למרות שאני בעד ברזיל, אני סבור שקולומביה תנצח בהארכה.. יהיה משחק רווי שערים לפי דעתי, וואי אני מחכה!
-
[QUOTE=Kooki_Pakuki;1469646]חחחחחחחח אני ולא אחר!
אי סבבה איך את? :d[/QUOTE]
ועלק חבל"ז גבר
בואנה
עוד שנייה אנחנו מסיימים את הנו"ד
מי מתרגש :(
-
[QUOTE=טלי;1469665]ועלק חבל"ז גבר
בואנה
עוד [SIZE=5][B]שנייה[/B][/SIZE] אנחנו מסיימים את הנו"ד
מי מתרגש :([/QUOTE]
חה. חה. חה.
-
[QUOTE=itayQT;1469662]למרות שאני בעד ברזיל, אני סבור שקולומביה תנצח בהארכה.. יהיה משחק רווי שערים לפי דעתי, וואי אני מחכה![/QUOTE]
אני חושב דווקא על 2-1 לברזיל.
אבל אתה יודע אני עדיין עם ההימור שלך, אם נתת לי הימור לא טוב תישן הלילה בדאגה.
חחחחח.. סתם..
-
אני מהמר על זה שבטיס תנצח.
-
[QUOTE=ShadowBall;1469667]אני חושב דווקא על 2-1 לברזיל.
אבל אתה יודע אני עדיין עם ההימור שלך, אם נתת לי הימור לא טוב תישן הלילה בדאגה.
חחחחח.. סתם..[/QUOTE]
חחחחחח בהצלחה לך!! :sunglasses:
-
[QUOTE=טלי;1469665]ועלק חבל"ז גבר
בואנה
עוד שנייה אנחנו מסיימים את הנו"ד
מי מתרגש :([/QUOTE]
:embarrassed:
יאבאלה
-
[QUOTE=itayQT;1469669]חחחחחח בהצלחה לך!! :sunglasses:[/QUOTE]
תודה אני הולך להיות מופתע מאוד כי אני שומר שבת אז לא אוכל לראות את המשחק אבל אני מקליט אז מחכה בקוצר רוח למוצ"ש
ובינתיים אשאר עם הפרצוף הזה - :doubt: עד אז חח..
-
[QUOTE=הנפש המתמטית;1466268]זה הנו"ד הראשון שלי
מקווה שיגמר מהר
אז אני ראשון!
[B]נ.ב מוחרתיים יש לי יום-הולדת שש-עשרה[/B][/QUOTE]
נראה לי כבר אפשר לחגוג לך 17 :\
חחחחחח שבת שלום :)
-
-
מלחמת העולם השנייה לא סיפקה הפתעות: גרמניה כבשה את פריז מהר מאוד ואחר כך הצרפתים רק נאבקו בהם עם סופרים במחתרת שאחר כך נעלמו לאנשהו עם מטוס.
-
[QUOTE=itayQT;1469662]למרות שאני בעד ברזיל, אני סבור שקולומביה תנצח בהארכה.. יהיה משחק רווי שערים לפי דעתי, וואי אני מחכה![/QUOTE]
זה מה שאמרתי למשחק של גרמניה וצרפת , אני לא מאמין שצרפת הפסידו בכזאת קלות 1-0 לגרמניה.
עריכה : 2-0 ברזיל ביינתיים! אני לא מאמין!!!!!!!! ההגנה של ברזיל נדירה! גול דקה 7 בהתחלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יששששששששש
עריכה : סוף המשחק 2-1 מפנדל של רודריגס
-
כל הכבוד לקולומביה שבאמת עשתה טורניר נהדר, מצרפת אחרי ההצגות שלה בבתים זאת הייתה אכזבה לראות אותם אתמול.
-
ניימאר ככל הנראה גמר את המונדיאל
קולומביה הפסידה
ואני עומד למות
dam
-
חחחח.... תקרא מה ששלחתי לך ידעתי שברזיל תנצח! ונגמר הרגע 1-0 לארגנטינה יששששששש!!!!