-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Apr 1 2009, 11:11 AM
[b] [b][color=red][SIZE=4]החלטתי לסגור את המשחק.[/color][/SIZE][/b]
[b][SIZE=3]זה לא צחוק, אני הכי רציני שאני יכול.
אתם יותר מדי משתתפים, וקשה לי כל פעם עם הספרייטים, ופשוט אין לי כוח.
זה משחק ראשון שלי, אבל מצד שני הוא המשחק הכי מצליח בפורום כעת,
עם הכי הרבה עמודים. כניראה זה גדול עלי מדי. מצטער.
אני עוד יגיב היום, אבל ממחר המשחק סגור. סליחה לכולם.[/SIZE][/b]
----
[b]גיל[/b] - "אני מניחה שקשה לך לעכל את זה.. זה נוראי" האחות ג'וי משפילה מבטה ואומרת לך בקול חלש. "היא הייתה הסקיטי שלך?" היא שואלת בהפתעה, ומביטה בעינייך.
[b]מייקל[/b] - זה בגלל שאני מקליד מהר.
----
"כן, זה בטוח מה שינצח את המאסקריין העוצמתי שלי" הבמאי מתגרה בך. טראפינץ' חופר באדמה, ונכנס עמוק עמוק. "מאסקריין! עלה לאוויר!" הבמאי צועק, ומאסקריין מתעופף לגובה בערך 10 מטר מהאדמה. טראפינץ' יוצא בקפיצה מן האדמה, אך הוא לא מבין היכן מאסקריין נמצא. "עכשיו מאסקריין! כנף פלדה!" הבמאי צועק, ומאסקריין מתעופף מאחורי טראפינץ' ומנחית עליו מכת כנף זוהרת. "זה כל מה שיש לך?" הוא שואל בהתנשאות.
[b]אקסטרה[/b] - לא הבנתי.
[b]קורן[/b] - "לעזור לי?" היא שואלת בהפתעה ומניחה את הכובע על ראשה בעדינות. "מה, גם אתה לומד באקדמית הפוקימונים?" היא שואלת ובינתיים צובעת את הלוח ציור שלה בנגיעות מכחול עדינות.
[b]יוסי[/b] - ריולו שולח פיצוץ ממוקד אחרון שגומר לחלוטין את שינקס.
[b]רון[/b] - "למה שאגלה לך? כי אתה רוצה להעתיק ממני?" המאמן שואל אותך בהתנשאות. "אה הבנתי! אתה מקנא בי כי אני מאמן כל כך טוב!" הוא ממשיך להתגרות בך.
[b]בובי[/b] - טורטרה מפתיע את פלאסל עם עלי טער ומשפד אותו מספר פעמים. הוא טוען שאיבת ג'יגה אך פלאסל פוגע בו עם רעם קטלני, ומשתק אותו. "זה כל מה שיש לך?" אלקטג אומר לך בשחצנות. [/b][/quote]
באמת חבל..
--------------------
"קדימה טורטרה תישתמש בצמח משתולל ואז בעלי תער" אני אומר לו
-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Apr 1 2009, 12:11 PM
[b]
[b]קורן[/b] - "לעזור לי?" היא שואלת בהפתעה ומניחה את הכובע על ראשה בעדינות. "מה, גם אתה לומד באקדמית הפוקימונים?" היא שואלת ובינתיים צובעת את הלוח ציור שלה בנגיעות מכחול עדינות.
[/b][/quote]
אחי, תחשוב על זה
זה אחד המשחקים המושקעים בפורום, ועברת דרך ארוכה מאוד כדי להגיע לאיפה שאתה נמצא...
חבל שתסגור...
---------------------------------
"לא... אבל יש לי פוקימונים..." אני משיב לה ומגרד את ראשי כדי למשוך זמן.
-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Apr 1 2009, 12:11 PM
[b] [b]מייקל[/b] - זה בגלל שאני מקליד מהר.
----
"כן, זה בטוח מה שינצח את המאסקריין העוצמתי שלי" הבמאי מתגרה בך. טראפינץ' חופר באדמה, ונכנס עמוק עמוק. "מאסקריין! עלה לאוויר!" הבמאי צועק, ומאסקריין מתעופף לגובה בערך 10 מטר מהאדמה. טראפינץ' יוצא בקפיצה מן האדמה, אך הוא לא מבין היכן מאסקריין נמצא. "עכשיו מאסקריין! כנף פלדה!" הבמאי צועק, ומאסקריין מתעופף מאחורי טראפינץ' ומנחית עליו מכת כנף זוהרת. "זה כל מה שיש לך?" הוא שואל בהתנשאות.
[/b][/quote]
בקשה אל תעשה את זה,הפורום יהיה גם ככה סגור חודש אז תוכל לנוח.בבקשה
-----------------------
"תנסה לנשוך את הכנף שלו כשהוא מכה בך ואז חפירה"אני צועק לעברו
-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 31 2009, 09:23 PM
[b] [b]עמרי[/b] - "אל תיתן לו לפגוע בך, קליי! אני מאמין בך!" טומפסון צועק לקליידול, והרקרוס מחטיא את קליידול ברשלנות. "עכשיו קליי! נקום את מותו של דוגטריו! אני סומך עלייך שתגמור אותו לבד!" טומפסון אומר ותופס את אגרופיו. לפתע עיניו של קליידול מתחילות לזהור, והוא מהפנט את הרקרוס! "עבודה מצויינת חבר! עכשיו, גמור את הסימפוניה עם אגרוף דינאמי!" טומפסון פותח את ידו ומצביע על הרקרוס עם רעל בעיניים. לפתע ידו המקוצרת של קליידול מתחילה לבעור באש ירוקה, והוא מנחית על הרקרוס את מכה הזאת, בדיוק בקרן שלו. "חוששני שזה נגמר..." טומפסון אומר בהתגרות. לפתע הרקרוס קם ונכנס בקליידול עם התקלה מהסרטים! [/b][/quote]
*אתה רציני או שזו עוד מתיחת 1 באפריל?*
"ולי נראה שזה לא הסוף" אני אומר למר. טומפסון וצוחק.
"הרקרוס, תקוף בזימזום חרק ולאחר מכן בעוד קרן מגה!" אני אומר להרקרוס.
-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Apr 1 2009, 11:11 AM
[b]
[b]יוסי[/b] - ריולו שולח פיצוץ ממוקד אחרון שגומר לחלוטין את שינקס.
[/b][/quote]
אחי=0
אם אתה רוצה , אני אעזור לך בהקלת המשחק , רק בבקשה אל תסגור אותו !
----
''צא פוקדור !''
אני אומר ושולח פוקדור על שינקס .
-
-
[color=red][b][SIZE=4]1 באפריל!!!!![/color][/b][/SIZE]
[SIZE=3][b]כן זאת הייתה מתיחה, אני לא באמת מתכוון לסגור את המשחק.
הסירו דאגה מלבכם D: אם היה אכפת לכם בכלל.
כל הכבוד לעמרי שעלה על זה![/b][/SIZE]
________
[b]אקסטרה[/b] - פעם הבאה תצוטט.
----
"בטח שאני רוצה" הג'ודואיסט אומר לך ומנפץ סלע עם אגרוף. "אבל אני לא בטוח שאתה ברמה שלי..." הוא אומר בשחצנות.
[b]יוסי[/b] - נדנוד ראשון... נדנוד שני... נדנוד שלישי... השתחרר!
שינקס יוצא מהפוכדור בקפיצה ומשתמש בטעינה, ריולו ממקד אנרגיה אך נפגע ממספר ניצוצות.
[b]עמרי[/b] - יפה אחי עלית על זה
----
הרקרוס משתמש בזמזום חרק שמטריף את קליידול ומפיל אותו לאדמה בעינויים. "הפסק את הסבל הזה!" טומפסון אומר בהתגרות. "קליידול מהר! השתמש בסתימה!" ג'ון ממשיך, ולפתע קליידול שולח קרן ורדרדה שמשתיקה את הרקרוס.
מיתרי הקול שלו נפגעו!
[b]מייקל[/b] - מה? על מה לעזאזל אתה מדבר? תיידע אותי
----
מאסקריין מתקרב אל טראפינץ' עם כנף פלדה אבל זה נתלה לו על הכנף עם נשיכה, מאסקריין הסובל מנסה לנענע את כנפו ולהעיף את טראפינץ' בכל הכוח, אבל הוא פשוט לא מרפה! לבסוף מאסקריין מנסה לחבוט בטראפינץ' עם כנף פלדה עם הכנף השנייה, אבל טראפינץ' עוזב ומאסקריין מחמיץ אותו בכמה סנטימטרים. טראפינץ' חופר באדמה אבל לפני שהוא מספיק להגיע לעומק המתאים, מאסקריין מעיף אותו מהאדמה עם רוח כסופה, ופוצע אותו ברגל. טראפינץ' צולע!
[b]קורן[/b] - "יש לי פוקימונים" היא מחכה אותך בקול צייצני. "כן, ואיך המידע הזה אמור לעזור לי?" היא שואלת אותך בגסות, אך אתה רואה שהיא מתעניינת.
[b]בובי[/b] - טורטרה מצליף בפלאסל מספר פעמים עם צמח משתולל אך מחטיא את רובם, פלאסל משתמש ברעם ואחרי זה בברק, ושני המתקפות האלה מזעזעות את טורטרה לחלוטין. טורטרה פוגע בפלאסל עם עלי טער, אך זה ממהר להחזיר לו עם רעם.
[b]גיל[/b] - אני לא רוצה להישמע שחצן, אבל איזה משחקים אתה ניהלת פה? לא ראיתי... מצטער
----
"אין גבול... פשוט אין גבול להתעללות" האחות ג'וי אומרת לך שדמעות בעינייה, מחזיקה את מצחה. "זה הפוקימון הראשון שלא הצלחתי להציל" היא אומרת לך ומתיישבת, והדמעות הצלולות שבעינייה מתחילות לנזול. "מישהו צריך לשים קץ לזוועתיות הזאת! האם איבדנו צלם אנוש!?" היא צועקת וקמה באגרסיביות מהספה.
[b]רון[/b] - "קרב? נגדי?" באגלון שואל אותך, ולאחר מכן מתחיל להתפקע מצחוק. "בסדר אבל שאני ינצח אותך אחרי דקה, תבטיח שלא תבכה!" הוא אומר בהתנשאות ומחייך חיוך זדוני.
-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Apr 1 2009, 08:42 PM
[b]
[b]קורן[/b] - "יש לי פוקימונים" היא מחכה אותך בקול צייצני. "כן, ואיך המידע הזה אמור לעזור לי?" היא שואלת אותך בגסות, אך אתה רואה שהיא מתעניינת.
[/b][/quote]
איזה..
--------
"לא רוצה, לא צריך..." אני ממלמל והולך לחפש את ברנדון.
-
[b] [b]עמרי[/b] - יפה אחי עלית על זה
----
הרקרוס משתמש בזמזום חרק שמטריף את קליידול ומפיל אותו לאדמה בעינויים. "הפסק את הסבל הזה!" טומפסון אומר בהתגרות. "קליידול מהר! השתמש בסתימה!" ג'ון ממשיך, ולפתע קליידול שולח קרן ורדרדה שמשתיקה את הרקרוס.
מיתרי הקול שלו נפגעו! [/b][/quote]
לא נראה לי שמישהו היה סוגר את המשחק הכי מצליח בפורום כי קשה לו, ועוד כל זה קורה באחד באפריל, קצת מוזר לא ;)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
"אתה תשלם על זה מנוול!" אני צועק עליו "הרקרוס, חסל אותו בקרן מגה בכל הכוח!" אני צועק להרקרוס ומצפה שקליידול של מר. טומפסון ייפול על הריצפה מחוסר הכרה.
-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Apr 1 2009, 06:42 PM
[b] [b]רון[/b] - "קרב? נגדי?" באגלון שואל אותך, ולאחר מכן מתחיל להתפקע מצחוק. "בסדר אבל שאני ינצח אותך אחרי דקה, תבטיח שלא תבכה!" הוא אומר בהתנשאות ומחייך חיוך זדוני. [/b][/quote]
"לבכות? מהפסד בקרב? ועוד מולכה? אם מישהו מבינינו יבכה זה אתה מהפסד הכי מביש שלך!
אז קרב אחד על אחד?
-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Apr 1 2009, 07:42 PM
[b] [color=red][b][SIZE=4]1 באפריל!!!!![/color][/b][/SIZE]
[SIZE=3][b]כן זאת הייתה מתיחה, אני לא באמת מתכוון לסגור את המשחק.
הסירו דאגה מלבכם D: אם היה אכפת לכם בכלל.
כל הכבוד לעמרי שעלה על זה![/b][/SIZE]
________
[b]אקסטרה[/b] - פעם הבאה תצוטט.
----
"בטח שאני רוצה" הג'ודואיסט אומר לך ומנפץ סלע עם אגרוף. "אבל אני לא בטוח שאתה ברמה שלי..." הוא אומר בשחצנות.
שינקס יוצא מהפוכדור בקפיצה ומשתמש בטעינה, ריולו ממקד אנרגיה אך נפגע ממספר ניצוצות.
[b]עמרי[/b] - יפה אחי עלית על זה
----
מיתרי הקול שלו נפגעו!
[b]מייקל[/b] - מה? על מה לעזאזל אתה מדבר? תיידע אותי
----
מאסקריין מתקרב אל טראפינץ' עם כנף פלדה אבל זה נתלה לו על הכנף עם נשיכה, מאסקריין הסובל מנסה לנענע את כנפו ולהעיף את טראפינץ' בכל הכוח, אבל הוא פשוט לא מרפה! לבסוף מאסקריין מנסה לחבוט בטראפינץ' עם כנף פלדה עם הכנף השנייה, אבל טראפינץ' עוזב ומאסקריין מחמיץ אותו בכמה סנטימטרים. טראפינץ' חופר באדמה אבל לפני שהוא מספיק להגיע לעומק המתאים, מאסקריין מעיף אותו מהאדמה עם רוח כסופה, ופוצע אותו ברגל. טראפינץ' צולע!
[b]בובי[/b] - טורטרה מצליף בפלאסל מספר פעמים עם צמח משתולל אך מחטיא את רובם, פלאסל משתמש ברעם ואחרי זה בברק, ושני המתקפות האלה מזעזעות את טורטרה לחלוטין. טורטרה פוגע בפלאסל עם עלי טער, אך זה ממהר להחזיר לו עם רעם.
[b]גיל[/b] - אני לא רוצה להישמע שחצן, אבל איזה משחקים אתה ניהלת פה? לא ראיתי... מצטער
----
"אין גבול... פשוט אין גבול להתעללות" האחות ג'וי אומרת לך שדמעות בעינייה, מחזיקה את מצחה. "זה הפוקימון הראשון שלא הצלחתי להציל" היא אומרת לך ומתיישבת, והדמעות הצלולות שבעינייה מתחילות לנזול. "מישהו צריך לשים קץ לזוועתיות הזאת! האם איבדנו צלם אנוש!?" היא צועקת וקמה באגרסיביות מהספה.
[b]רון[/b] - "קרב? נגדי?" באגלון שואל אותך, ולאחר מכן מתחיל להתפקע מצחוק. "בסדר אבל שאני ינצח אותך אחרי דקה, תבטיח שלא תבכה!" הוא אומר בהתנשאות ומחייך חיוך זדוני. [/b][/quote]
"תישתמש בזרע עלוקה ואז תישתמש בפצצת סיד" אני אומר לו ומוסיף
"ואז תישתמש בסופת עלים"
-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Apr 1 2009, 07:42 PM
[b]
[/b][/quote]
''מה?!
ריולו , לקיחה למטה ואז פיצוץ ממוקד ! גמור אותו !''
-
[b][b]גיל[/b] - אני לא רוצה להישמע שחצן, אבל איזה משחקים אתה ניהלת פה? לא ראיתי... מצטער
----
[/b][/quote]
זה היה צפוי -.- כתבתי את זה גם ליתר ביטחון, וגם בשביל שבכל זאת תדע.
ומשחקים ניהלתי הרבה.
חזור כמה עמודים אחורה, המסע למנהיג המכון(משחק בין המוצלחים לצערי לא היה לי כוח להמשיך בגלל באגים בפורום שמחקו כל הזמן הודעות), שבט הדרקון הלבן, צוות וולקנו וכ'ו. לצערי למשחקיי אין הרבה עמודים אבל הם מושקעים.
-----------------------------------------------
"אני בא מיער גירו" אני אומר "יש שם כנופיה של ציידי פוקימונים, טיפלתי באחד מהם ונותרו לפחות שלושים ואחד" "כוחות המשטרה מטפלים בהם עכשיו, אבל עדיין סקיפלום אחד מת ועוד כמה טאורוסים" אני אגיד בזעזוע. "צוות טוקסין, אני מוכן להמר שהם עומדים מאחורי כל זה" אני אגיד כשאש הנקמה בוערת בתוכי מחדש.
-
[b] [b]מייקל[/b] - מה? על מה לעזאזל אתה מדבר? תיידע אותי
----
[/b][/quote]
הבלת אותי,לפחות עכשיו אני יודע שזה לא נכון
---------------
מותר לי להחליף פוקימון?אם כן אז-"צא ג'יאודוד,זריקת אבנים ואז התקשות.טראפינץ' חזור"אני אומר ברחמים
אם לא-"טראפינץ' החזק מעמד,עכשיו סופת חול" אני צועק
-
[b]מייקל[/b] - מותר להחליף פוקימון בקרב נגד פוקימון פראי, אבל אתה נגד מאמן.
----
טראפינץ' המסכן מצליח לעמוד אבל בקושי, רועד כולו. הוא שולח מתקפת חול שפוגעת במאסקריין קשה, ומורידה את מספר חייו בהרבה. "מאסקריין אל תשבר לי כאן! תקוף אותו ברוח כסופה!" הבמאי צועק, מאסקריין שולח רוח כסופה אבל לא מצליח, עקב הצלקות שבכנפיו.
[b]גיל[/b] - "מזעזע כמה שזה לא אנושי" היא אומרת ומכניסה את הגופה של סקיטי לתוך שק. "אני מצטערת בשבילך שאתה צריך ליראות את המחזות האלה... זה זוועתי". "מצטערת אבל כבר לילה, אני נאלצת לסגור את המקום" היא אומרת ומתחילה לטאטא שם.
[b]יוסי[/b] - ריולו תוקף את שינקס בלקיחה למטה, שינקס מנסה להתנגד בכל הכוח, אבל ריולו שולח פיצוץ ממוקד ומחסל אותו.
[b]בובי[/b] - טורטרה שולח זרע עלוקה ותופס את פלאסל, ומצבו של פלאסל קשה. פלאסל מצליח להתנגד ולצאת מזה, ואז הוא תוקף את טורטרה ברעם, ושולח מספר ניצוצות לעיניו. טורטרה לא מצליח ליראות כלום והוא שולח פצצות סיד לכל עבר, ופיצוצים ירוקים נוצרים בכל מקום בזירה, אמנם אף אחד לא פוגע בפלאסל. טורטרה טוען סופת עלים אך פלאסל משתמש בחבטה ומפסיק את הטעינה.
[b]רון[/b] - "איך שאתה רוצה. אבל תזכור לא להתבכיין, אני רוצה שתבטיח לי!"
הוא ממשיך להשתחצן. "קדימה אילומיס, צאי ותראי לו מזה נקרא להיות מאמן!"
הוא אומר ומוציא אילומיס [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpffa/dpffa314.png[/img].
"שלחי עלה קסום!" הוא מצווה באופטימיות.
[b]עמרי[/b] - נחמד שיש כאן בנאדם עם חשיבה נבונה ביותר ^^
----
הרקרוס מתעצבן אבל מצד שני גם מאוד נלחץ, ולבסוף הוא נכנס בקליידול לבטן שלו עם כל הכוח בקרן מגה קטלנית. קליידול מתמוטט על הריצפה, אך לאחר מכן קם בקושי ונופל שוב, הוא שולח קרן על חושית מהריצפה ופוגע בקרן של הרקרוס. היא נסדקת קצת!
[b]קורן[/b] - לאחר שמילים אלה יוצאות מפיך, אתה מסתובב והולך משם.
"חכה" אתה שומע אותה אומרת. "יכול להיות שאתה יכול לעזור לי... הפוקימון שלי יודע רק לצייר" היא אומרת ומוציאה סמירגל [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpffa/dpffa235.png[/img].