-
[QUOTE=מונקי;1511466]אני אסתכן בזה שתשנא אותי אבל מעולם לא הבנתי למה אנשים אוהבים את פריי טייל ניסיתי לראות את זה כמה וכמה פעמים אבל עצרתי בפרק שלושים (אחרי איזה 6-7 פרישות וחזרות) ופשוט נטשתי את הסדרה לגמרי[/QUOTE]
אני לא שונא אותך, אבל אני לחלוטין לא סובל וואן פיס. האומנות שם דוחה אותי. מצד שני, ברור שפיירי טייל מתאים לאנשים ספציפיים
-
[QUOTE=CharMan;1511485]אני לא שונא אותך, אבל אני לחלוטין לא סובל וואן פיס. האומנות שם דוחה אותי. מצד שני, ברור שפיירי טייל מתאים לאנשים ספציפיים[/QUOTE]
כיום באמת אי אפשר לדעת מי ישנרא אותך רק בגלל שיש לכם דעה שונה, אגב אני יכול להבין את העניין עם האומנות גם הציור וגם האנמציה במיוחד בהתחלה היו די מוזרות ולא אכותיות (אבל להגנתם זה היה בנות התישעים סו..) נכון להיות כשהם מנסים (כי לטיוי יש קטע שאו שהאנימטורים הכי טובים עובדים על פרק או שזה נראה רע) זה נראה ממש טוב במיוחד אחרי שסאגת הטורניר של סופר התחילה כי האנימטורים של טוי נכנסו לבייסט מוד ונתנו גם בסופר וגם בוואן פיס פרקים מטורפים.
[IMG]https://pa1.narvii.com/5775/d8593d2d4b68db2585863f412ca809c2ff7d8729_00.gif[/IMG]
אגב עוד שש עמודים יאללה לרצוח את הנו"ד הזה החודש.
-
-
לפי השמועות היום מסיימים את הנו"ד.
חח, איזו פעם עשירית שנכנסתי לכאן והודעתי את זה כדרך אגב
-
-
[QUOTE=Pakuki;1511488]לפי השמועות היום מסיימים את הנו"ד.
חח, איזו פעם עשירית שנכנסתי לכאן והודעתי את זה כדרך אגב[/QUOTE]
תאכלס זה אפשרי לא יהיה כל כך קשה להגיע לזה.
[QUOTE=Hit Man;1511489]סופ"ש נעים לכולם.[/QUOTE]
סופ"ש נעים גם לך.
-
[QUOTE=מונקי;1511490]תאכלס זה אפשרי לא יהיה כל כך קשה להגיע לזה.
סופ"ש נעים גם לך.[/QUOTE]
יאללה בוא אם ישך אומץ
-
[QUOTE=Pakuki;1511491]יאללה בוא אם ישך אומץ[/QUOTE]
היית רושם את זה שעה וחצי לפני זה והיינו מסיימים את זה כבר
-
-
וואו 94
זה כבר כאילו עם 9 ממש
-
-
[QUOTE=Hit Man;1511496]ברוק מצא חברה.[/QUOTE]
כנאמר בשיר :
"עוד יום עולה, עוד יום מלא, אני נלחם עליה. מי ששולף, מי שיורה, בסוף הוא גם פוגע."
זה היה בלתי נמנע שבסוף מישהי תגיד לו כן שהיה לו מזל טוב.
-
נראה אבל שהוא חזר לקנטו בפרק הזה. אז כנראה שכרגיל בפוקימון, דמויות שהן לא אש לא באמת זוכות לשום זיכרון או לאינרציה...
-
הייתי צריך לחפש מה זה אינרציה וואלה אני שמח שעשיתי את זה תמיד נחמד ללמוד משהו בפיזיקה.
וכן פוקימון זה על אש וגם ככה 90% מממי שרואה את הסדרה לא יודע בכלל מי זה ברוק ככה שאין להם סיבה להשאיר אותו ליותר מפרק ולתת משהו קטן למעריצים ישנים שרואים את זה באינטנט או עם הילדים שלהם.
-
כן, זה דברים כמו להחזיר את קווילבה ולתת לו להתפתח, או זה שצ'ריזרד חזר בסוף bw, וספיישל דנט וברוק... מחוות קטנות כאלו לצופים ותיקים.
אבל תכלס, אם, כמו שהרבה אנשים רוצים, הסדרה תסתיים בקרוב, לסיים אותה עם אש מיסטי וברוק יהיה דווקא יפה. אבל הם כנראה לא מתכוונים לסיים אותה באלולה...